Arkisto syyskuu, 2010

Nyt lähti lapasesta…

…aivan liikaa kaikenlaisia hommeleita eikä aika tahdo riittää kunnolla mihinkään. Ihan oikeasti, otetaan asia kerrallaan. Verkkokauppaan on tullut lapasia kankaiden muodossa, taas näitä meikäläisen ”hyviä” juttuja”, koittakaa kestää 😉

Juuri kun aloin kysellä kangaslähetykseni perään, komea ja lihaksikas hemppa käveli sisään ja toi mahtavat kangaslaatikot puotiin. Kaksi mieluista ylläriä samalla oven avauksella, heh. Kankaat ovat nyt Uusimmat kankaat- kaapissa, siellä ovat sulassa sovussa uusimmat jättipallot, -raidat ja joululapaset mm. Kaappiin joudut suoraan tästä linkistä napsauttamalla. Uusissa raita- ja pallokankaissa on mikroskooppisen pieniä värivirheitä, siellä täällä valkoisia pilkkuja, joten ne ovat heti kättelyssä 30% alennuksessa. Joskus käy näin, mutta yritetään kestää. Toivottavasti seuraavat erät ovat priimaa niin kuin pitää olla.

Viime viikolla puodissa käyneiden kesken arvottiin sunnuntaina 40 euron arvoinen lahjakortti ja tällä kertaa onnettaren suosikki löytyy Kempeleestä, onnea Kauppisen Allille. Tulehan käymään puodissa.

Torstaina hurautetaan Seinäjoelle Käsityömessuille 1. – 3.10.2010. Oma osastoni on tällä kertaa vähän kauempana omena- ja lakukauppiaista, ihan laukkunäyttelyä vastapäätä. Osasto D3b. Tavaraa pakataan peräkärryn täydeltä runsaasti mukaan. Mikäli tahdot varmistaa tiettyjen tuotteiden saatavuuden, tee ennakkotilaus verkkokaupassa toiomitustavalla: muu tapa ja tiedonantoihin teksti: Seinäjoki. Pakkaan tilauksesi valmiiksi ja voit lunastaa sen messuilla.

Nyt kiireen vilkkaa puotiin messuja valmistelemaan. Nähdäänkö Seinäjoella?

Jätä kommentti 27/9/2010

PeeKaan Pieni Tilkkupuoti

on nyt ollut avoinna kokonaisena kolmena päivänä. Saimme kuin saimmekin kaiken valmiiksi määräpäivään mennessä. Uudistuksista ja remonteista johtuvia laskuja on kertynyt vino pino, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta, että laskuista selvitään. Voin vain kuvitella mitä isomman liiketilan kunnostaminen voikaan maksaa, kun omaan pikkuruiseen puotiin sain kulumaan aikasen kasan euroja. Toivottavasti nettikauppa vilkastuu entisestään ja messuilla käy runsaasti maksavia asiakkaita minunkin osastollani. Toki riskejäkin täytyy ottaa, muuten kuihtuu ja näivettyy olemattomiin, sanoi ”konsultti”, jonka nimeä en nyt muista.

Kaikkein kenkuin ”vastoinkäyminen” osui langattoman pankkikorttikoneeni kohdalle. Olen säilyttänyt, osamaksulla maksamaani, tuhansia euroja maksanutta laitetta kuin kukkaa kämmenellä pehmustetussa laatikossa kirjahyllyssäni. Mainio laite oli koko kesän levossa eikä suostunut toimimaan nyt kun sitä olisin kipeästi tarvinnut. Laite on lähetettävä huoltoon pääkaupunkiin asti. Toivottavasti sen voi vielä korjata, ei millään tekisi mieli ostaa uutta, kuten laitteen myyjä minulle ylimielisesti ehdotti. Ymmärrän kyllä, että heitäkään ei kiinnosta jo omaksi maksettu laite, mutta ei sitä ihan niin selvästi olisi kannattanut asiakaspalvelussa näyttää.

Iloisempiin asioihin… Kaikkien ”live-kaupassa” käyneiden kesken arvottiin tänään 50 euron tuotepaketti. Onnetar vetäsi hatusta voittajaksi Mikkolan Hilkan. Onnea! Ensi viikolla kaupassa kävijöiden kesken arvotaan 40 euron arvoinen tuetepaketti eli ellet vielä tällä avajaisviikolla ehtinyt kauppaan, tule ensi viikolla. Kauppa siis sijaitsee osoitteessa Torikatu 64, Suomen Oulussa. Kauppa on avoinna torstaisin, perjantaiisn ja lauantaisin. Tarkemmat aukioloalat löytyvät edellisestä uutisesta ja yhteystiedoistakin.

Heti kärkeen varoitan, ettei kauppa ola auki ihan joka viikko tulevana syksynä/alkutalvesta. Ainakin parit messut pidemmän matkan takana aiheuttavat sen, että kauppa on kiinni. Seinäjoella ollaan 30. 9. – 3.10. ja Tampereella 18. – 21.11., hox, hox pitkämatkalaiset, ettette lähde tuohon aikaan Ouluun asti varta vasten tilkkupuotiin, joka onkin messuilla. Sen sijaan joulukuussa on odotettavissa varmaan pidempiäkin aukioloaikoja. Olehan kuulolla ja lue PeeKaan uutisia.

Jätä kommentti 18/9/2010

Onko täällä hiljaista teidän mielestänne?

Aina ei oikein tiedä millaisia johtopäätöksiä harvakseltaan päivittyvästä blogi-/uutisosiosta pitäisi tehdä vai pitäisikö tehdä minkäälaisia ? Onko päivittäjä = lue yrittäjä väsähtänyt tai ehkä menettänyt toivonsa, sairastunut, kyllästynyt elämäänsä, yritykseensä, löytänyt mahdollisesti jotain muuta mielenkiintoisempaa maailmalta tai vain laiskistunut vääränlaisen ruokavalion tai huonon hemoglobiinin vuoksi. Kuluvatko päivät ”ilimanaikuisia” Farmvillejä pelaillessa tai naamakirjan pyörteissä. Mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja on monia.

Arvailut sikseen, ruudun tällä puolella asioiden oikea laita on nyt niin, että avaan pikkuruisen tilkkupuodin kotininurkillani ensi viikolla, tarkemmin torstaina 16.9. Varsinaiset avajaiset perjantaina 17.9. klo 12. Torstaina treenataan ja perjantaina juhlitaan, toivottavasti ehdimme saada kaiken valmiiksi sekalaisen kaiken karvaisen apujoukkioni avustuksella.

Pikkuruinen tilkkupuoti sijaitsee Oulussa osoitteessa Torikatu 64, aivan Heinätorin erityiskoulua vastapäätä. Lyhyt matka kävellen kotoa puotiin ja sopivan kokoinen tila. Kauppa on niin pikkuruinen, että pienempää olette tuskin nähneet eli sitä ihmettä kannattaa tulla ällistelemään kauempaakin, ei kuitenkaan linja-autolasteittain ;-), sillä kaikki eivät mahdu kerralla sisään. Nyt aluksi kauppa on avoinna kolmena päivänä viikossa seuraavasti:

to klo 12.00 – 18.00
pe klo 12.00 – 18.00
la klo 12.00 – 15.00

syystä että, tiistait ja keskiviikot menevät kansalaisopistojen tilkkuryhmissä. Näin viikkooni ehkä rytmittyy kaksi vapaapäivää, sunnuntai ja maanantai, luksusta. Avaan aika myöhään, koska saatan olla aamuäreä ;-(, toisaalta päivätöissäkin käyvät ehtivät ostoksille työpäivän jälkeen. Torikatu on ihanassa kunnossa, leveät jalkakäytävät, puita, joukkoliikennettä molempiin suuntiin ja puotini edustalla on 2 tunnin kiekkopaikat, ainakin vielä parkkipaikka löytyy helposti. Lähimmät paikallisliikenteen pysäkit ovat Heinätorin pysäkit, Torikatu 62 -kohdalla.

Huomenna alkavat Oulun kansalaisopiston tilkkuryhmät ja ensi viikolla Kempele. Puotini valaistus tulee kuntoon ja laminaatti lattiaan, ehkä. Loppuviikosta muita valmisteluja, samoin ensi viikon alku, jolloin varmaan paniikin poikastakin havaittavissa. Yleensä en ole paha hermoilemaan, niin monessa liemessä keitetty, etten jaksa hermoilla, vaikka joskus voisi olla aihettakin.

Että näin hiljaista täällä nyt on. Uusi kangaslähetys on tulossa ja joulukankaat tulevat pian kauppaan.

Jätä kommentti 7/9/2010


Kalenteri

syyskuu 2010
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain