Arkisto huhtikuu, 2014

NASA-patja, 3 mustikkaa ja 68 euroa

Reissu Jyväskylään tehty, peräkärry purettu jo illalla ja nyt alkaa nettikaupan päivitys ajan tasalle messujen jälkeen. Messumatka Jyväskylän kädentaitomessuille oli jälleen kokemuksena vertaansa vailla usealla eri tavalla… tarinaa siitä…

Yövyttiin Paviljongin kylkeen rakennetussa uudessa hotellissa, ihana hotelli, huippu aamiainen, älyttömän kallis pasta-annos ja magee sänky. Patjan materiaali oli jotain ”avaruusteknologiaa” eli kun patjalle päivän päätteeksi pötkähti, se muotoutui vartalonmukaiseksi, myös minun kaikkine muhkuroineni sekä etu- että takapuolellani, sivukurveista puhumattakaan. Tommosen tahtoisin kotiinikin, ei tarvinnut turhaa kääntyillä eikä pyöriä. Sen sijaan tyynyt (vaikka niitä kolmea eri sorttia olikin) olivat luokattomia halpistyynyjä. Miksiköhän?

Lauantai-iltana suunnistimme keskustaan syömään, saadaksemme raitista ilmaa ja välttyäksemme hotellikuolemalta. Mitäs sanotte jälkiruuasta jota kuvaillaan seuraavasti: suklaakakkua, salmiakkivaahtoa, vadelmakastiketta, vadelma-mansikkasorbettia ja mustikoita… tuntuu aikamoiselta pläjäykseltä, salmiakkia ja suklaata outoako? ja epäterveellistä (verenpaine&kolesteroli)??? Onneksi siellä olivat nuo supermustikat terveellisyyttä edustamassa… arvatkaapa montako mustikkaa annoksessa oli? Tasan kolme, siis 3, lue K-O-L-M-E!!!! Olisi ollut reilumpaa kirjoittaa kolme mustikkaa eikä mustikoita. Tokikin olisihan niitä voinut olla vain kaksi ja silloinkin olisi voitu kirjoittaa MUSTIKOITA. Aikasen hilpeää, naurattaa vieläkin. Salmiakkivaahto oli ihmeellistä siniharmaata kuraa, mutta esteetikkona sekin meni alas, kun laittoi silmät kiinni. Kuka lie värisokea valopää keksinyt koko annoksen. Vadelmakastiketta oli kolme pisaraa lusikalla levitettyä ja nuo hilpeät 3 mustikka oli jokainen aseteltu oman kastikenoppasensa päälle, ehkä siksi, etteivät pääse pyörimään ympäri valtavaa lautasta tai vaikka tipahtamaan lautaselta vauhdikkaalla matkallaan keittiöstä pöytään. Heko, heko, varmasti saan lahjakortin tähän äffällä alkavaan ravintolaan tai peräti porttikiellon. Palvelu oli hyvää, keittiö tupella ja ruoka maittavaa eli maistuva huvittava kokemus. Sitä arjen komiikkaa.

Messut taas… Paviljongissa kaikki toimii, peräkärryn ja auton parkkeeraus, ohjaus kaiken kaikkiaan. Messutilat siistit, kohtuuhintaiset kahvilat (vaikken ehtinyt käydäkään), leveät käytävät, jotta ihmisillä on tilaa liikkua jne. MUTTA kolmen päivän messuista (pystytys pe messut la ja su) käteen melkein meinasi jäädä 68 euroa. Tästä kun vähennetään polttoainekulut noin 76 euroa, tappiota reissusta jää 9 euroa. Ironista, suklaakakku annokseni maksoi 9 euroa 40 senttiä. Sitä en onneksi laittanut ”firman piikkiin”, vaan maksoin omasta pussistani, samoin kun nauttimani viinilasillisen 5,40€. Hei sinä siellä, joka elämääsi aprikoit ja yrittäjyyttä harkitset, ala sinäkin yrittäjäksi. Takuuvarmasti saat yrittää.

Jotta alkava viikkoni olisi täydellinen, laitanpa teemaan sopivasti vielä alekoodin nettikauppaani. Koodilla: 68 euroa saat 10% alennuksen ostoksestasi, jos ostostesi arvo ylittää 68 euroa. Koodi voimassa maanantain ja tiistain ja koskee normaalihintaisia tuotteita. Onneksi seuraavat messut ovat vasta syksyllä. Hoh, hoijaa.

Jätä kommentti 7/4/2014


Kalenteri

huhtikuu 2014
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain