Arkisto toukokuu, 2012

RANTA voitti (ja voittaa) reilusti

ei ihan ”satanolla”, mutta melkein, kts. edellinen postaus.

Opistojen kevätnäyttelyt on pidetty. Otin kuvia Kempeleen kansalaisopiston kevätnäyttelystä omalla onnettomalla kamerallani eivätkä kuvat taida olla julkaisukelpoisia, sillä niin huonoja niistä tuli. En tiedä onko kamerassa nyt joku vika vai oliko tilan valaistus sellainen, ettei pikku Olympukseni tajunnut mitä kuvataan ja missä. Yritän saada parempia julkaistavaksi kelpaavia kuvia toisaalta, toivottavasti lykästää. Ja ellei onnistu, laitan itseottamani otokset näkyville, varoitus 😉

Vanha klisee -Suomi on pitkä maa- on niin totta. Talvella sitä ei niin räikeästi huomaa, mutta keväällä kyllä. Perämeren perukoilla on iloinen kahden sentin mittaisesta ruohosipulin varresta, kun jossain etelässä pyöräillään jo lehtimetsässä avopäin ja vielä ilman hanskoja, niin epistä. Tähänhän ei ole tyytyminen, minäkin lähden ensi viikoksi, jos en nyt ihan pyöräileen, niin ainakin ulkoileen ilman nahka- tai puutarhahanskoja. Tilkkupuoti on suljettuna viikolla 22 eli 31.5. – 2.6.

Jotain uutta jutskaa pitäisi keksiä, ellei vielä kesäksi, niin syksyksi… mitäpä ehdotat, laita kommenttia alle 10.6. mennessä. Kommentoijien kesken arvotaan joku kiva jutska, jos tulee paljon hyviä ehdotuksia, arvotaan useampi. Muuten samalla voit myös laittaa muutaman sanasen PeeKaan uudesta värimaailmasta… jos tulee murska-arviot palataan entiseen…

Jätä kommentti 24/5/2012

Kesää vai talvea???

Eipä näytä säistä ottavan selkoa. Onko tulossa ranta- vai räntäkeli? Koodilla RANTA 10% ALENNUS tai koodilla RÄNTÄ samansuuruinen alennus kaikista tilauksista ja normaalihintaisista tuotteista. Katsotaanpas tuleeko tilauksia enemmän ranta- vai räntäkeleistä. Molemmat koodit voimassa Helatorstai-iltaan asti. Nyt rannalle tai rännälle what ever it is???

Jätä kommentti 14/5/2012

Iloista Vappupäivää ja synttäriviikkoa ;-)

huomisesta alkaen, koko loppuviikon ajan PeeKaan nettikaupassa ja puodissa vietetään synttäriviikkoa. Vaihtuvia tarjouksia on tiedossa 2. – 6.5. PeeKaan nettikauppa täyttää kokonaiset kuusi vuotta lauantaina. Pysyhän linjoilla ja ota omasi tarjouksista, tiedossa pakettitarjouksia, poistoja ja muuta kivaa.

Jätä kommentti 1/5/2012


Kalenteri

toukokuu 2012
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain