Arkisto syyskuu, 2011

Seinäjoen Käsityömessut virtuaalisesti

Tällä kertaa jätän Seinäjoen Käsityömessut väliin, sillä mielestäni käsityö- tai kädentaitomessujen järjestäjän tulisi hieman tarkemmin rajata osanottajiaan. Selkärankaa se toki järjestäjältä vaatii. Odotellaan, että tapahtuma palaa käsityömessut -tasolleen ja palataan sitten kehiin. Toki ymmärrän, että kovassa taloudellisessa puristuksessa mukaan on otettava monenlaista yrittäjää. Meillä Oulussa on syysmarkkinat omasta takaa (kylläkin taivasalla), ja omenoita, brunbergin suukkoja, metrilakua ja helppoheikin tavoin erinomaisia luutuja myyviä kojuja meillä on omasta takaa. Eikä syysmarkkinoilla makseta käsityömessujen neliövuokria.

Siispä Seinäjoen käsityömessut virtuaalisesti nettikaupan välityksellä. Koodilla PUSU saat 15% alennuksen nettikaupasta pe 30.9. – 2.10. välisenä aikana kaikista normaalihintaisista tuotteista. Otahan lokoisa asento, kupillinen kahvia ja astu puotiin tästä.

Samalla voit osallistua Roosa nauha -kampanjaan. Nauhat myynnissä nettikaupassa ja puodissa lokakuun ajan.

Jätä kommentti 29/9/2011

Pieni Tilkkupuoti 1-vuotias

Pieni Tilkkupuoti täyttää 1 vuotta lauantaina 17.9. Kaikkiin lauantaina ja sunnuntaina tehtyihin tilauksiin pakataan mukaan kiva synttäriylläri. Isompiin tilauksiin isompi ja pienempiin pienempi. Huomenna leivotaan kakku tai joku muu paakelsi ja puhalletaan yksi kynttilä tai syödään paakelsit ilman kynttilää. Juhlitaan joka tapauksessa. Juhlaruokana taitaapi olla uunissa haudutettu kaalilaatikko ja tuore puolukkasurvos.

Tervetuloa synttärikekkereille nettikauppaan ja puotiinkin. Tarjouksiin päivitin jotain uutta. Mukavaa viikonloppua.

Jätä kommentti 16/9/2011

Nihkeätä on kaikin puolin

Etukäteen arvelin, että PeeKaan Facebook-tykkääjiä tulee nopeasti tuo vaaditut 100 ensimmäiseen arvontaan, mutta eipä ole vieläkään 100 tykkääjää täynnä. Onkos nyt sitten niin, että nettikaupasta ostavat eivät likimainkaan ole Facebookissa, jolloin tykkääminenkään ei ole mahdollista? Voi onko FB jo ”so-last-season”, juuri kuin itse sille lämpenin?

Taitaa olla sama kuin valkoisessa sisustuksessa, juuri kun aloin miettimään kesäpaikkamme uutta väritystä valkoiseksi Karihtalan Helena kertookin värien olevan tulossa… Onneksi se Pintaremontin Iisa kuitenkin maalauttaa kaiken beigeksi tai vaaleaksi, ensi kesänä taidan olla sen kamu, sanokoon Helena mitä tykkää.

Kurssit ovat startaneet ja toista viikkoa mennään, mukana uusia ja ennestään tuttuja. Kurssilaisista saan virtaa omiinkin ”ompelukinttaisiini”, on mukava nähdä onnistumisista iloisia ja väreistä inspiroituvia naamoja 😉

Nihkeätä on FB:ssa ja nettikaupassakin hiljaisen puoleista jo viime viikolla. Annetaan Jutan ja Jyrkin nyt sukkuloida Euroopassa eikä lamaannuta tekemättömiksi, se ei ainakaan tee hyvää kenellekään. Jotakin kummaa odottavaa tunnelmaa on toki ilmassa. En oikein tiedä mitä?

Edellisen postauksen kysymykseen tuli tasan viisi vastausta. Vastaajista suurin osa ei edes tiennyt mistä on kyse, joten ehkä odottelemme vielä jelly rollien kanssa. Tänään sain ihanaa omenasoseella höystettyä, sitä oikeata syötävää mallia????

Ompelemisiin

Jätä kommentti 13/9/2011


Kalenteri

syyskuu 2011
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain