Arkisto tammikuu, 2009

En olisi uskonut,

että uusien tuotteiden lisääminen verkkokauppaan kestäisi näin kauan, mutta nyt on valmista. Uutuuksia tuli enemmän kuin alunperin arvelin ja varsinkin viimeksi lisäämieni kassinsankojen kuvaaminen ja kuvien editointi otti koville eikä kaikillta osilta oikein onnistunutkaan. Lopputulos jonkinlainen, mutta kyllä kait kuvista selvän saa?

Aluksi uusia tuotteita lisätessäni oli ihan älytön draivi päällä, jaksoin lisätä kymmeniä tuotteita päivittäin, mutta loppusuoralla iski väsy. Jotain vielä puuttuu, yksivärisiä puuvillakankaita tulee muutama lisää…

PeeKaa Tuotteen verkkokaupassa alkaa olla sen tuhannen tuotetta ja näillä mennään pitkälle kevääseen. Nyt ei puutu kuin ostajia, niin saadaan taas tilattua uutta ja ihmeellistä tilalle. Jotain pientä lisätään kevään kuluessa ja kangasvarastoa täydennetään, mikäli tarvetta on.

Messumeiningit tänä vuonna 2009 menevät osaltani niin, että Kädentaitomessut 28.2. – 1.3. Helsingin Vanhassa Satamassa. Osastoni lasikäytävällä, melkein perällä vasemmalla puolen, sinne siis sankoin joukoin kaikki tervetuloa. Loppuvuodesta Oulun kädentaitomessut 10. – 11.10. Ouluhallissa ja sitten vielä Tampereelle 13. – 15.11. Lisäksi muita pienempiä tapahtumia pitkin vuotta.

Yritettävä on, vaikka lamaa tulee silmien ja korvien täydeltä joka tuutista. Lääkettä laman ja lamaantumisen kellistämiseen löytyypi vaikkapa täältä. Tee vaikka virtuaaliostoksia ostoskorin täydeltä omaksi huviksesi ja mielenvirkistykseksi. Väreissä on voimaa.

Jätä kommentti 22/1/2009

Tilannekatsaus

Suurin osa uusista kankaista on jo verkkokaupassa. Ainoastaan uudet itämaiset ovat saapumassa ensi viikolla, jolloin pääsen kuvaamaan ja lisäämään nekin. Pallo/pilkkukangas rintamalle saapuvat erikoisemmat värit: anilliininpunaista yhdistettynä oranssiin, keltaiseen ja mintunvihreään sekä neljäntenä väriyhdistelmänä keltainen-vihertävä beige. Kaikkiin pallokuoseihin kuuluu myös samanvärinen raitakangas. Huom. näissä uusissa väreissä pallot ovat pienempiä kuin esim. kankaissa IDP, IDVS, IDV jne. Uutta ovat maanläheiset kuosit, joita valitsin muutamia kokeeksi.

Toistaiseksi TULOSSA TAMMIKUUSSA -kaappi on suloisesti sekaisin eli napit, nauhat ja kankaat sikin sokin sekamelskassa, mutta yrittäkää silti löytää etsimänne. Ajattelin, etta kaikki uutuudet olisi kuitenkin helpompi löytää yhdestä paikasta, uusia tuotteita kun näyttää taas tulevan yli sata uutta. Kassinsangat puuttuvat vielä kokonaan ja kookosnappeihin tulee myös uusia ”kuvioita”.

Muistin virkistämiseksi ja uusille asiakkaillekin tiedoksi, teitä kun on rekisteröitynyt ilahduttavan paljon lisää viime päivinä, kankaan koko avautuvassa ikkunassa verkkokaupan puolella on aina 10 x 10 cm kuvion kokoluokan hahmottamiseksi! Toivottavasti jokaiselle löytyy edes jotakin kivaa.

 

Jätä kommentti 8/1/2009

Joulukankaat naftaliiniin ja uutta tilalle

Hopi, hopi, nyt tilaamaan joulukankaita, jos vielä aiot ehtiä, sillä joulukankaat läpsyttelevät naftaliiniin heti Loppiaisen jälkeen ja ilmestyvät takaisin kauppaan ”syssymmällä”.

TULOSSA TAMMIKUUSSA -kaappiin olen lisännyt osan uutuuksista ja saattaapi olla että laittelen vielä lisää tulevan viikon aikana, mutta loput tuotteet pääsen kuvaamaan vasta kun lähetys on Suomessa eli noin tammikuun puolen välin paikkeilla.

Tammikuun uutuuksia voi jo varata eli ostaa nettikaupasta normaalisti, mutta tilaukset postitetaan kokonaisuudessaan vasta viikolla 3. Nopeimmat ovat jo ehtineet tehdä tilauksensa ja lupasin heille pientä ekstraa lähetyksen mukaan. Tilauksen maksamisellakaan ei näin ollen ole kaamea kiire. Tulossa on vielä lisää uudenlaisia nauhoja, nappeja, kankaita ja kassinsankoja…niin paljon, että hitaampia hengästyttää…

Oikein hienoa vuodenalkua meille kaikille!

 

 

 

 öräytt

Jätä kommentti 4/1/2009


Kalenteri

tammikuu 2009
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain