Arkisto marraskuu, 2012

Uutuuksia tuli ”ältsin” paljon…

aamutuimaan, mutta nyt ne on tuupattu nettikauppaan, ihan kaikki. Aika omituisiakin joukossa ja laidasta laitaan kaikenlaisia kuoseja. Eka kertaa omalle kohdalleni sattui sellaisia kuoseja, jotka houkuttelevat sisustamaan… nuo kudottua muistuttavat printit ovat aikasen ihania, samoin tykkäsin polttopainettua muistuttavista ruusukankaista… niin ja sitten tummia värejä, joihin on painettu pikkuruisia kuvioita vaalealla ja värillisellä…ja kaikkea muutakin kivaa.

Kaikki uutukaiset löytyvät kaupan puolelta ekasta kaapista Uutukaiset. Toistaiseksi löytyvät vain sieltä, eivätkä värien mukaan muista valikoista, jotta pääsette helposti uusia selaileen ja osteleen. Päivät ovat olleet varsin hämäriä, enkä lyhyen päivänvalon aikana ehtinyt tarkastella kaikkia kankaita aidossa päivänvalossa, joten voi olla, että viikon aikana vielä säädän värejä paremmin kohdalleen.

Ne, jotka asuvat lähistöllä voivat tulla puotiin pällistelemään 😉 torstaina puoti on taas auki. Tulehan ihmettelemään. Vielä ehtii ompasta monenmoista ennen joulukiireitä ja joulua.

Jätä kommentti 26/11/2012

…että silleen tällä kertaa

meni messut… väkeä ku pipoa jokaisena päivänä… mutta ne yrittäjälle tuikitärkeät eurot jäivät saamatta. Päiväkohtaisesti päivät olivat tasaisia eli siis tasaisen huonoja. Asiakkaita oli onneksi paljon, että päivät sujuivat nopeasti, mutta ”lamapeikko” meitä kaikkia taitaa pelottaa, sillä tuloksellisesti nämä olivat kehnoimmat Tampereen messut ikinä. Edes kuusi vuotta sitten näille messuille ensimmäistä kertaa osallistuessani, kolmenpäivän yhteenlaskettu tulos ei ollut näin heikko.

Onneksi kulupuolelle pystyi tekemään pari korjausliikettä, halvempi hotelli, syömiset Hesburgerissa, Kotipizzassa ja Oriveden ABC:llä. Valmiiseen pöytään kuitenkin, jos jotain postitiivista asiasta etsii, vaikkei syöminen ennen mainituissa ”ravintoloissa” mitään ”kurmeeta” olekaan. Yrittäjän normiarkea. Ensi vuonna on varustauduttava omin eväin, pussikeitot ja ”äitien-tekemät-pizzanmuotoiset-lätyt” kainaloon ja menoksi.

Messujen jälkeinen puodinjärjestely on vielä vaiheessa, joten sinne siis nyt. Uutta tavaraa on tullut; pari uutta vanua, joista toinen bambua!!!, jouluaiheisia puuleimasimia ja uusia kankaita. Ensimmäinen erä Robert Kaufmanin kankaita on saapunut, jotain jäi vielä jälkitoimitukseen ja ensi viikolla rysähtää taas pari tuhatta metriä uutuuksia ja vanhoja suosikkeja. Ollaanpa kuulolla ja linjoilla.

Sillä aikaa voit hyödyntää MESSUTARJOUKSEN. Osta vähintään viisi metriä kankaita nettikaupasta, niin saat lisäksi yhden puolen metrin palan ILMAISEKSI samasta hintaryhmästä. Lisää teksti MESSU ja ilmaiseksi haluamasi kankaan nimi tilauksen TIEDONANTOIHIN niin pakkaan sen mukaan. Ellei tiedonantoja -kohdassa lue mitään valitsen valitsemiisi sopivan puolestasi. Nyt osteleen, messutarjous voimassa su 25.11. asti.

Jätä kommentti 22/11/2012

Valmistelut käynnissä

ensi viikolla porhalletaan taas Tampereelle. Nopeimmille pääsylippuja jaossa, kommentoi niin saatat saada omaksi, hopi hopi. Valmistelut ovat tietty alkaneet, kankaita ja tarvikkeita pakkaillaan vuoden kävijämäärältään runsasväkisintä tapahtumaa varten. Viime vuonna kolmen päivän aikana taisi olla 37000 messuvierasta, joista osa osui omallekin osastolleni. Kaikkien ei tarvitse osastollani A-hallin paikalla 321 käydä, mutta jos jokunenkin pysähtyisi ostoksille, niin olisin ikionnellinen. Messujen aukioloaikoja oli mielestäni pidennetty aamusta ja illastakin?, joten aikaa on. Tarkemmeta tiedot tapahtumasta löytyvät tästä. Huomionarvoista on, että lauantaina pääsylipunhinta on korkeampi??? Kysynnän ja tarjonnnan lakiko?

Messupaniiikin välttämiseksi, voit tehdä tilauksesi ennakkoon nettikaupassani seuraavasti: valitse maksutavaksi etukäteismaksu, toimitustavaksi nouto ja tiedonantoihin TAMPERE, niin pakkaan tilauksesi valmiiksi. Voit maksaa tilaamasi tuotteet messuilla joko kortilla tai käteisellä. Mm. vanuja ja tukimateriaaleja en ota Tampereelle, mutta etukäteen tilaamalla, pakkaan ne tilauksesi mukaan. Ennakkotilaukset viimeistään keskiviikkona 14.11. Kiitos.

Pieni Tilkkupuoti avoinna tällä viikolla 8. – 10.11. normaalisti to – la, mutta ensi viikolla suljettuna Tampereen Suomen Kädentaidot -tapahtuman vuoksi. Hei hulinaa. Loppuviikosta laittelen poistoja nettikaupaan ja puotiinkin, sillä uusia juttuja tuloillaan sieltä sun täältä.

Jätä kommentti 7/11/2012


Kalenteri

marraskuu 2012
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain