Arkisto huhtikuu, 2011

Pääsiäis- ja ”pakkolomalle”.

Pääsiäisviikko on käsillä. Jos olet nopsana, voit vielä ehtiä tilaamaan, sillä keskiviikkona pakataan viimeiset tilaukset ennen pääsiäislomaa. Nettikauppa palvelee joka päivä vuorokauden jokaisena tuntina, mutta Pieni Tilkkupuoti lomailee kiirastorstain sekä välilauantain. Ensi viikolla puoti taas avoinna torstaina ja perjantaina normaalisti, jolloin pakataan myös nettitilauksia seuraavan kerran.

Kerran vuodessa on vaihdettava maisemaa ja nyt on se hetki. Pari kirjaa ja luonnonhelmaan maisemia tiiraamaan pikkuisen kameran kera. Mitään kummempia otoksia ei ole tiedossa, mutta omaksi huvikseni näppäilen 😉 Lenkkarit pakataan myös mukaan, juoksemaan en kylmiltäni enää uskaltaudu, mutta jos patikoimaan kuitenkin.

Toivotan kaikille rauhaisaa teidän itsenne näköistä pääsiäistä.

Tilkkupuodin aukioloajat viikolla 16 ja 17:

to 21.4. – la 23.4. suljettu
to 28.4. klo 12 – 18
pe 29.4. klo 12 -18
la 30.4. suljettu

Jätä kommentti 19/4/2011

Keskisuomalainen pannakotta

Tässäpä pukkaa reseptiä viime keväisen rovaniemeläisen pannukakun jatkeeksi… katso postaus noin vuoden takaa ;-). Keskisuomalaiseen pannakottaan tarvitaan seuraavat ainesosat: yksi henkilöauto ja kuomullinen peräkärry, 100 euron edestä ”tiisseliä” ja pari henkilöä hotelliin asumaan ja syömään pariksi yöksi, kuuden neliön rakenettu messuosasto lisävalaistuksineen ja ei kun menoksi kohti Jyväskylää. Siihen se meno sitten tyssäsikin ja lopputuloksena olivat myynnillisesti huonoimmat messut ikinä missään.

Asiakkaita toki riitti molempina päivinä ensimmäistä ja kahta viimeistä tuntia lukuunottamatta, mutta myyntiä ei tullut edes yhden päivän edestä kahtena päivänä. Herää kysymys, mistä oli ja on kysymys? Osallistuin ensimmäistä kertaa Mediapron kädentaitomessuille Jyväskylässä, muualla päin Suomea olen kierrellyt heidän sekä muidenkin järjestämillä kädentaitomessuilla varsin hyvin ja vähintään kohtalaisin tuloksin, vaan enpä onnistunut Jyväskylässä. Itselleni se oli melkoinen yllätys, sillä puitteet ovat mielestäni mitä parhaimmat näytteillelasettajan näkökulmasta, tosi ystävälliset ovimiehet ja ”lampunvaihtajat”, mahtavat tilat purkaa ja lastata, kärryjä hyvin saatavilla ja tilavat kahvilat sekä hyvä järjestys kaiken kaikkiaan. Jyväskylä paikkakuntana sijaitsee keskeisesti, mutta Paviljongin messuvieraat eivät löytäneet osastolleni ostoksille. Tiedä sitten olisivatko valmiit tuotteet myyneet paremmin?

Hieman olin havaitsevinani samaa kuin Seinäjoen Areenalla, että messuvieraat kansoittivat messuhallin ulkoringin paikoin ruuhkaksi asti, mutta alueen sisälle eivät kaikki eksymisvaaran? vuoksi uskaltatuneet, jolloin paljon jäi näkemättä ja kokematta. Tämän kerran perusteella taisi olla samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta Jyväskylässä, vaikka muuten kivaa olikin, niin kuin aina asiakkaita kohdatessa… sillä kivalla pelkästään, kun ei pitkälle yrittäjä pärjää, harmillista sinänsä.

Tällä viikolla nettikaupassa pari kivaa tarjousta, toinen niistä saattaa olla tarjolla pidempäänkin, käyhän tsekkaamassa Messu10 ja Mahdoton tehtävä? Ja nyt Pientä Tillkupuotia järjestelemään, paikat ovat vielä aika sekaisin aamuisen peräkärryn purun jäljiltä.

2 kommenttia 11/4/2011

Pieni Tilkkupuoti avoinna tällä viikolla vain torstaina 7.4.

Puoti on poikkeuksellisesti kiinni tällä viikolla perjantaina ja lauantaina 8. ja 9.4. syystä, että puodin täti ja puodin sisältö siirtyvät muutaman sata kilometriä etelämmäksi Jyväskylän Kädentaitomessuille. Perjantai on osaston pystytystä iltamyöhään ja lauantaina ja sunnuntaina toivotaan runsaasti asiakkaita messuille ja omallekin osastolleni. En ole aiemmin osallistunut Jyväskylän kädentaitomessuille ja sain vähän ”pahaisen paikan” toiseksi viimeiseltä käytävältä melkein peräseinältä, alue C4, jossa paikka 3 eli lyhyemmin C4/3.

Onneksi Jyväskylään on niin lyhyt matka täältä Oulusta, vain runsaat 350km, mikä on melkein kotikentällä. Ei kuitenkaan niin lähellä, että tulisimme yöksi kotiin eli hotellissa asutaan ”firman piikkiin” sovinisti Harjakaista siteeratakseni. Harjakainen ei kylläkään ollut oma suosikkini, vaan se ihana kimittävä Munamies. Noinkohan se oikeasti osaa laulaa???

Nähdään tänä viikonloppuna Jyväskylän Paviljongissa kädentaitomessuilla ompelevaiset ja ahkerat naiset! t paula

Jätä kommentti 5/4/2011


Kalenteri

huhtikuu 2011
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain