Arkisto helmikuu, 2007

Messuarvonta suoritettu

Viikonloppuna Oulun Käsityömessuilla asiakkaani saivat osallistua arvontaan, jonka palkintona oli 50 euron arvoinen tilkkuiluun liittyvä paketti tai valmis tilkkutyö valinnan mukaan. Arvonta suoritettiin eilen juhlallisin menoin ja voittaja on Reetta Pulkkinen Kempeleestä. Onnea voittajalle!

Käsityömessut olivat itselleni näytteilleasettajana ensimmäinen kokemus ”kunnollisista” käsityömessuista. Järjestäjien mukaan lauantaina kävijöitä oli vajaa 3000 ja sunnuntaina vähemmän. Omalla osastollani oli kivasti vilskettä nimen omaan lauantaina, sunnuntai olikin sitten rauhallisempi päivä. Myynnillisesti päivät olivat kuitenkin lähes tasavertaiset. Heräsin uuteen viikkoon monta kokemusta rikkaamapana, paljon on vielä kehitettävää, mutta paljon sain myös positiivista palautetta. Rohkaisevaa. Messuille näköjään kannattaa osallistua. Seuraavan kerran näissä merkeissä Joensuun Tilkkupäivillä 24. – 25.3.2007!

1 kommentti 13/2/2007

Pääsiäishässäkkää ystävälle? mitä kummaa?

Kerrankin olen hyvissä ajoin liikkeellä, ainakin pääsiäispyhiä ajatellen. Lisäsin verkkokauppaan uuden osaston; kangaspaketit, jonne sujautin vanhat tutut Villin Viisikon ja Harmony Sistersin. Lisäksi laitoin sinne paketit Ystävälle lähestyvää Ystävänpäivää ajatellen ja Pääsiäishässäkän kevätompeluihin. Paketeissa on viittä erilaista kangasta 20 cm:n täysleveä (110 cm) pala eli yhteensä kangasta on metri. Nämä paketit ovat niille tilkkuilijoille, joilla jo omasta mielestään on kaikkea, (onko sellaisia?) mutta jotain kivaa pientä olisi kiva hankkia joko itselle tai ystävälle. Pääsiäshässäkkää ja Ystävälle paketteja teen myös tulevana viikonloppuna oleville messuille.

Messuvalmistelut ovat loppusuorallaan, ompelukone käy yötä päivää, sellaista normaalia viime hetken paniikkia ilmassa, sillä suunnitelmani menivät uusiksi lievän työtapaturman vuoksi. Kaikkien näiden 15 tilkkuiluvuoden jälkeen ajoin ensimmäistä kertaa tuliterällä leikkurilla sormeeni. Sain aikaan neljän tikin palkeenkielen ja muutaman rokulipäivän, että voi olla turhanpäiväinen haaveri, josta kylläkin alan jo olla voiton puolella. Viivaimeen jäi syvä viilto ja sormeen jäänee ikuinen arpi, kunhan haava kokonaisuudessaan paranee. Leikkurilla olen jo ajellut, mutta rentous touhusta on kadonnut. Palannee ajan myötä.

Käsityömessut ”Tekemisen iloa – käsin tehty” siis Oulussa la – su 10. – 11.2. Hukkahallissa, osoitteessa Isokatu 99. Avoinna la klo 10 – 17 ja su 10 – 16, liput 7€. Tervetuloa. Näytteilleasettajia tänä vuonna ennätysmäärä!

Jätä kommentti 5/2/2007


Kalenteri

helmikuu 2007
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain