Arkisto elokuu, 2010

Se on nyt semmonen homma,

että huilailut on huilailtu. Paluu kaupunkimaisemiin on väistämättömästi edessä ja samalla palataan kaikin puolin päiväjärjestykseen. Nettikaupan-hoitajatädistä tulee taas täyspäiväinen nettikaupan ylläpitäjä ja tilauksia pakataan ja lähetetään joka päivä eli paluu normaaliin PeeKaan rytmiin.

Varasto on vähän huiskin-haiskin kesäisten syöksyvirtausten tai trombien jäljiltä, mutta pari päivää järjesteltyäni, alkaa kaikki olla taas tip-top. Tilkkutyökurssit starttaavat viikolla 36, muutamat viikonloppukurssit syksyn aikana, kolmet messut linjalla Seinäjoki-Oulu-Tampere sekä muutama muu myyntitapahtuma jo tiedossa.

Työntäyteinen loppuvuosi tiedossa, ei kun tyrniä naamaan monessa muodossa, että taas jaksaa. Niin ja täysjyvätuotteita. Lopetin muuten perunan, riisin ja pastan syönnin kesäkuun puolessa välissä. Ainut huomio on, että se meillä asuva miespuolinen henkilö on laihtunut ;-( jonkin verran, eihän tämän näin pitänyt mennä.

Pikkutilausta olen taas väsäämässä. Onko toiveita valikoimiin, loppuiko jokin kuosi kesken tai tahtoisitko tilata isomman erän jotain? Laitahan viestiä, niin katsotaan mitä on tehtävissä. Jouluhössöttäjille tiedoksi: joulukankaat tulevat nettikauppaan syyskuun alkupuolella.

Ihanaa syksyn alkua kaikille, kivoja kursseja opistoissa ja mahtavia onnistuneita ompeluksia kaikille näin täältä teille toivotan.

Jätä kommentti 25/8/2010

Hui Lai Lee

Tällä viikolla PeeKaa Tuotteella ihan oikeasti huilataan. Kauppa on auki 24/7/365 eli ihan normaalisti, mutta kaupanpitäjä ei ole tietsikan ääressä samaan tahtiin. Nyt on pakko pitää luova tauko. Tilauksia voitte tehdä normaalisti, niitä pakkailaan ja lähetetään taas maanantaina 16.8. Sähköposteihinne vastailen samaisesta maanantaista alkaen.

Opistojen ilmoittautumiset alkavat tällä ja ensi viikolla opistostosta riippuen ja opetustouhuun päästään taas syyskuun alusta alkaen, mikäli kurssilaisa ilmaantuu 😉 On se joka syksy niin jännää.

Hui Lai Len siis viikolla 32.

Jätä kommentti 8/8/2010

Mitä se PeeKaa nyt siellä ”höpisee”…

…uutisissaan? Tämäkin voi olla syy siihen, miksi uusia uutisia kaivataan ja toivotaan kovasti PeeKaan sivuille. Minusta on kiva, että kuulumisistani halutaan lueskella ja vielä jaksetaan lukea, vaikka omasta mielestäni elämäni ja tapahtumat yrityksen tiimoilta ovat ihan tavallista elämää. Jos vain uskaltaa elää. Tapahtuu hyviä asioita kuin itsestään ja väistämättä tapahtuu myös toisenlaisia.

Ouluun avattiin Finlaysonin myymälä, oikein kivan näköinen kauppa ilmestyi tällä viikolla kävelykadun välittömään läheisyyteen, hienolle näköalapaikalle. Onnea uuteen kauppaan. En tiedä mistä johtuu, mutta Finlaysonit ovat aina olleet enemmän mieleeni kuin rakas Marimekkomme.

Omaan kauppaani tuli Michael Miller täydennys ja viisi uutta kuosia. Väistämättä lähestyvän syksyn kunniaksi tarjolla on nyt uusi retrokuosi, jossa sieniä ruskealla pohjalla ja toinen, miksei joku retro sekin, omenoita vihreällä pohjalla. Hippokankaaseen tuli uusi väri ja uuden värinen pallokuosikin. Joskus alkuvuodesta kaupassa käväisi ihana Kiss Kiss -karkin omainen kisukuosi, sitä on nyt taas kaupassa ja ruskealla pohjalla olevaa lintukuosia tuli myös. Taitaa olla aika ykstoikkosta luettavaa?

No, asiaan… Finlaysonin myymälän avatumisen kunniaksi, muutamaa kuosia ja jotain pientä tarjoushintaan tänään ja huomenna. Kurkista tarjouksiin tästä.

Jätä kommentti 7/8/2010


Kalenteri

elokuu 2010
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain