Arkisto huhtikuu, 2009

Möjligen en jätte stor pannkaka – mahdollisesti valtaisa pannukakku?

Aina on varauduttava pahimpaan, kun osallistuu messuille uudella paikkakunnalla. Sitä ottaa tietoisen riskin, että osallistuminen messuille ei tuota muuta kuin peeärrää, jos sitäkään. Samanlainen pelko oli itselläni, kun jonottamalla sain  paikan Rovaniemen kädentaitomessuilta. Messuille valmistautuessaan sitä tulee miettineeksi kaikenlaista, onko osaston sijainti hyvä, huono tai jotain siltä väliltä. Tuleeko kukaan osastolleni, koska en ole siellä aiemmin ollut? Monta kysymystä, joihin ei etukäteen ole vastauksia, mutta joihin messujen jälkeen on ainakin omakohtaisia kokemuksia.

Rovaniemen Kädentaitomessut olivat PeeKaa Tuotteelle ehdottoman postiviinen yllätys. En epäröinyt hetkeäkään, kun järjestäjät tiedustelivat osallistunko ensi vuonna, totta kai osallistun. Paikka on jo varattuna ja ajankohta on 24. – 25.4.2010. Eli ei tullut pannukakkua messureissustani, vaan tuli oikein muhkea ja makoisa täytekakku. Eipä silti pannukakkukin on hyvää 😉 Hokasin äskettäin, että sivulleni on linkki erään ”taikinamestarin” sivuilta. Aivan ihania leipomuksia, kakkuja ja niin kauniita herkkuja löytyy täältä. Valtavasti kädentaitoja ja silmää vaaditaan näihinkin. 

Messut ovat siis onnellisesti ohi. Päivitän vielä verkkokauppaa tämän illan ja laitan viimeistään huomenna messutarjoukset  tulemaan niillekin, jotka eivät messuille päässeet. Luo itsellesi asiakastili ja tarkkaile sähköpostiasi, sillä hyviä tarjouksia tiedossa rekisteröityneille asiakkaille.  Varastoa hieman tyhjennellään ja muutamia kuoseja laitan reilumpaan alennukseen, jotta saadaan tilaa uusille elikkäs uuttakin on tulossa kangasrintamalle lähimmän kuukauden sisällä. Vaikka lamauutiset täyttävät sanomalehdet, television ja radion, siitä ei kannata lamaantua, vaan pidetään itsemme toimeliaina vaikkapa ompelusten voimalla. Klikkaile itsesi kauppaan tästä.

 

Jätä kommentti 21/4/2009

Messuvalmisteluja

Rovaniemen käsityömessut 18. – 19.4. lähestyvät kovaa kyytiä. Messuja ennen vietetään kolmet haikeat päättäjäiset kansalaisopistojen tilkkuryhmissä ja vielä rentoudutaan pääsiäislomalla. Pääsiäisenä laitetaan lammasta ja värjötellään huvimajassa, jos taretaan… ja hiihdetään 20 metriä, mikäli kelit sallivat. Toivottavasti eivät salli, en niin kauheasti tykkää hiihtämisestä…

Messuvalmistelut ovat hyvällä tolalla. Jämälaaria olen täydentänyt yksittäisillä kappaleilla ja tänään laittelin kauppaan jotain pientä uutta. Muutamia uutuuksia on vielä matkalla, lisään ne kauppaan heti kun mahdollista.

Kaisuliina lähestyi tänään viestillään ja kyseli, mitä otan mukaan Rovaniemen messuille? No, menen sinne ensimmäistä kertaa omalle osastolle ja suhtaudun Rovaniemen tapahtumaan samoin kuin muihinkin vastaaviin eli otan lähes kaiken mukaan mitä verkkokaupastakin löytyy.

Suosittelen kuitenkin, että varaat etukäteen tarvitsemasi tuotteet PeeKaa Tuotteelta joko sähköpostilla tai verkkokaupasta normaalisti ostamalla. Näin varmistat sen, että haluamasi tuote on varmasti saatavilla osastolle tullessasi. Etenkin etukäteistilaus on suositeltava, mikäli suunnittelit tulevasi messuille sunnuntaina. Pohjoisessa matkat ovat pitkät ja mikäpä se enemmän potuttaa kuin se, että tuote minkä ajattelit hankkia on jo ehtinyt loppua osastolle saapuessasi. Kauppiaanakaan ei ole kiva myydä ei-oota.

Etukäteistilaukset pakkaan valmiiksi ja messuilla voit maksaa tilauksesi käteisellä tai pankkikortilla. Halutessasi voit vaikkapa vaihtaa jonkin tuotteen toiseen, mikäli olet tullut toisiin aatoksiin. Esimerkiksi kankaita on lähes kuusisataa erilaista, mutta yksittäistä kangasta messuilla on yleensä kahdesta kolmeen puolen metrin palaa. Suosikkikuosit menevät aina kuin kuumille kiville, mutta suosikkikuosit voivat olla milloin mitäkin, joten on tosi vaikea ennakoida myyntiä täydellisen oikein vaikka olisin millainen ennustajeukko hyvänsä. 

Etukäteistiluksen koodi verkkokaupassa ROVANIEMI LA tai ROVANIEMI SU tiedonantojakenttään, jolloin tiedän kumpana päivänä olet tulossa. Tilaavieviä vanuja ja apu/tukimateriaaleja en ota mukaani automaattisesti, mutta etukäteen varatut määrät otan mukaan totta kai.

Jätä kommentti 6/4/2009


Kalenteri

huhtikuu 2009
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain