Arkisto maaliskuu, 2010

Piikkimatto ja nautinto

..ostin minäkin sitten piikkimaton tai hintalapussa luki oikeastaan fakiirimatto. Muutaman kerran olen kokeillut sitä viikolla 10 ja nyt ostin omaksi. En tiedä, mutta kotioloissa piikkimatto tuntui aivan älyttämän terävältä, liekö eri mallia/merkkiä kuin aikaisemmin testaamani. Ekan kerran laitoin T-paidan päälle matolla maatessani eikä tuntunut missään. Eilen uskaltauduin makoilemaan matolle ilman T-paitaa ja kylläpä tunsin olevani varsinainen fakiiri. Kävi oikeasti kipiään (oululaisittain) ekat viisi minuuttia. Laitoin puhelimeen ”hälärin” 25 minuutin jälkeen varalta, jos vaikka sattuisi uni silmään ja heräsin ”häläriin” 25 minuutin päästä. En oikein osaa sanoa mitä hyötyä piikkimatosta on… palaan asiaan, jos jotain havaitsen. Oliko kyseessä heräteostos?

Ruudun sillä puolen tietenkin oletetaan, että otsikon sana nautinto liittyisi jotenkin uuteen hankintaani…vaan eipä ynnäillä ennen kuin luette loppuun 😉 Nautinto liittyy ihan toiseen asiaan, nimittäin suutarin lapsella ei ole kenkiä, sanotaan. Pidän käsinompelusta ja tilkkutöiden viimeistelystä käsin. Tähän saakka käteeni on sattunut milloin minkäkinlainen silmäneula. Nyt tein hankinnan omasta nettikaupastani ja avasin pakkauksen Cloverin pikkuruisia silmäneuloja ja käsinompelusta tuli entistä ihanampaa. Ainut ”hermoja-hivelevä-rasti” oli langanpujotus pieneen neulansilmään, mutta kun siitä selvisin, niin nautinto alkoi. Ei ollenkaan pöllömpi hankinta urani tässä vaiheessa, heh.

Uutta on taas tilattu sieltä sun täältä ja huhtikuun alkupuolelle asettunee montakin uutta lähetystä. Uusimmat kankaat -kaappi tyhjenee nyt uutuuksien tieltä. Viimeisimmät uutuudet löytyvät tyhjennyksen jälkeen väriensä ja kuosiensa mukaisesti osiosta puuvillakankaat ja tietenkin päivämäärän mukaan Mitä uutta? kohdasta verkkokaupan vasemmanpuoleisesta sarakkeesta.

Viimeistä pyryä odotellaan, jotta alkaisi kevät ja mahdollisesti pahaksi äityvät kevättulvat. Eläköön neljä vuodenaikaamme.

Jätä kommentti 27/3/2010

Home Sweet Home(juusto)

Pidän homejuustosta vaikken saisi, on kuulema epäterveellistä, suolaista ja lihottavaa, mutta niin hyvää paahdetun ruispalan päällä. Pidän myöskin kotiinpaluusta melkein kahden viikon ”messurundin” jälkeen, ensin aivan sinne Suomen reunalle Helsinkiin ja paluumatkalla Tampere. Kotiuduimme viime yönä ja paikat ovat vielä suloisesti sekaisin messutavaroista.

Helsingin kädentaitomessut Vanhassa Satamassa yllätti positiivisesti, voi kun pystyisi ja jaksaisi matkustaa sinne kaksi kertaa vuodessa, vaan johonkin on vedettävä raja eli ehkä ensi keväänä taas. Messuosastoni sijainti oli mitä mainion heti sisäänkäynnin vieressä.

Viime viikonloppuna pysähdyimme vielä Tamperelle Finn Quiltin 20-vuotisjuhlien merkeissä ja pitkästä aikaa olin mukana tilkkupäivillä. Osastollani tapasin uusia kasvoja, mutta paljon myös messuilta ennestään tuttuja. Tilat ja järjestelyt olivat mitä mainioimmat, harmittaa vaan, etten ehtinyt itse osallistua muuhun kuin iltajuhlaan.

Nyt kuukauden huili messuiluista ja huhtikuun puolen välin jälkeen singahdetaan Rovaniemelle kädentaitomessuille 24. – 25. huhtikuuta. Rovaniemi on onneksi ihan tässä lähellä, kivenheiton eli vajaan 300 km:n päässä.

Kangasvarastot hupenivat melkoisesti ja uusi tilaus on jo puolivalmiiina. Tällä viikolla täydennän vielä tilaustani, sillä muutamat kuosit hupenivat olemattomiin etelän reissullani ja uusia kuoseja kaipaillaan vissiinkin jo nettikaupaan ja tietty Rovaniemen kädentaitomessuilijoille täytyy olla uusia herkkuja tarjottavana…

Luminen talvi ei vain irrota otettaan, viime yönäkin tänne ajellessamme tuprutti uutta pöllyävää lunta, mistä noita hiutaleita oikein riittää? Tulisiko meille aurinkoinen kesä, vaikkei viime kesässäkään mitään valittamista ollut. Kevättä odotellen.

Jätä kommentti 15/3/2010


Kalenteri

maaliskuu 2010
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain