Arkisto lokakuu, 2006

Uudet tuotteet nyt kaupassa

Tiistaina sain uudet tuotteet käsiini, seitsemisenkymmentä uutta kuosia tilkkukankaisiin ja täydennystä jo loppuunmyytyjen tilalle sekä ihanat joulukankaat, jotka kaikki ovat nyt kaupan puolella ihasteltavina ja ostettavissakin, tottakai. Konekirjontalangat (rayonia) on nyt lisätty verkkokauppaan Langat -osioon, sieltä löytyy viitisenkymmentä yksiväristä ja kaksivärisiä muutamaa väriä. Innokkaimmat ovat soitelleet ilokseni ovikelloa ja käyneet hakemassa  täydennystä kangas- ja lankakokoelmiinsa mottonaan ”aikainen-lintu-nappaa-madon” vai voisiko se olla toisinkin päin 😉

Usein kuulee sanottavan, että verkkokaupasta on ”huono” ostaa, koska kuvat eivät ole tarpeeksi hyviä, värit eivät vastaa todellisuutta eikä tuotteita pääse hypistelemään. Osittain totta, osittain tarua. Omalta osaltani olen pyrkinyt tekemääni parhaani ko. ongelman eliminoimiseksi eli olen tallentanut kankaat erikseen galleriaan, jossa käytettävä ohjelma mahdollistaa suuremmat, paremmat ja tarkemmat kuvat.

Saapuneet uutuudet löytyvät tästä linkistä ja joulukankaat puolestaan tästä. Kuvien alareunassa on kankaan myyntikoodi, sama kuin kaupassa, joten sieltä vain koodit ylös ja kauppaan tilailemaan, kätsää, ainakin minun mielestäni.

Hypistelymahdollisuuden  puuttumiselle ei nykyajan tietotekniikka taida tarjota minkäänlaista ratkaisua, ehkä joskus tulevaisuudessa sekin hoituu jotenkin. Varmaan ”joku-pelle-peloton-jossakin” on jo miettinyt ratkaisua kyseiseen ongelmaan…

 

Jätä kommentti 13/10/2006

Paluu messuilta

Palasimme Ouluun viime yönä puolen yön jälkeen. Päivä on kulunut verkkokaupan varastosaldojen kimpussa ja nyt on kaikkien tuotteiden tilanne todellisuutta vastaava. Kauppa kävi niin hyvin, että muutamia kuoseja jäi vain pala tai kaksi jäljelle, muutamat ”suosikit” loppuivat kokonaan. Onneksi uutta on jo matkalla, loppujen lopuksi kävi niin, että lisätilauksessani on tulossa 94 uutuutta, mukana myös joulukankaita runsaammin kuin etukäteen suunnittelin.

Kokemuksena Seinäjoen Käsityö messut olivat myönteinen. Tilat ovat hyvät ja valoisat, kaikki toimi hienosti, käytävät tarpeeksi leveät, jotta messuvierailla oli tarpeeksi tilaa liikkua. Väenpaljous ja ahtaat käytävät kun ovat monesti hyvä syy kulkea osastojen ohi pysähtymättä, sen pelossa, että käytävä tukkeutuu. Kiitoksia kaikille osastollani vierailleille, nähdään taas ensi vuonna, viimeistään.

Seuraavan kerran messuillen Oulun Naisten messuilla 25. – 26.11.2006 osastolla F2, tervetuloa. Siihen on kuitenkin niin paljon aikaa, seitsemisen viikkoa, että uutuuksia ei kannata jäädä messuille odottelemaan, vaan parasta tilata verkkokaupasta heti kun se on mahdollista. Lisään uusia tuotteita myyntiin jo tällä viikolla niin paljon kuin jaksan ja ehdin. 

Muista myös tuo edellisen artikkelin arvontajutska… 

Jätä kommentti 9/10/2006

Verkkokaupassa on käynyt kato…

sillä olen päivittänyt verkkokaupan varastosaldot todellisuutta vastaavaksi Seinäjoen Käsityö messujen ajaksi. Olen pakannut mukaan suurimman osan kankaista ja langoista, ensi viikolla heti maanantaina palautan myyntiin jäljelle jääneet tuotteet. Näin siksi, ettei loppuviikolla verkkokaupassa asioiville tarvitse myydä ”ei oota” messuilta palattuani.

Uutta tavaraa on tulossa, valitettavasti ne eivät ehtineet Seinäjoelle mukaan, sillä lähetys tullee Ouluun loppuviikkosta, just pahimmoilleen. No, elämä on tällaista, aina ei ajoitus voi mennä ihan nappiin, joka tapauksessa tulossa on 70 uutta kangasta, rayonkonekirjontalankoja, yksivärisiä ja monivärisiä, metallilankoja sekä lisää värejä ompelu-/konetikkauslankoihin.

Odotteleeko joku jo joulukankaita? niitä tullee muutamia tässä lähetyksessä ja myöhemmin lisää.

Lokakuu on ihana kuu, lokakuun loppuun mennessä rekisteröityneiden asiakkaiden kesken arvotaan 40 euron arvoinen tilkkuilupaketti. Kerro myös kaverille tästä mahdollisuudesta… hmm, niin tai kannattaako sittenkään, sillä omat mahdollisuudet voittaa arvonnassa pienenevät osallistujien määrän kasvaessa? Onko oikeasti näin, matemaattisesti ehkä, mutta muuten? Arvonnassa ovat mukana, tottakai, jo kaikki tähän mennessä rekisteröityneet. Arpaonnea kaikille, arvota suoritetaan marraskuun 1. päivä. Rekisteröidy tästä

 

Jätä kommentti 3/10/2006


Kalenteri

lokakuu 2006
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain