Arkisto lokakuu, 2014

Ei mitään järkevää sanottavaa

…siltä nyt tuntuu, niinpä en ole turhia kirjoitellut. Syksy menee menojaan ja viikot seuraa toisiaan. Puodissa kolmena päivän viikossa, kurssienpyörteissä tiistait ja lauantaina ommellaan, ellei olla haravoimassa tai saunassa tai lätkämatsissa…

Seuraava reissu suuntautuu Tampereelle Suomen Kädentaidot tapahtumaan 14. – 16.11., parin viikon päästä näihin aikoihin, on eka messupäivä takana. Sain messuille varsin näkyvän paikan, ainakin luulen, paikka A501 A-hallissa heti sisäänkäynnistä oikealle ja välittömästi vasemmalla kohdataan. Ennakkotilauksia messuille kannattaa tehdä. Pakkaan tuotteet valmiiksi messuilla lunastettavaksi. Tilaamalla etukäteen nettikaupasta, saat halaumasi ja vältyt messupaniikilta. Ostoksen voit tehdä ilman toimituskulua, tiedonantoihin vain merkintä Tampere pe/la/su sen mukaan, minä päivänä suunnittelet messuille tulevasi. Kaikki vanut sun muut tukimateriaalit jäävät kotiin, mutta niitä voit lunastaa messuilta tilaamalla ennakkoon. Nyt tilausta sorvaamaan.

Olen lisännyt galleriaan muutamia kuvia, tänään viimeisimmät. Käykäähän kurkistelemassa mitä toiset ovat saaneet aikaan, hienoja kahvipussikasseja, joissa PeeKaalta tilatut sangat, kaitalerullapeittoja (2 kpl), viime kesän kesäkurssin satoja jne. Lisää kuvia saatte lähettää, niitä katselen mielelläni ja niin varmaan muutkin teistä. Galleriaa varten voit lähettää kuvasi sähköpostilla, käsittelen kuvat sopivankokoisiksi. Voitte esiintyä omalla nimellä tai nimettömänä tai salanimellä, mikä vaan käy. Valmiissa työssä pitää olla mukana jotain PeeKaasta hankittua ”näkyvissä ja tunnistettavissa. Muutama rivi työstä, mallista jne. on aina tervetullut.

Huomenna Pyhäinpäivä, syksyn satoa uuniin ja levoksi… vai kävisikö huvikseen Ideaparkissa, kun sellainenkin tänne Ouluun saatiin…

Jätä kommentti 31/10/2014

Pelottava chätti ja tulevan viikonlopun messut

Reilun viikon ajan nettikaupan puolella on ollut koekäytössä online chat eli reaaliaikainen keskustelu mahdollisuus kirjoittamalla keskusteluruutuun ja kysymällä nettikauppaan liittyvistä asioista tai tuotteista. Kummastuksekseni lähes 100%:sti asiakkaat ovat säikähtäneet tarjotessani apuani ja poistueet kiireesti toisaalle. Tämähän ei tietenkään ole ollut tarkoitus, tarkoitus on täysin päinvastainen, sillä 1500 tuotteen nettikaupassa saattaa tulla jotain kysyttävääkin, ja sitä varten olen ollut linjoilla vastaamassa. Välillä on huvittanut koko tilanne, heti kun olen ehtinyt kirjoittaa tervehdystekstin, asiakas on jo tipotiessään… emme me Suomessa taida olla valmiita tällaiseen palveluun. Palvelun kuukausimaksu on sen verran korkea, ettei sitä rahaa kannata laittaa menemään, jos tulos on tässä….kuitenkin kiitos Pauliina ja Marjo-Riitta kun sain vaihtaa kanssaanne muutaman rivin, rohkeita olitte kiitos teille.

Tänä viikonloppuna Ouluhalliin messuilemaan. Tilaa ennakkoon netiikaupasta, niin tuon sinulle varatut tuotteet osastolle, jolloin saat varmasti haluamasi. Vanuja ja tukimateriaaleja en ota ollenkaan messuille, ainoastaan etukäteen tilatut tuotteet pakkaan mukaan. Toimitustavaksi nouto, jolloin ei tule toimitusmaksua ja tiedonantoihin Oulu la tai Oulu su, niin tiedän kumpana päivänä olet tulossa.

Ja nyt ompeluhuoneeseen kaaosta kesyttämään.

Jätä kommentti 7/10/2014


Kalenteri

lokakuu 2014
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain