Arkisto kesäkuu, 2014

Pöllö arvottu ja lähetetty voittajalle

Maanantaina arvottiin pöllö ja tiistaina pöllö nro 5 lennähti uuteen kotiinsa Oulun pohjoispuolelle. Onnea Soili S ja kiitosket kaikille osallistuneille. Ääniä tuli runsaasti tänne kotisivujen kommentteihin ja vielä enemmän FB -sivuilleni. Suosituimmaksi taisi tulla pöllö nro 7. Olkoon vaikka lumipöllö nimeltään, kun on niin vaalea, vaalein kaikista. Hih, lumipöllö, ei voisi sopivampi olla tällä vähälumisena Juhannusviikolla.

Nyt vielä istutetaan ulkokukat, kaiken uhallakin, ja juhannusjuhla saa tulla. Ai niin tänään verstaspäivä ja huomenna huilataan. Verstaalle oli pakko laittaa pieni lämmitys päälle, niin on kalseaa.

Kaikesta huolimatta lämmintä Juhannusta, sehän on kuitenkin loppusekseen pukeutumiskysymys!

Jätä kommentti 19/6/2014

Äänestä pöllöä, voit voittaa sen omaksesi

 width= Kahdeksan kesäpöllöä äänestettävissä, yhdellä dagen efter silmät ja toisella muuten vaan tyhjät, hih. Äänestä kommenttikenttään mieleistäsi pöllöä viimeistään sunnuntaina 15.6.

Jätä kommentti 9/6/2014

Horsman ja villivadelman katveessa

nonniin, täällä ollaan luonnonhelmassa orastavassa kesässä. Ruoho kasvaa villisti ja ekat sääsket liitelevät somasti kohti pihatöissä ahkeroivan lihaksia/läskejä. Voi kuinka soma kesä olisikaan ilman noita ”ystäviä”, muutaman päivän saimme nauttia luonnosta ilman niitä. Nyt tätä lystiä piisaa ties minne asti.

TilkkuVerstas Torniossa on siis avoinna koko kesän torstaisin ja perjantaisin klo 12 – 16 sekä sopimuksesta muulloinkin. Ellei mitään maatamullistavaa tapahdu, palaamme Ouluun elo-syyskuun vaihteessa. Tulevalla viikolla kolmen päivän tilkkukurssi Kaakamossa ja sitten verstaalla ja viheriöillä koko kesä. Vyötärönympärys alkaa olla sitä luokkaa, että on aika aloittaa kunnonkohotus ja vyötärön kavennus. En ole mikään talvi-ihminen enkä tykkää reippailla etenkään talvikeleillä, joten kesällä pitää ainakin yrittää hääriä muuallakin kuin tieto- ja ompelukoneen ääressä. No, mitää ennen/jälkeen kuvia ei ole tiedossa eikä edes lukemia kuinka edistyn.

Tuossa vasemmalla on linkki FB-sivuilleni, en ole pyytänyt teitä sivuistani tykkäilemään, jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee. Kuitenkin kuvien lisääminen sinne on monin verroin kätevämpää kuin tänne kotisivuilleni. Myös kirjoittaminen on vaivattomampaa eikä aina tarvitse olla niin pitkiä sepustuksia, joten tykkäilkää vaan FB-sivuistani, laitan sinne ainakin nyt kesällä enempi juttuja ja kuviakin näkyviin. Alennuskoodeista tiedotetaan joko uutiskirjeellä tai nettikaupan etusivulla tai joskus näissä uutisissa, uutiskirjeen voi tilata rekisteröitymällä asiakkaaksi. Kirjeitä lähetän yleensä korkeintaan kerran kuussa eli en kovin usein.

Pakettiautomaatti lisää työttömyyttä… mulla on ihmeellisiä varsin outojakin periaatteita, sillä en kannata Itellan tarjoamia pakettiautomaatteja. Mielestäni liiallinen itsepalvelu lisää työttömien määrää. Pakettiautomaatti on tästä oiva esimerkki. Minun nettikauppiaana pitäisi asioida erikseen postissa ja pakettiautomaatilla, kirjeenä lähetettävät tilaukset postiin ja pakettiautomaattiin lähetettävät ”johonkin-kalliiseen-prismaan-missä-en-muuten-asioi”. Me Suomessa tarvitsemme jok’ikisen työpaikan mitä täällä on, emme tarvitse yhtään työtöntä lisää. Ymmiä lainatakseni: Ei tää yhteiskunta pyöri sillä lailla, että kaikki on työttömiä tai työttömät otetaan kohta takaisin oppisopimuksella, tuntityöläisinä tai muina määräaikaisina huonommin ehdoin/palkoin. Ei synny tarpeeksi verotuloja, jolla tätä systeemiä pyöritettäisiin. Ihmisiltä menee pohja elämältä, kauppiaan näkökulmasta ei synny myöskään kulutusta, koska epävarmuus tulevaisuudesta jäytää. Ostetaan ruoka ja muut ehdottoman pakolliset ja pelätään milloin tämäkin työpaikka menee alta, ellei jo mennyt ties monettako kertaa… En ole pyrkimässä eduskuntaan enkä haalimassa mitään irtopisteitä, sivusta vain seurailen kuinka ”fantastista” kaikki onkaan. Ei ole ihme, että hallituksen palleilla persaukset vaihtuu. Uppoava laiva ja rotat, miten se menikään… Kyllä meilläkin se 60% häämöttää, kuka meitä sitten auttaa? Kreikkako? Kalispera vaan Finlandia.

Vähän karkasi aiheesta tai oikeastaan kokonaan. Laitan tuonne FB-sivuille pöllöäänestyksen tällä viikolla, voit voittaa sen mitä äänestät. Hetkonen vaan. Laitan saman myös tähän uutisiin, joten myös sellaiset, jotka eivät ole FB:ssa voivat osallistua. Hetkonen siis, kuva tulossa tänne ja sinne.

Jätä kommentti 7/6/2014


Kalenteri

kesäkuu 2014
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain