Arkisto heinäkuu, 2011

Tilkkupuoti auki miten sattuu

heinäkuussa eli seuraavasti:
to 7.7. klo 12 -18
to 14.7. klo 12 -18
to 21.7. klo 12 -18
pe 22.7. klo 12 -18
la 23.7 klo 12 -15

Heinäkuun viimeisellä viikolla to – la 28. – 30.7. ollaan Billnäsissä eli puoti on kiinni. Nettipuoti on avoinna normaalisti koko ajan.

Heinäkuussa tilauksia pakataan harvakseltaan, joten kannattaa varautua hieman pitempiin toimitusaikoihin. Elokuussa palataan normaaliin aikatauluun, jolloin tilauksia lähetetään lähes päivittäin. Elokuusta alkaen tilkkupuotikin palaa normaaleihin aikatauluihin eli on avoinna torstaista lauantaihin. Tervetuloa nettikauppaan ja tilkkupuotiin.

Sitten yksi mansikkaresepti, vaikka ei tämä mikään reseptisivusto olekaan. Kts. postaus viime kesältä 😉 Eli mansikathan ovat hyviä sellaisenaan, mutta jos haluat tehdä jotain ekstrahyvää, vaikkapa kesävieraiden suuhun, tee näin: puhdista ja pilko mansikat paloiksi kulhoon. Sekoita sekaan (tummaa) ruokosokeria ja silputtuja mintunlehtiä. Anna mehustua hetken. Vaahdota vaniljakastike tai kermavaahto. Annostele jälkiruokakulhoon mehustuneita mansikoita, päälle kermavaahtoa/vaniljakastiketta ja koristeeksi minttusuklaarouhetta. On muuten aikasen hyvää.

Jätä kommentti 4/7/2011

Arvonta suoritettu ja Facebook -sivut avattu

Ennen Juhannusta annoin teille pari viikkoa aikaa kirjoittaa vapaasti terveisiänne PeeKaalle. Viestejä tuli runsaasti, myös kehitysehdotuksia, kiitos kaikista kommenteistanne. Arvokkaita kaikki. Riippumatta kommenttinne sisällöstä, kaikki osallisituitte 30 euron lahjakortin arvontaan. Arvonta suorittettiin juuri äsken ja lahjakortin voitti ahkera Irma P. Lämpimät, etten sanoisi helteiset onnittelut Irmalle. Muille kommentoijille tulee ”lohdutuspalkintona” pikkuruinen alennuskuponki nettikauppaan, hetkonen vain, niin lähetän teille kaikille kuponginkoodin ja prosentin 😉

Juhannuksen jälkeen PeeKaa Tuotekin liittyi aivan oikeasti yrityksenä Facebookiin. Aiemmin sieltä on löytynyt PeeKaa Tuote ja samanniminen ryhmä. Tarkoituksena on lakkauttaa ryhmä ja jättää vain juuri perustettu yrityssivusto voimaan eli tykkäämällä pääset mukaan. Itse en ole mikään Facebook-addikti ainakaan vielä, joten tällä kotisivullani pidän teitä Facebookiin kuulumattomia ajantasalla entiseen malliin. Älkää olko huolissanne.

Kuitenkin sen verran olen innoissani uudesta linkistä, että 1. – 5.7. koodilla FB5 saatte kaikki viiden prosentin alennuksen nettikaupassa tekemistänne ostoksissa eli mitä enemmän ostat, sen enemmän säästät. Alennuskoodi syötetään tilausta tehdessä heti maksutavan jälkeen olevaan lootaan, jossa kysytään: Onko sinulla alennuskuponki tai koodi? ja alennus vähentyy automaattisesti tilaukseltasi. Alennus ei koske jo ennestään tarjouksessa olevia tuotteita. Nyt nopeasti nappaileen jotain kivaa ostoskoriin kaikki uudet ja vanhat asiakkaat.

Ken on tulossa/menossa Billnäsiin Kädentaito tapahtumaan 29. – 31.7. ilmoittautukoon, sillä täältä voi saada pääsylippuja. PeeKaa Tuote lähtee liikkeelle tilkkutyötarvikkeita, -kankaita ja valmiita tilkkutöitä mukanaan uusia merituulia? haistelemaan. Osastoni ei ole järin suuri, joten voit tehdä ennakkotilausta jo nyt. Ennakkoon tilatessasi, pakkaan tavarat valmiiksi ja voit maksaa ne Billnäsissä paikan päällä. Kätsää ja varmaa. Kun teet ennakkotilauksen, laita tilauksen tiedonantojakohtaan teksti Billnäs ja toimitustavaksi muu tapa, niin säästyt toimituskuluilta.

Hellettä piisaa, kivaa kesää kaikille, grilllailaan ja chillaillaan (mitä lienee tarkoittaakaan, mutta nuorison suusta kuultua… ei liene tarkoita mitään pahaa.. kait ;.) luultavasti

Jätä kommentti 1/7/2011


Kalenteri

heinäkuu 2011
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain