Arkisto toukokuu, 2010

PeeKaa Tuote on nyt Facebookissa

Tätä päivää en ikinä uskonut kokevani, että PeeKaa Tuote olisi Facebookissa. Henkilökohtaisesti olen sinne kirjautunut, mutta en ehdi enkä viitsi pelata kaiken maailman pelejä enkä testailla itseäni olenko sellainen vai tällainen, höh. Onneksi on ainakin omasta mielestäni parempaakin tekemistä. Sen sijaan on joskus kiva kuulla mitä jollekin oikeasti kuuluu ja toki on kiva löytää kadoksissa olleita tuttujakin ja silloin lähetän mielummin henkilökohtaisia viestejä kuin kuulutan kaikelle maailmalle juttujani.

Sen sijaan PeeKaa Tuotteen asiat voisivat olla oikeanlaisia, kaiken kansan tietoon saatettavia. Mitään tarjouskirjeautomaattia PeeKaan Facebook -sivustosta ei ole tulossa, vaan pikemminkin yhteinen foorumi, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Liity nyt PeeKaa Tuotteen Facebook -ryhmään tästä, niin olet ensimmäisten joukossa. Helteistä toukukuun jatkoa! Mahtava asua Euroopan helteisimmällä kolkalla, ainakin tänä viikonloppuna.

Jätä kommentti 16/5/2010

Synttäri Säpinät jatkuu…

vielä maanantai-iltaan asti, jotta hitaammatkin ehtivät. Eli synttäriviikon tarjousaikaa on jatkettu huomiseen iltaan asti ja muutamien yksittäisten kankaiden hintoja on tarkistettu alas päin. Näin saadaan tilaa ja päästään taas tilaamaan uutta tilalle. Klikkaile itsesi vielä kaupoille, sillä tiistainaamuna palataan päiväjärjestykseen. Kaikki edulliset jutskat löytyvät Synttäritarjoukset -kaapista. Vips vain, tästä sukellat kaappiin.

Jätä kommentti 9/5/2010

Odottavan aika on pitkä

Tänään kuitenkin uusin lähetys tuli mutkien kautta Ouluun, ihan kotiovelle asti kannettuna, luksusta. Rahalla näköjään saa ja hevosella pääsee. Runsaat parikymmentä kiloa painavien kollien kantaminen toiseen kerrokseen on korvannut maksulliset ”kuntosaliheilumiset” omalta kohdaltani. Niinpä tänään joudin aurinkoiselle pyörälenkille ennen kuin aloin setvimään saapuneen lähetyksen sisältöä.

Kaikki uudet kankaat ovat jo verkkokaupassa, samoin täydennykset loppumaisillaan olleisiin ja jo loppuneisiin. Yksivärisiin tuli reilusti täydennystä, toki muutama väri jäi vielä puuttumaankin. Uusiin kuoseihin tuli hempukoita ruutu-kukkakankaita, raikkaita raitoja uuden värisinä, paria akvarellityyppistä kangasta ja neljä murrettua sävyä Lehvät -sarjassa. Kestosuosikkeihin täydentyi miniruutuja, pilkkuja ja palloja. Ajattelin laatia heti perään uuden tilauksen, koska tällä uudella systeemillä toimitusaika pidentyy melkoisesti.

Parin viikon kuluttua Oulun kansalaisopistolla alkaa kesäkassikurssi. Kolmena perättäisenä iltana tehtaillaan ainakin yksi kivannäköinen kassi kesämenoihin. Muutamia malleja laitoin jo nettikaupaankin myyntiin. Ompeluhuoneessa on puolenkymmentä iloisemman väristä tekelettä loppusilausta vaille. Laitan nekin näkyviin, kunhan olen saanut sangat paikoilleen. Hox! kasseja voit myös tilata omilla toiveväreilläsi. Laitahan viestiä tulemaan. Kasseissa on iloisenvärsiä tilkkuja ja jänskiä yksityiskohtia, mitä milloinkin eikä varmasti tule toista samanlaista vastaan… ainakaan minun tekemääni 😉

Tällä viikolla, tarkalleen huomenna PeeKaa Tuotteen verkkokauppa täyttää 4 v. Laitan kivoja vaihtuvia tarjouksia nettikauppaan huomisesta alkaen sunnuntaihin asti. Nyt kannattaa olla hereillä ja kuulolla ja klikata kaupan sivuille useasti. Tarjouspaketteja ei välttämättä ole monta, joten heti kun näet mieleisesi, nappaa omaksesi, sillä nopeat nappaavat parhaat.

Iloista synttäriviikkoa teillekin.

Jätä kommentti 4/5/2010


Kalenteri

toukokuu 2010
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain