Arkisto marraskuu, 2008

Terve! Täällä Roope-Ankka ;-))

hahaa, joku ruudun siellä puolen ehti jo ajatella, että kehtaakin kehuskella ”rahoillaan” ja taisipa messut mennä vallan mainiosti…ehei, vaan Roope-Ankkaa ja minua yhdistävät vain jalkapohjat. Eli kolme työntäyteistä messupäivää Tampereen kädentaito messuilla ja torstain kestänyt osaston rakennus veivät mehut totaalisesti eikä tunto ole vieläkään palannut kokonaisuudessaan jalkapohjiini, jotka tuntuvat edelleen kenkiin sopimattomilta räpylöiltä. Täytyis varmaan mennä uimahalliin ja kokeilla kuinka lujaa näillä pääsisikään… aika lujaa veikkaisin.

Ihan oikeasti, messut menivät mukavasti. Asiakkaita riitti jokaiselle päivälle ja välillä taisi olla ruuhkaakin, mutta suuremmilta konflikteilta lienee vältyttiin. Ullalle varasin vihreän kullatun kankaan, Sotkamoon lähti eilen jälkilähetys, joka toivottavasti on jo perillä, mutta yksi juttu jäi vaivaamaan. Sinä ihana ihminen, joka tilasit vaaleanpunaisia nuppineuloja ystävällesi, ottaisitko ystävällisesti yhteyttä minuun, sillä hukkasin osoitteesi. Olen penkonut kaikki paikat eikä sitä muistilappua, johon osoitteesi raapustit, löydy mistään. Jos joku tietää kenestä on kyse, laittakaa viestiä eteen päin.

Ensi viikolla laitan taas messutarjoukset niillekin, jotka eivät Oulun tai Tampereen messuille päässeet eli luo itsellesi  asiakastili ja tilaa uutiskirje tästä. Messutarjous tulee sähköpostiisi maanantaina 24.11. vain jos rekisteröidyt ja tilaat uutiskirjeen.  

Viikonloppuna lähden taas tuulettamaan tilkkutöitäni Itse Tehty -myyntinäyttelyyn omalla kotipaikkakunnallani. Pohjankartanossa tavataan lauantaina tai sunnuntaina klo 10.00 – 16.00, miksei molempinakin päivinä, sillä myyntinäyttelyyn on vapaa pääsy. Näytteilleasettajia on reilut kuusikymmentä, joten vipinää tiedossa.

Tervetuloa kurkistelemaan!

 

Jätä kommentti 19/11/2008

Ensi lumi ja joulukankaat

voisiko parempaa ajoitusta olla, sillä molemmat tupsahtivat samana päivänä taivaalta Ouluun, jälkimmäinen Finnairin koneella ja edellinen sieltä jostain hieman korkeammalta vain vähän aiemmin. Aamulla näytti siltä, ettei tule kumpaakaan tälle viikolle, mutta tulipa. Niin ne voi jutut muuttua muutaman tunnin sisään.

Niskat alkavat olla totaalisen jumissa, kuvasin uutuudet, editoin kuvat siedettäviksi ja siirtelin vielä verkkokaupan Uudet tilkkutyökankaat -kaappiin kaikki näkyviin. Saapuneet joulukankaat ovat enimmäkseen perinteisiä punaisia ja vihreitä, mutta myös muutama erikoisemman värinen sekä oudompi joulukuvio mahtuu joukkoon. Toivottavasti erikoisemmatkin löytävät jonkun teistä ostoskoriin. Muita kuin joulukuoseja tuli myös, paljon hempeitä pikkukukkaisia, vaikka lunta tulee taivaan täydeltä. Erikoisimpia kuoseista ovat mielestäni ”eksoottiset harakat” EHART, EHARB ja EHARS joissa kolme eri väriä, hmmm???

Vaihtuvavärisiin tilkkutyötikkauslankoihin tuli täydennystä torstaina, nyt valikoimissa lähes kaikki värit Gütermannin paksuista puuvillalangoista, torstaina tuli myös tummanvihreää nro 4021 joulutikkauksiin. 

Tuli tuossa mieleen, että onkohan ensi lumi oikeasti yhdyssana ensilumi… nyt ei enää lanttu leikkaa, vasta jouluna leikataan lanttua laatikkoon, heko, heko, huono vitsi, muttei tullut parempaakaan tälläisen päivän jälkeen, sorppa 😉

Kipaseppas ostoksille tästä linkistä ole hyvä.

p.s. Hyvät Tampereen Kädentaidot messuille pe – su 14. – 16.11. tulijat! Jos haluatte varmistaa tiettyjen tuotteiden, etenkin kankaiden saatavuuden, tee ennakkotilaus verkkokaupasta, tiedonantoihin kirjoita teksti TAMPERE. Pakkaan tilauksesi valmiiksi ja voit lunastaa sen messuilla. Verkkokaupan valikoimat runsaimmillaan juuri nyt eikä sitten tarvitse panikoida paikalle heti perjantaina, sillä ihanaa ”ryysistä” on tiedossa, se on ihan varma. Tervetuloa sankoin joukoin C-halliin osastolle C616, valtavan suuren ja mahtavan Fiskarsin osaston vieressä.

Jätä kommentti 1/11/2008


Kalenteri

marraskuu 2008
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain