Arkisto lokakuu, 2007

Avoimet ovet PeeKaa Tuotteella

Tämän viikon torstaina ja perjantaina 1. – 2.11. klo 12.00 – 18.00 ovet avoinna kaikille tilkkuimmeisille. Luvassa ainakin marjamehua, teetä ja kahvia . Emännän viitseliäisyydestä riippuen ehkä jotain muutakin, viimeksi oli hernekeittoa. Nam.

Jätä kommentti 29/10/2007

Uutuudet ”paikoilleen”

Viikonlopun aikana siirtelin alkukuusta saapuneet kankaat ja syyskuussa saapuneet tarvikkeet oikeille paikoilleen. Tarvikkeet ”tarvikekaappiin” ja kankaat ”kangaskaappiin”, joka on nyt pullollaan uutuuksia ja tietenkin vanhoja tuttuja. Kankaita näyttäisi nyt olevan nelisensataa erilaista ja tarvikkeita muutama kymmenen. Tarvikekaapin järjestely on vielä hieman kesken, sillä lisään sinne tuotteita ensi viikon aikana.

Suomen Kädentaidot -messut Tampereella lähestyvät. Ajankohta on 16. – 18.11.2007 ja oma osastoni on C-hallissa numero C620, tervetuloa! Auto pakataan torstaina, jolloin myös aiomme pystyttää osaston, toivottavasti ei tule kovin liukkaita kelejä, että pääsemme turvallisesti perille Tampereelle. Osastoa olen taas suunnitellut ruutupaperille, ahdasta taitaa tulla, sillä tavaraa on paljon ja niitä olisi kiva saada esille mahdollisimman paljon. Täytynee taas ajaa Ikeaan messuhyllyostoksille, että saan lisää hyllytilaa. 

Messutarjouksia on tiedossa kädentaitomessuilla, mutta myös entiseen tapaan kaikille verkkokauppaan rekisteröityneille asiakkaille ennen messuja. Torstaina 25.10. laitan messutarjouksen sähköpostitse kaikille keskiviikkoon mennessä rekisteröityneille asiakkaille. Rekisteröidy ihmeessä tästä, ellet sitä vielä ole tehnyt.

Kimistä tuli maailmanmestari ;-), olikohan se ihan reilu ja urheilullinen juttu vai järkkäiltiinkö juttuja ”kabineteissa”? 

 

Jätä kommentti 21/10/2007

Se on siinä… tai ne on nyt siellä

eli maanantaina saapuneet uudet kankaat ovat verkkokaupassa, kaikki. Pirjolle ei tullut purjelaivakangasta, nyyh, mutta muuta mukavaa ja ennennäkemätöntä ja -kokematonta tuli! Kerrassaan sensaatiomaisia uutuuksia 😉 .

Yksiväriset tökkäsin yksiväristen kansioon, siellä on nyt vajaa viisikymmentä erilaista ja kaikki uudet kuviolliset ovat uudet tilkkutyökankaat kansiossa. Lisäksi tuli täydennystä ”vanhoihin tuttuihin” tai kaupassa keväällä viuhahtaneihin ihanuuksiin, ukkosensinistä kullalla koristeltua perhoskangasta ja samanlaista roosanväristä löytyy itämäiset -kansiosta.

Tuli mieleeni, että pitäisikö puhua paremminkin kaapeista kuin kansioista, sillä kaapeissahan kankaita säilytetään. Kun kaapit ovat täynnä, täytetään sängynalusia ja sitten kun sinne ei enää mahdu, voit täyttää esimerkikisi tyhjää pakastearkkua… ainakin näistä on omakohtaisia kokemuksia. Mitä kätköjä sinulla on tai on ollut? Ja vieläkö niihin mahtuu, jos mahtuu, täytettä löytyy täältä. Niin ihania kankaita, ettet raski edes käyttää…

Näillä eväin mennään kankaiden osalta eteenpäin ainakin Jouluun asti, tarvikkeisiin sen sijaan tulee uutta ihan lähiaikoina.

Jätä kommentti 4/10/2007


Kalenteri

lokakuu 2007
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain