Arkisto syyskuu, 2013

Sukat suttaa,

mutta menneäänpäs viikko kerrallaan eikä murehdita menneitä eikä kaukana tulevia. Otetaan viikko kerrallaan käsittelyyn, niin eiköhän tämä syysruuhka ala kohta kääntyä voitoksi. Puoti on ollut koko viikon hieman mullin mallin, tänään sain hieman järjestystä palautumaan, kunnes huomenna taas pakataan kamat autoon ja menoksi Puolen Suomen Tilkkukinkereille Rovaniemelle. Tiedossa jotain erikoisen ”kummallista” tilkkukokeilua. Ajattelin, istua penkkiin ja tilkkuilla muiden mukana mahdollisen myynnin ohessa 😉

Ensi viikolla hurautetaan Seinäjoelle Käsityö 2013 -messuille muutaman vuoden tauon jälkeen, sain luultavasti ihan kivan paikan tapahtuma-alueen tuntumasta ompelukilpailua vastapäätä. Paikka G11 sisäänkäynti C:n lähellä. Toivottavsti asiakkaat löytävät sinne. Ennakkotilauksia voit jo tehdä joko nettikaupassa tai sähköpostilla, miksei puhelimitsekin. Mikäli tahdot tilata vanuja jne. laita viestiä, niin pakkaan tilaamasi mukaan. Maksaa voit paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Yksi kiva uusi kaluste tupsahti tänään Pieneen Tilkkupuotiini… Gütermanin ihmisenkokoinen lankateline täynnänsä puuvillaisia tikkauslankoja monivärisiä ja yksivärisiä sekä Cotton 30 että Cotton 12 laatua eli ohuempaa ja paksumpaa. Toki kyseinen lanka on ollut valikoimissani jo aiemminkin, mutta nyt langat pääsevät paremmin oikeuksiinsa ihanassa telineessä. Iskikö tikkaushimo? Yritän laitella kaikki langat myös nettikauppaan piakkoin.

Sen verran, että Tamperekin häämöttää marraskuun puolessa välissä… sieltä sain tänään vahvistuksen, että isompi ja parempi? paikka on tiedossa, edellen A-hallissa, mutta enemmän tilaa. Tähän palataan myöhemmin. Sommoro 😉

Jätä kommentti 26/9/2013

…että semmonen reissu tällä kertaa…

Helsingin Kädentaitomessut ovat takana ja vallalla on valtava hämmennys. Voiko millään messuilla käydä noin huonosti kauppa kuin mitä viime viikonloppuna kävi? Osastoa rakennettiin hiki hatussa, jokaista yksityiskohtaa tarkasti miettien, perjantaina viitisen tuntia. Omasta mielestäni kaiken piti olla kunnossa ja nätisti järjestyksessä ja esillä… vaan kuinkas sitten kävikään? Siinä sitä pakkailtiin iloisesti 10snt/kpl hintaisia nappeja 3 – 5 kpl/pussi ja vastattiin iloisesti muutamia kymmeniä senttejä takaisin euron rahasta. A vot, ei tarvitakaan kuin 2500 – 1600 asiakasta osastolle viikonlopun aikana ja saisin osaston hinnan kasaan… kyllä meinasi itku päästä.

Olinkin pitänyt taukoa Helsingin tapahtumasta, sillä edellisen kerran olin kyseisillä messuilla keväällä 2009. Oikeastaan aika kauan sitten. Asiat ovat tainneet muuttua aika radikaalisti tuosta keväästä tai pääkaupunkiseudulla on paljon tarjontaa ilman messujakin. Miten lie?

Ei auta, tänä viikonloppuna Kolariin kurssinpitoon, ensi viikonloppuna Rovaniemelle tilkkutapahtumaan, seuraavana viikonloppuna Seinäjoen Käsityömessuille ja sitä seuraavana tänne Ouluun Kädentaitomessuille…,jos tilanne ei tästä parane, niin ei se voi paljon enää huonontuakaan. Jaksaa, jaksaa…

Kempeleen kansalaisopiston tilkkutyökurssit ovat startanneet, ihania kurssilaisia aamulla, päivällä ja illalla, iltaryhmään vielä sopii muutama. Kilauta opistolle ja kysele paikkaa. Vielä ehtii mukaan vallan mainiosti.

Taidan mennä pitkälleen, huomenna pakataan taas auto puotipäivän päätteksi. Syysunelmiin.

Jätä kommentti 19/9/2013


Kalenteri

syyskuu 2013
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain