Arkisto kesäkuu, 2012

Mitä isot edellä

sitä tällaiset pienemmät perässä. Eli jotkut suuremmat aloittivat alennusmyyntinsä jo enen Juhannusta ja ainakin tämän päivän sanomalehdessä oli koko etusivu täynnä toinen toistaan värikkäämpää ja hurjempaa kesäalea. Mitään massiivista varastontyhjennystä syysuutuuksien 😉 tieltä PeeKaalla ei ole luvassa, mutta jotain pientä ja ketterää. Laitan kaikki tarjoukset aina ”Tarjoukset” -osastolle, jotta löydätte näppärästi. Tarjoukset vaihtelevat, joten niihin kannattaa tarttua heti kun sopivan kohtaatte.

Tälle viikolle on luvattu ainakin näille leveysasteille aika kurjaa säätä, joten on aikaa vaikkapa ommella ja pitää sadetta sisätiloissa. Oikeata kesää odotellessa…

Jätä kommentti 25/6/2012

Palautteet käsitelty ja arvonta suoritettu

En voinut välttyä deja vù -tunteelta, kun hatusta vedetty nimi oli Aino K. Oulusta. Eikä tässä ollut mitään kotiinpäin vetoakaan, sillä vastauksia tuli sieltä ja täältä. Ehdotuksista on otettu vinkkiä ja jotain uutta on tiedossa tuonnempanakin. Hämmästyttävän vähän kommetoitiin kaupan uutta väritystä, liekö hyvä vai huono? Jäin vähän kahdenvaiheille asian kanssa.

Kempeleen kevätnäyttelystä lisäsin runsaat kymmenen kuvaa eli kuvia töistä, joissa on käytetty ainakin osittan PeeKaalta ostettuja kankaita. Niitä parempilaatuisia kuvia en saanut käyttööni, joten näillä itseottamillani mennään, vaikkeivät niin laadukkaita olekaan.

Viime kesän kokemusten perusteella, Pieni Tilkkupuoti sulkeutuu tämän viikon jälkeen avautuakseen taas näillä näkymin 9.8. eli viikolla 32. Nettikauppa toimii normaalisti koko kesän, vaikka ihan joka päivä ei lähetetäkään tilauksia. Mikäli Pieneen Tilkkupuotiin on ihan ehdottomasti päästävä kesän aikana, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin sovitellaan aikoja nettitilausten pakkaamisen yhteyteen.

Huomenissa laittelen uusia tuotteita nettikauppaan, aika outoja vempaimia, jotka eivät suoranaisesti liity ompeluun…, mutta kokeillaan mitä tykkäätte 😉

Jätä kommentti 13/6/2012


Kalenteri

kesäkuu 2012
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain