Arkisto helmikuu, 2012

Serveri ”ylikuumeni” sunnuntaina, joten

edellisessä postauksessa lupaamaani tarjouksen voimassaoloa on jatkettu vuorokaudella. Kävijöitä nettikauppaan tuli runsaasti ja tilauksia roppakaupalla, joten sunnuntaina meni ”linjat tukkoon” eikä verkkokauppaan päässyt lainkaan. Pahoittelut tapahtuneesta. PRINSESSA -tarjous on voimassa vielä tänään maanantaina 27.2. Toivottavasti nyt piuhat kestää ja kaikki pääsee ostoksille. Niin noloa, mutta toisaalta mukavaakin ;-).

Jätä kommentti 27/2/2012

Prinsessa tuli naapuriin

Alunperin Länsirajan kasvattina olen sen verran ”höntsähtänyt” Ruotsin kuninkaallisiin ja etenkin Victorian edesottamuksiin, että en voi kuin olla iloinen heidän kauan odotetusta perheenlisäyksestään. Onnittelut perheelle ja pienelle prinsessalle, toivottavasti onnea ja iloa on tiedossa jatkossakin.

Tyttö tuli, joten koodilla PRINSESSA, saat 50% alennuksen kaikista vaaleanpunaisista kankaista ja kaikista napeista väristä riippumatta sunnuntaihin 26.2. asti. Shoppailemaan tästä linkistä, kankaat löytyvät puuvillakankaista värinsä mukaan ryhmiteltynä ja napit löytyvät kohdasta tarvikkeet.

Jätä kommentti 23/2/2012

Aikalailla valmista alkaa olla

nettikaupassa. Isoin lähetys on nyt valmiiksi käsitelty ja kaikki uutuudet löytyvät kohdasta Uusimmat kankaat, täydennykset vanhoihin kuoseihin ovat omilla vanhoilla paikoillaan.

Tässähän kävi sitten niin, että ensin tuli megakuorma, seuraavana päivänä pieni erä Michael Millerin kuoseja USA:ta ja kolmantena päivänä vielä kaivatut kassinsangat. Eli puuhaa on piisannut ja piisaa. Michael Millerit on vielä laittamatta nettikauppaan ja kassinsangat samoin, mutta viikonlopun ja alkuviikon aikana saan nekin näkyviin.

Tiistaina on ystävänpäivä, laitan kaikki sydänkankaat tarjoukseen, osta vaikkapa itselle tai ystävälle. Mukavaa viikonloppua ompelun merkeissä, muista myös ulkoilla, minäkin yritän…

Jätä kommentti 11/2/2012

Nyt tuli huusholli täyteen uutuuksia

aamusella ”suurikokoinen voimanpesä” toi kotiimme yhden kaivatuista lähetyksistä. Pojalla otsasuoni pullisteli 2000 metrin kimpussa, yhteensä 11 kollia tavaraa tömähti ompeluhuoneen ja olohuoneen lattialle… kuittaili lähtiessään, ettei tarvitse maksullista kuntosalia työpäivän päätteeksi.

Osan aiemmin nettikaupan valikoimissa olleista ja tilapäisesti loppuneista kuoseista ehdinkin jo syöttää kaupan varastosaldoihin, mutta uutukaisten kimppuun, noin 70 uutta, pääsen vasta huomenna, sillä nyt lähden kurssilaisten kanssa värkkäämään ystävänpäiväkorttia kansalaisopistolle. Hei siis huomiseen. Huomenna pakataan myös vimmatuisti niitä jälkilähetyksiä, joista on tammikuuun aikana jäänyt osa puuttumaan ja niihin pieni ylläri mukaan, kuten aiemmassa postauksessa lupasin.

Pysykäähän linjoilla, uutuuksia alkaa huomisesta alkaen ilmestyä Uusimmat kankaat -kaappiin… värikästä ja vähemmän värikästä on tiedossa.

Jätä kommentti 8/2/2012

Huonoa suunnittelua

ja vähän huonoa tuuriakin. Kolme lähetystä vielä tulematta, pari kangaslähetystä ja upeat kassinsangat ovat myöhästyneet aikataulustaan kaikenlaisten sattumusten vuoksi. Huonoa suunnittelua siksi, että kaikki kolme olivat alunperin tulossa samalla viikolla ja huonoa tuuria siinä, että kaikki myöhästyvät suurin piirtein saman verran, joten edelleenkin ovat tulossa samalla viikolla. Kannattaisiko lotota, jos vaikka siinä olisi parempi onni? Meinaisi saada kolme oikein, niin saisikin kuusi oikein?

On tässä hyvätkin puolensa, aletuotteita tippuu inventaaria tehdessäni tarjoukset kaappiin ainakin siihen asti, kunhan uutta alkaa ilmestyä. Loput puiset kassinsangat laitan tarjoukseen ja muutamia koristenauhoja kivojen kankaiden lisäksi.

Te jotka, ehditte tilata saapuvia tuotteita alkukuusta ja toimitus viivästyy, teille tiedossa joku kiva ylläri jälkilähetykseen jääneiden tuotteiden kera, toivottavasti jaksatte vielä odottaa.

Paukkuvin pakkasterkuin Paula… nyt lämmintä ylle ja puotiin kipittämään.

Jätä kommentti 3/2/2012


Kalenteri

helmikuu 2012
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain