Arkisto marraskuu, 2011

Väsähtänyt messuilija

huh, huh, voimille otti neljän päivän messuputki, mutta nyt ollaan jo toipumaan päin. Puotia olen järjestellyt eilen, tänään oli tilkkukurssipäivä ja huomenna samoin, torstaina ja perjantaina puotiin, perjantai-iltana viikonloppuakurssia vetämään ja sunnuntaina klo 16 jälkeen alkaan vapaailta pitkästä aikaa. Hektistä on, mutta eiköhän tämä tästä suttaannu.

Messut Tampereella olivat järjestäjien mukaan kävijämäärältään menestys, uusi ennätys rikottiin jälleen. Myyntiäkin tapahtui etenkin perjantaina ja lauantaina, sen sijaan sunnuntai oli erittäin hiljainen, jopa pelottavan hiljainen. Liekö koskaan sunnuntai ollut niin heikko myynnillisesti kuin tänä vuonna? Ainakaan A-hallissa ei sunnuntaina ollut missään vaiheessa ruuhkaa tai aikaisempien päivien vertaista positiivista säpinää. Kolmen jälkeen sai jo alkaa suunnitella tavaroiden järkevää pakkaamista.

Onnellisesti pääsimme kotiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, nukkumaan omiin lakanoihin ja pää muhkuraiselle tyynylle 😉 huh huijaa.

Messutarjouksia olette varmaan ootelleet, eikös vain? Nyt siis messukymppiä ostamaan. Osta nettikaupasta 10 erilaista kangasta á puoli metriä, laita tiedonantoihin koodi MESSU10 ja toive ilmaiseksi mukaan pakattavasta yhdennestätoista kankaasta. MESSU10:ä voit ostaa nettikaupasta su 27.11 klo 24.00 asti. Näin pääset mukaa messutunnelmaan ja juhlistat samalla ensimmäistä adventtisunnuntaita.

Jätä kommentti 22/11/2011

Taas tullaan tai mennään

Tampereelle torstaina aamuhämärissä startataan. Toivottavasti ei ala satamaan mitään jäätävää tihkua tai tule taivaan täydeltä räntää tai vaakassa lunta tms., koska matka on pitkä peräkärryn kera vaikka alamäkeen lähdetäänkin, kohti etelää. Torstaina pystytellään A-hallissa paikkaa A321 ja perjantaina alkaa kolem päivän savotta. Osastoa olen taas hieman ”entrannut”, toivottavasti parempaan suuntaan, että kaikki sopivat ostoksille. Tervetuloa Tampereen Kädentaidot messuille Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 18. – 20.11. Lisätietoja messuista tästä.

Viikko sitten sain pienehkön lähetyksen rapakon takaa eli muutama uusi puuvilla ja täydennyksenä esim. Kiss, kiss -kangasta, jota on myyty jo monta pakkaa. Ihka uutuutena valikoimiin tuli kolme puuvillapellavaa Tammis Keefen (1913- 1960) enimmäkseen 1940 – 50 -luvuilla suunnitelemia ja uudelleen painettuja nykytekniikoin. Itse olen aina pitänyt vanhanaikasista kuoseista, mutta mitäpä te tykkäätte? Ja olisko puuvillapellaville tai pelkille painetuille pellaville ehkä enemmänkin kysyntää? Kommentoi alle.

Nyt ei jouda enempää sepustaan. Messuvalmistelut odottavat. Kuulumisiin ensi viikolla.

Jätä kommentti 15/11/2011

Kyllä raahelaisia nyt hemmoteltiin

kivoilla, tunnelmasilla ja laadukkailla käsityömessuilla viime viikonloppuna. Vanhoissa taloissa vain on se jokin, se jokin, joka ”hakkaa” kaikki urheilusalit ja messuhallit, joissa käsityöläiset yleensä tuotteitaan yrittävät myydä. Hantvärkkärien marrasmessuilla riitti vilskettä aamusta melkein klo 17 asti molempina päivinä. Välillä käytävät olivat täynnä asiakkaita ja välillä hieman väljempää. En tarkalleen tiedä, mutta kävijöitä lienee noin 1000 kahden päivän aikana. Järjestäjät ovat varmaan osallistuneet moniin kekkereihin, kun tiesivät kuinka homma toimii, vaikka kyseinen tapahtuma järjestettiin vasta ensimmäistä kertaa. Myynti ei päätä huimaa, kassan sain laskettua hyvinkin ennen sunnuntain tanssiohjelmaa, mutta eihän raha ole kaikkein tärkein, tärkeintä on vain saada laskut maksettua ja leivän päälle muutakin kuin ylähuulta, ainakin joskus.

Galleriaan lisäsin äsken taas uusia kuvia. Kuvia on tullut kivasti lisää viime aikoina, mutta lisääkin saa tulla, älkää turhaan ujostelko tekemisiänne. Tänne vain sähköpostin liitteenä ja minä sitten muokkaan kuvat galleriaan sopiviksi. Voitte esiintyä omalla nimellä, nimimerkillä tai ihan nimettömänkin, kaikki käy.

Nettikaupan maksutavoista pitää hieman taas jauhaa, kun tuntuu olevan epäselvyyttä. Eli PeeKaa nettikaupassa voit maksaa KAIKILLA DEBIT/CREDIT -korteilla, luottokorteista Master Card ja Visa käyvät sekä suurin osa Visa Electroneista kelpaa. Itse en rajoita Visa Electronien kelpoisuutta, vaan oman korttisi liikkeellelaskija on saattanut rajoittaa korttisi kelpoisuutta nettikauppoihin. Näiden korttimaksujen lisäksi voit aina valita etukäteismaksun, jolloin tilausvahvistukseen tulostuu maksuohjeet. Korteilla maksaessassi tilaus lähtee samana tai yleensä viimeistään seuraavana päivänä postin aukioloajoista riippuen ja etukäteismaksun valitessasi maksun tulee näkyä tilillä ennen kuin postitetaan.

PeeKaa Tuotteelta ei voi ostaa osamaksulla eikä laskulla (paitsi oppilaitokset). Olen suorantoiminnan kannattaja ja siksi tehnyt oman sopimuksen Luottokunnan kanssa, jolloin kaikki kortit kelpaavat ja homma varmasti toimii. Olen todennut, että mitä vähemmän välikäsiä sitä vähemmän kustannuksia kauppiaalle ja sitä edullisemmat hinnat asiakkaalle. Eli ei tule checkoutteja, suomenverkkomaksuja, klaarnoja sun muuta sälää kauppaani, never ever.

Tuossa olisi kolme lippua Tampereen Kädentaitomessuille, kiinnostaako? Kommentoi alle, saatat saada, jos olet tulossa. Nyt kommentoimaan.

Jätä kommentti 7/11/2011


Kalenteri

marraskuu 2011
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain