Arkisto heinäkuu, 2006

Ensimmäinen oma näyttelyni…

…on nyt ohi. Tulin kotiin tavaroineni pari tuntia sitten ja söin tämän kesän ensimmäiset uudet perunat ensimmäisen näyttelyni kunniaksi, että osaa olla hyvää yksinkertainen ruoka.

Näyttelypaikkana oli idyllisen vajaa kaksi sataa vuotta vanhan aitan toinen kerros Oulun torinrannassa. Alakerran lahjatavara- ja sisustusliikkeessä, Sata Savua -niminen, kävi kuhina koko viikon ja näyttelyssäni oli paljon kävijöitä ympäri maailman. Etenkin amerikkalaisia rouvia oli liikkeellä alkuviikosta, loppuviikolla vierailijat puhuivat yleisesti saksaa, englantia ja ruotsia sain puhua päivittäin, kielikurssitunnelmaa samalla, hyödyllistä. Aitta oli avoinna joka päivä, arkisin klo 10 – 18 ja la ja su lyhyemmät päivät. Olin itse paikalla joka päivä ja se jos mikä oli itselleni antoisinta.

Kävijöiden joukossa oli ummikkotilkkuilijoita,alan ammattilaisia sekä harrastajia, puhuttiin kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, myös asioista, joilla ei ole mitää tekemistä tilkkutöiden kanssa. Iltaisin ompelin muutamia tilaustöitä ja suunnittelin uusia. Ensi viikolle jäi muutama pieni tilaustyö valmistettavaksi.

Näyttelytila oli ihanteellinen tilkkutöille, vanhan aitan miljöö on mielestäni erittäin sopiva tilkkutöiden esittelyyn, siksi olen jo varannut uuden näyttelyajan syyskuulle viikolle 37. Suunnitelmat ja osa piirroksista syysnäyttelyyn on jo tehty, vain totoeutus puuttuu. Näyttelyn nimi on … jaa en taida vielä kertoakaan, on se sen verran ”erikoinen tai outo” niin kuin on tekijäkin 😉

Tästä linkistä suoraan Floral Quilts -näyttelyni kuvagalleriaan tai tuolta ylhäältä gallerian kautta seikkailemalla. Käy katsomassa.

 

 

Jätä kommentti 2/7/2006


Kalenteri

heinäkuu 2006
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain