Arkisto heinäkuu, 2010

Helpotusta helteeseen?

Kaupassa on ihan älyttömän paljon erilaisia kuoseja, joku etsii eläimiä, toinen etsii ruusuja, kolmas raitoja, neljäs ruutuja ja joku vielä palloja tai pilkkuja jne. Aikoja sitten kauppaan on lisätty hakemisto Kuoseittain ryhmiteltynä, mutta se taitaa olla niin ”piilossa” tai syvällä kaupan uumenissa, ettei monikaan sitä oikein löydä. Minun moka. Laitanpa tähän nyt suoran linkin, josta klikkaammalla pujahdat suoraan kyseiseen kaappiin. Helpotusta helteeseen, siis, olkaapa hyvät, tästä vips vaan kaappiin 😉

Oikeasti, en ole ikinä ajatellut laittaa yhtään reseptiä PeeKaan uutisiin tai mihinkään, jos nyt joskus tuonne blogin puolelle, mutta nyt on pakko vinkata helpotusta helteeseen reseptillä…. en anna tarkkoja ohjeita, muutta ”kooklatkaa” mangolassin resepti. Itselleni sopii mainiosti laktoositon jugurtti, mintun lehtiä, pikkuvauvojen mangosose ja kylmää vettä/jäämurskaa sauvasekoittimella sekaisin. Jos ootte niin rikkaita, että teillä on jääkaapin ovessa jääpalakone tms. (kummitytöllä on, heh) niin saatte vielä makoisampaa helteenlievittäjää näppärästi aikaiseksi. Nautitaan kesästä.

Yksi huono juttu kävi tänä aamuna, meidän pleksikattoisen huvimajan katto tuli täyteen reikiä raekuuron jäljiltä, ainakin 30 reikää ihan ehjään kattoon kolmessa minuutissa… eli vesisateita ja kattoremonttia ootellessa.

Kesäterkuin paula

P.S. Ekaksi mangolassin tekoon ja sitten shoppaileen PeeKaa kauppaan tästä tai tuolta ylhäältä

Jätä kommentti 29/7/2010

…ja nyt on valmista nettikaupassa

Tiistaina puuttumaan jääneet kollit tulivat vuorokautta myöhemmin samaisen ”hemmon” toimesta. En tiedä mihin pinoon olivat harhautuneet, mutta tulivat kuin tulivatkin. Kaikki uutuudet ovat nyt kaupassa nähtävillä, sieltä vaan kurkkailemaan Uusimmat kankaat -kaappiin, jonne pääset tästä.

Aikasen kivoja olivat mielestäni tässä jälkilähetyksessä saapuneet miniruudut ja mansikka -kuosit uusissa väreissä. Varastoon täydentyi myös jo aiemmin kaupassa vilahtaneita saman kuosin beigeä, punaista ja vaaleanpunaista.

Kesä kukkeimmiillan ja iltaohjelmaa riittää. Lauantai-iltana superilta, ensin tangomarkkinoiden finaali ja perään pronssiottelu. Onneksi tulevat peräkkäin eivätkä päällekkäin eri kanavilta, että rauha säilyy 😉

Trooppiset kesäterveiset teille kaikille.

Jätä kommentti 9/7/2010

Puolivalmista on

Tänään saapui osa kankaista, jostakin syystä pari kollia oli erkaantunut lähetyksestä. Jään mielenkiinnolla odottelemaan loppujen saapumista, minnehän lie joutuneet?

No, joka tapauksessa laitoin kauppaan kaiken mikä tänään saapui. Uusimmat kuosit ovat Uusimmat kankaat -kaapissa. Valikoimissa on vaaleapohjaisia pastellipilkkuja, jotka olivatkin tosi kinkkisiä kuvattavia. En saanut kuvista kovin edustavia ;-(. Aloin epäillä kameraani, mutta ehkä siinä ei ole vikaa, vaan kuvaajassa. Koittakaa hyvät ihmiset saada kuvista selvää, kivoja ovat kaikki.

Uusiin kankaisiin tuli lisää värejä iso pilkullisiin eli nyt pitää olla tarkkana, jos aikoo tilata aiemmin tilaamaansa. Pikahakuun kannattaa laittaa hakusanaksi esim. isot pilkut, jolloin haulla esiin tulevat kaikki isot pilkut -sarjaan kuuluvat värivaihtoehdot. Haaleansiniselle ja vaaleanpunaiselle on nyt vastaparit eli vaaleanpohja tai värillinen tausta. Pari uutta beigeä hillittyjen ystäville sekä kolme uutta kellertävää beigeä: ruudullinen, raidallinen ja minipilkku. Ken väreistä tykkää, niitä löytyy myös: Värikkäät lehdet neljää eri väriä.

Jämälaari on taas täällä. Noin kahden viikon ajan. Otahan omasi priimasta jämälaarista tai uutuuksien joukosta.

Helteisin terkuin paula

Jätä kommentti 6/7/2010

..etteenpäin sano mummo lu… eiku helteessä

Ollaan siinä rajamailla, saavuttaako meidät helle vai runsas sade. Jos toivoa saan, ensin runsas trooppinen sade about 3 tuntia ja sitten päälle höyryävä helle, olis kiva ja muy bien.

”Etteenpäin sano mummo helteessä” ensi viikolla tömähtää taas uusi lähetys Ouluun tavalla tai toisella ja uutta on luvassa kangasvalikoimiin sekä tietty täydennystä loppuneisiin tai lopuillaan oleviin kuoseihin. Ensi viikolla jämälaari syntyy uudestaan parin viikon ajaksi, jotta saadaan tilaa uusille eli olehan linjoilla ja käy sivuilla usein katsastamassa. Tulossa on yksittäsiä kuoseja priimaatavaraa 20- 50% alennuksella kesäpäivien iloksi.

Näin kuuluumisiin ja ensi viikkoon.

Helleterkkuja teille toivottaa paula

Jätä kommentti 4/7/2010


Kalenteri

heinäkuu 2010
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain