Arkisto helmikuu, 2011

Oma kehu haisee

pahalle, mutta nyt on pakko ilmoittaa teille, että Gütermannin puuvillalankoihin, konekirjonta/-tikkauslankoihin on tullut mahtava ja kauan (2kk) odotettu täydennys. Nyt kaikkia Gütermannin värejä sekä yksivärisiä että vaihtuvavärisiä on taas saatavilla, yhtä väriä lukuunottamatta. Ken sen puuttuvan värin bongaa ja minulle ilmoittaa, saapi kymmenen pistettä ja papukaijamerkin, ei sen kummenpaa 😉

Yksiväriset ovat Sulky 30 lankaa eli neulasuositus nro 80-90 ja vaihtuvavärisiet ovat astetta paksumpaa Sulky 12 lankaa, jolle valmistajan neulasuositus nro 90. Ihaniin konetikkaus- ja -kirjontalankoihin pääset tästä. Olkaapas hyvät.

Valonmäärä on siinä määrin lisääntynyt, että värillä on jo väliä ja merkitystä. Mikäli et osaa valita sopivaa lankaa, kerro millaista tai minkäväristä työtä tikkaat, niin yritän auttaa valinnassa. Myöskin perinteisesti postitse lähetetty kangasmalli otetaan vastaan.

Täällä otetaan vastaan myös kuvia galleriaan. Edellytyksenä on, että ompeluksessa on käytetty vähintään yhtä PeeKaalta ostettua ja kuvasta tunnistettavaa kangasta. Kuva voi olla käsittelemätön, sillä muokkaan kuvat galleriaan sopivaksi. Tervetuloa uudet kuvat. Jos et halua omaa nimeäsi näkyviin galleriaan, voit esiintyä myös nimimerkillä.

Ihana kevät

Jätä kommentti 21/2/2011

Happy Valentine’s Day

Hyvää ystävänpäivää, joka siis on huomenna maanantaina. PeeKaalla juhlistetaan ystävänpäivää sydämellisillä nappipakkauksilla ja ”suurtilaajille” puolen metrin kangaslahjuksen kera. Eli kaikille tänään, maanantaina ja vielä ”matti-myöhäsille” tiistainkin aikana tilaaville laitetaan tilauksen mukaan sydämenmuotoisia nappeja pieni pussillinen ja yli 50 euron edestä tilaaville lähtee vielä puolen metrin pala vaaleanpunaista kangasta kaupan päälle. Tilauksen tiedonantoja kohtaan kirjoita teksti ”ystävä”. Nyt tilailemaan. Oikein kaunista ja aurinkoista ystävänpäivää meille kaikille.

Jätä kommentti 13/2/2011


Kalenteri

helmikuu 2011
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain