Arkisto tammikuu, 2011

Michael Miller täydennyksiä

on saapunut kauppaan toissa päivänä. Kovan työn ja väännön takana olivat suosikit Retro Mushrooms, Birds of Norway, Cupcakes ja nuo ihanat vanhanaikaiset kisut, vaikken kissaihminen olekaan. Muutamia kuoseja ei enää valmisteta, mutta ihana kontaktini nappasi minulle vielä muutamat pakat. Ensi viikolla laitan uuden tilauksen menemään, sillä uutuuksien joukossa (valmistusviikko nro 6) on lisää mahtavia erikoisuuksia eli lisää on tulossa makeita puuvilloja.

Viime viikkojen aikan PeeKaan asiakasrekisteriin on tullut paljon uusia asiakkaita, suurin osa on tilannut saman tien, mutta muutamilta ovat tilaukset jääneet puuttumaan. Rekisteröityessäsi asaikasrekisteriin ei tietenkään ole tilauspakkoa, mutta muutaman kanssa on myös käynyt niin, että rekisteröityminen on onnistunut ja rahakin tulee tililleni asianmukaisesti, vaan tilausta eikä näin ollen myöskään tilausvahvistusta ei ole syntynyt.
Nettikaupan tiedonsiirrossa ei ole ongelmaa ja tavallisin syy automaattisesti muodostuvan tilausvahvistuksen puuttumiseen on, ettei ostoskorin sisältöä ole vahvistettu tilausta tehdessä tilauksen viimeisellä sivulla. Viimeisellä sivulla on vielä muistutus, että muista vahvistaa tilauksesi sivun alalaidassa Vahvista tilaus -kohtaa klikkaamalla, mutta aina ei voi muistaa tai hoksata kaikkea, etenkään, jos nettikaupasta tilaaminen on uutta ja outoa.

Eli mikäli olet mielestäsi tilannut PeeKaan nettikaupasta jotain eikä tilausvahvistus ilmesty omaan sähköpostiisi max. viiden minuutin sisällä tilauksen tehtyäsi, tilaus on saattanut jäädä sinulla vahvistamatta tai sitten automaattisesti muodostuva vahvistus on sujahtanut suoraan roskapostiesi joukkoon. Ota reippaasti yhteyttä, mikäli epäilet näin käyneen, niin katsotaan mitä on tehtävissä.

Aika ihanaa, aurinko paistaa sisään, toki aika matalalta. Kuka tulisi pesemään minun ikkunat?

Jätä kommentti 30/1/2011

Joulu tulee tänä vuonnakin

Joulukankaat ovat lievässä alennuksessa vielä Nuuttiin asti eli torstaihin 13.1. klo 23.59, jonka jälkeen joulukankaat laitetaan muutamaksi kuukaudeksi naftaliiniin. Näin tehdään tilaa nettikauppaan ja tilkkupuotiinkin. Eli joulukangastilausten kanssa alkaapi olla nyt kiirus, vielä pari päivää jäljellä.

Muutoin täydennystä on tullut nauhatekniikkatarvikkeisiin, lisää vinonauhankääntäjiä liimauralla ja hyvä valkoima 6mm valmiita liimallisia vinonauhoja sekä vaihtuvavärisiä että marmoroituja ja tietty sitä mustaakin. Lämpimät terveiset vaan sinne Pudasjärven suuntaan ;-))

Yksittäisiä kuoseja laitan tarjoukseen koko tammikuun ajan. Tarjoukseen tulee enimmäkseen sellaisia, joita ei enää ole jatkossa saatavilla tai joita on vain vähän jäljellä. Kaikki tarjoukset löytyvät kätevästi tästä linkistä. Laita linkki vaikkapa suosikkeihisi, niin pääset vaivattomasti ”asian ytimeen”.

Kansalaisopsitojen tilkkutyökurssit ovat käynnistyneet tai käynnistyvät ihan näinä päivinä. Mukavaa, että omatkin ryhmäni taas totetutvat suunntellusti. Viikonloppukursseilla sen sijaan on vielä kivasti tilaa Oulun kansalaisopistolla, ohjelmaan pääset tästä. Erityisesti mainostan, jos sallitte, toukokuun kassikurssia, värjäyskurssia ja etenkin tilkkuleiriämme kesäkuulla. Tulehan mukaan, tilkkuleirille ovat on ensimmäiset ehtineet jo ilmoittautua.

ps. edellisessä postauksessa ilmoittamassani ”toiveittein tynnyrissä” on vielä tilaa ja ensimmäisten toiveitten kanssa on jo lähdetty liikkeellekin…laittakaanhan lisää toiveita ja ehdotuksia tulemaan. Vastaan myös teille kaikille, kunhan ehdin. Tässäpä tärkeimmät tältä erää ja nyt tilauksia pakkaamaan 😉

Hox. hox. maksutavoista. Olethan huomannut. että mikäli sinulla on DEBIT/CREDIT -kortti eli ns. uudenmallinen pankkikortti, joka on Luottokunnan myöntämä ja varustettu oman pankkisi logolla. Kyseisellä kortilla voit maksaa PeeKaan nettikaupassa ilman muuta eli vaikka kaikkien mahdollisten pankkien logoja ei olekaan mainittu, yllämainitsemani DEBIT/CREDIT -kortit kelpaavat. Myös suurin osa VISA Electroneista kelpaa. Eli ylätunnisteesta kohdasta kauppa, tupsahdat nettikauppaan, olkaapas hyvät. Muistutus vielä, yli 100 euron tilaukset ilman toimitusmaksua, niin kuin aina on ollut.

Jätä kommentti 12/1/2011

Uusi Vuosi 2011 ja orastava ”mökkihöperyys”

ei onneksi kuitenkaan ”mökkityperyys”, ehkä tai en tiedä ;-). Pian 12 päivää joululomaa alkaa jo tuntua päässä ja vyötäröllä, uusia ajatuksia mahtuu pääkoppaan marraskuun puolesta välistä jouluaattoon asti jatkuneen ”matalalennon” jälkeen. Reetta kysyikin, kuinka jaksan Joulutorilla seitsemättä päivää seistessäni, kerroin, että olen kuin pitkän matkan juoksija tai mikä tahansa maratoonari, jaksan niin sanotusti edessä häämöttävään maaliin asti ja sen jälkeen olen ihan puhki. Ja näin myös kävi, joulunpyhät olivat lepoa ja levähtämistä varten. Yöunet ovat olleet pitkiä ja lepo tarpeen. Vaan mitä sitä ihminen joulunpyhiltä muuta kaipaakaan? Minä en ainakaan pitkästy enkä kaipaa mitään ylimääräistä ”äksöniä”. Monte Criston kreivissä ja Narnian tarinoissa oli aivan tarpeeksi toimintaa meikäläiselle. Taidan olla vähän tylsä?

Vähitellen palataan arkirutiineihin. Kauppaan päivitin muutamia uusia tuotteita kassimaakareille ja kukkaroiden väsääjillekin ja samalla laittelin joitain tuotteita poistomyyntiin, mm. tupsulaitteet poistuvat PeeKaan valikoimista. Kaikki tarjoukset löydät tästä linkistä. Tarjouksia ja poistuvia tuotteita tipahtelee seuraavan parin viikon aikana lisääkin, joten käy klikkailemassa omasi pois kuleksimasta.

Mahtavaa Vuotta 2011 kaikille teille toivotan.

P.S. Tässä sinulle ”toiveitten tynnyri” eli kommentoi tuohon alas mitä PeeKaan tuotevalikoimille pitäisi mielestäsi tehdä, mitä pitäisi lisätä tai kenties vähentää. Millaisia tuotteita sinä ostaisit PeeKaan nettikaupasta, jos niitä olisi vain saatavilla. Kiitos kommenteistasi, ne ovat arvokkaita tienviittoja tälle vuodelle.

Jätä kommentti 4/1/2011


Kalenteri

tammikuu 2011
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain