Arkisto kesäkuu, 2007

Kesälaitumella

PeeKaa Tuote on muuttanut kesäasunnolle Tornionjoen suistoon. Pakkasin kimpsut ja kampsut viime viikolla ja tulin myötämyttyineni luonnonhelmaan kotipihalle. Kesäelämä kerrostalon uumenissa ei oikein ole meikäläisen juttu. Talvellahan on kiva, kun ei tarvitse huolehtia lämmityksestä eikä aurata lumikinoksia, mutta kesällä? Kerrostalossa on kivaa vain turvallisuuden tunne ukonilmalla, jolloin on kiva istuskella lasitetulla parvekkeella salamoiden räiskyessä ja etenkin kaatosateella.

Verkkokauppa toimii normaalisti ja tilkkujen ompelu jatkuu entiseen malliin, vain varaston fyysinen sijainti on siirtynyt piirun verran pohjoisemmaksi ja posti-Kusti polkee. Tiedossa on työntäyteinen kesä värjäyksineen, ompeluineen, mutta huom. raittiissa ulkoilmassa.

Maalla asumisen hyviin puoliin kuuluvat säännölliset pihatyöt, ruohonleikkuu, kukkapenkkien kitkeminen, risusavotat sun muut linnunpöntön nikkaroinnit eli puuhaa riittää. Ongellekin olisi kiva päästä, oikeita meriahvenia narraamaan, vieläköhän ne haksahtavat tavallisiin onkimatoihin vai pitäisikö hankkia niitä ostoskanavan amerikkalaisia kumisia ihmematoja? Oletko testannut?

Lisään verkkokauppaan tuotteita vähitellen ja samoin lisään kuvia omaan galleriaani, sillä puolella on ollut hieman hiljaista, ei siksi, ettenkö olisi ommellut, vaan siksi etten ole valokuvannut.

Hyvää ja turvallista Juhannusviikkoa, olkaa varovaisia vesillä ja huolehtikaa perheen pienimmistä! 

 

Jätä kommentti 18/6/2007


Kalenteri

kesäkuu 2007
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain