Arkisto huhtikuu, 2013

VALI, VALI, ammatinVALIntakysymys

edellinen postaus taisi olla varsinainen valitusvirsi. Yrittäjyyteen sisältyy ylä- ja alamäkiä ja se tosiasia saattaa toisinaan vuodattua suodatettuna tännekin.

Merkkauskynä- ja väline valikoima on nyt aikasen täysi, en sano täydellinen, mutta monipuolinen. Uusimpana tulokkaana erittäin ohutkärkiset ”taikatussit” ja toimiva kynä, jolla saat valkoisen merkkausjäljen tummille kankaille. Kokemusta oli toisen merkkisestä aiemmin, kynästä, joka ei uutenakaan toiminut ja maksoi hitsin paljon??? Jääköön merkki mainitsematta tässä yhteydessä. Itse käytän terävää täytelyijykynää aina kun se on mahdollista, tikkaukset hahmottelen liitujauherissalla, jos ylipäätään vaivaudun hahmottelemman. Suutarinlapsella ei ole kenkiä.

Vanuja on monenlevyistä ja -paksuista. Viimeisimmän täydennyksen tultua, aloin jo ihmetellä, että mihin näitä kaikkia oikein tarvii, olisiko syytä huolestua? Omasta mielestäni paras uutuus on Vilene H630 ohuen ohut yhdeltä puolelta liimallinen vanu. Mahtava materiaali tableteihin liinoihin ja helppo käsitellä, koska vain toisella puolella on liima. Hieman edellistä kuohkeampi on, sekin hyvä edellämainittuihin, Vilene HH650 leveämpää ja liima kahdella puolella. Voi vanujen ihmemaa. Kasseihin taas H640 tai ”sitkeätappaus” Thermolam;-) Sekasotkujen välttämiseksi kaikki vanut myydään nyt vähintään metrin erissä, näin on helppo vertailla hintoja, kun kaikilla on sama minimiyksikkö. Toki hinnat näin ollen näyttävät kaksinkertistuneen, mutta oikeasta syystä. On näet kauppiaskin lähettänyt asiakkailleen vääriä määriä, kun hetkeksi herpaantuu.

Pari uutta batiikkia ja täydennystä aikaisempiin on tullut. Puodista löytyy myös itsevärjäämiäni kankaita, siis sinne livenä paikan päälle. Puoti siirtyy kesäaikaan kesäkuulla, ties vaikka siirtyy kesäksi vallan toiselle paikkakunnalle. Ole kuulolla ja lue uutisista, miten käy.

Tällä viikolla Kempeleen kansalaisopiston kädentaitojen kevtnäyttely Taitolassa pe – ma 12. – 15.4. Tervemenoa sinne.

Jätä kommentti 9/4/2013


Kalenteri

huhtikuu 2013
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain