Arkisto marraskuu, 2006

Loppuvuoden tapahtumat

Joulukuu on pian käsillä ja lumikinokset tipotiessään. Tuntuikin epätodelliselta, että talvi tulisi kerralla lokakuun lopulla, kuten ensin näytti. Nytkin taitaa olla lämpöasteita.

Naisten Messut viime viikonlopulla sujuivat jo omalla painollaan, lauantaina vähän kävijöitä ja paljon ostajia, sunnuntaina paljon kävijöitä, vähän ostajia. Paikkani F2 oli mitä mainioin, kulmassa ja leveämmän keskikäytävän alkupäässä, ensi vuonna sama paikka, jos vaan onnistun saamaan. Kroppa joutui koville ”roudauksessa”, sillä siippani nenärustinkia leikeltiin keskiviikkona, joten kantaminen ja kaiken sortin rehkiminen oli häneltä kiellettyä. Onneksi tapahtuma oli ihan kotinurkilla, niin onnistuin saamaan kaiken valmiiksi lauantaiaamuna. Heli ystäväni auttoi purkamisessa sunnuntaina. Kiitos Helille ja tietenkin kaikille asiakkaille, jotka kävivät osastollani.

Tänä viikonloppuna 1. – 3.12. käsityöläiset myyvät tuotteitaan Sata Savua lahjatavaraliikkeessä Oulun kauppatorilla, Aitassa nro 21. Sinnepä olen minäkin matkalla, sama paikka, jossa pidin molemmat näyttelyni kesä-heinäkuun vaihteessa ja syyskuussa. Liike avoinna ma – pe klo 10.00 – 18.00, la klo 10-00 – 15.00 ja su 12.00 – 16.00, tervetuloa tunnelmalliselle Joulumuorin Lahjavintille kuusenkerkkäjuomaa maistelemaan.

Glögiä, pipareita ja tilkkutöitä on ohjelmassa maanantaina 11.12. klo 12.00 – 18.00, jolloin järjestän Avoimet Ovet kotonani. Tervetuloa olemaan tai pistäytymään yksin tai yhdessä tilkkukaverin kanssa. Ota mukaasi valmiita tai keskeneräisiä töitä, joissa olet käyttänyt edes osittain PeeKaa Tuotteen kankaita. Samalla kuvaan työsi ja saanen kertaheitolla täydennystä asiakasgalleriaan? Kemin suunnalta ollaankin oltu erityisen aktiivisia, sillä suurin osa asiakasgallerian kuvista on Natashan tilkkutyöryhmiltä, juuri äsken lisäsin seitsemän kuvaa. Katso tästä.

Oulun Joulutori on avoinna kaikelle kansalle 12. – 19.12. entisen Handelsbankenin tiloissa osoitteessa Kirkkokatu 31, aukioloajat: ma – pe klo 10.00 – 18.00 ja la – su klo 10.00 – 17.00. Sinne olen tänään varannut myyntipaikan ja alan ommella lisää joulukäsitöitä; liinoja, patalappuja, kangaskortteja jne.

Kaikki viime viikolla tulleet kankaat, uutuudet ja täydennykset ovat nyt paikoillaan verkkokaupassa. Uutuuksia tuli 55 ja joulukankaita 8, joulukankaat ovat Joulukankaissa ja viime viikolla saapuneet uutuudet Uutuudet kansiossa. Lisäksi galleriassa paremmat ja laadukkaammat kuvat kangasgalleria kansiossa. Hoksasin juuri eilen illalla, että galleriassa voin ylävasemmalla olevasta kolmannesta nappulasta laittaa diashown päälle ja kuvat vaihtuu itsestään, väriterapiaa parhaimmillaan.

Muistutan vielä jo aiemmin artikkelissa ”Toinen arvonta suoritettu” ilmoittamastani rekisteröitymisestä 6.12, mennessä, jolloin arvotaan 30€ arvoinen tilkkuilupaketti kaikkien rekisteröityneiden kesken. Itsenäisyyspäivään mennessä rekisteröityneille ja uutiskirjeen tilanneille asikkaille lähtee ”lyömätön” joululahjatarjous, kuulostaa ihan ostoskanavalta ;-), vaikkei ole sitä.

Olethan huomannut, että verkkokaupassa voit tilata  myös ystäväsi osoitteeseen. Kiva joululahja tilkkukaverillesi. Kun tilaat lahjaksi ysävällesi, laita huomautustietoihin teksti ”lahjapaketti”, niin paketoin lähetyksen lahjapaperiin. Väistämättä tulee mieleen lähes kolmenkymmenen vuoden takainen tilanne, jossa hain kiireapulaisen paikkaa kirjakauppaan, en päässyt kiireapulaiseksi, kun en osannut paketoida. No, siitä on jo niin kauan aikaa, että jos nyt onnistuisi paremmin ja saisin kauniin paketin aikaiseksi.

 

 

1 kommentti 27/11/2006

Otteita elokuvasta ”Onnellinen mies”

sillä erotuksella, että kyseessä on onnellinen nainen. Tänään sain uuden kangaslähetyksen haltuuni, uutuudet, 55 erilaista kuosia, pötköttövät olohuoneen sohvalla kauniissa pinoissa valokuvaajaa odotellen ja kahdeksan uutta joulukangasta sohvan edustalla pörröisen maton päällä. Aiemmin kirjoitin, että jos kaikki sujuu kuin elokuvissa, saan uutuudet jo Naisten Messuille 25. – 26.11. ja tässä sitä nyt ollaan.

Jos joskus käy niin, että ystäviksi olettamasi henkilöt puukottavat selkään, niin onneksi on myös toisenlaisia päiviä. Tänään ja viime viikonloppuna eli ihan lähimenneisyydessä on ollut päiviä, jotka antavat uskoa aitoon ystävävyyteen. On ollut ihana huomata, että aikuisenakin on vielä mahdollisuus tutustua ihmisiin, joista saattaa muodostua ihan yhtä tärkeitä kuin ne muutamat sydänystävät, jotka olen tuntenut lähes neljäkymmentä vuotta.

Taisi mennä hempeilyksi, mutta olen joutunut miettimään, miten erilainen käsitys ystävyydestä voi omassakin tuttavapiirissäni olevilla ihmisillä olla. Onneksi kuitenkin itse tiedän, ketkä ovat oikeita ystäviäni minun omasta mielestäni, tietenkin.

Joka tapauksessa kankaat ovat täällä ja viikonloppuna messuilla. Jos suinkin ehdin, laitan ne myös verkkokauppaan, kaikki maanantaihin mennessä. Tulevat uutuudet kansioon pikku hiljaa… t valokuvaaja(kin)

P.S. Nyt on jo torstai-iltapäivä ja tökkäsin uudet joulukankaat jo kauppaan osastoon joulukankaat, katso tästä.

1 kommentti 22/11/2006

Uusille ”uutuuksille” tilaa

No niin, lokakuun alkupuolella saapuneet kangasuutuudet on nyt siirrelty väriensä mukaan paikoilleen omiin osastoihinsa. Syy moiseen ”pelleilyyn” on siinä, että ensi viikolla tulla tupsahtaa lisää tavaraa, nimen omaan kangasosastolle. Tulossa on ihka uutta, lisäksi vanhoja tuttuja ja täydennystä kokonaan loppuneiden tilalle.

Joulukankaitakaan ei saa vielä unohtaa, niitä tulee lisää sekä uusia kuoseja että täydennystä käsistä vietyjen tilalle. Aika moni taitaa odotella sitä vaaleapohjaista mistelikangasta tai luumukangasta, kultauksella höystettyjä molemmat.

Heti kun mahdollista, laitan uutuudet verkkokauppaan kaikkien saataville. Eka kerran ”livenä” uusia kankaita päässee ostelemaan Oulun Naisten messuilla la – su 25. – 26.11., laitan vielä varmistuksen tänne sivuille, kunhan kankaat ovat turvallisesti saapuneet.

Jätä kommentti 15/11/2006

PeeKaa webshop in english is under construction

Maybe someone of you have already noticed that English flag has appeared to the first page of PeeKaa Products webshop. Soon our webshop will be open for all customers living in EU countries, please be patient and check out our selection already now.

Jätä kommentti 13/11/2006

Toinen arvonta suoritettu

Kaikkien lokakuun loppuun mennessä rekisteröityneiden asiakkaiden kesken arvottiin eilen 40 euron arvoinen tilkkuilupaketti. Arvonnan onnellinen voittaja on Leena Saisalo Oulusta. Voittajalle on myos ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelut Leenalle!

Joulukuussa arvotaan seuraavan kerran, joten rekisteröityminen kannattaa edelleen. Joulukuu 6. päivään mennessä rekisteröityneille asiakkaille on tulossa kiva joulutarjous, josta tiedotetaan uutiskirjeellä Itsenäisyyspäivänä. Nyt, hopi, hopi rekisteröitymään ja tilaamaan uutiskirjettä.

Uutta tavaraa on jälleen tulossa, jos ”kaikki menee kuin elokuvissa”, Naisten Messuilla Oulussa 25. – 26.11. uutuudet ovat saatavilla. Tervetuloa osastolleni F2! Naisten Messut järjestetään Oulun Hukkahallissa, osoitteessa Isokatu 99 lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 – 17.00.

Jätä kommentti 2/11/2006


Kalenteri

marraskuu 2006
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain