Arkisto marraskuu, 2017

Iso luuta lakaisi

asiakasrekisterissä. Pitkästä aikaa lähetin uutiskirjeen ja tietty tarjouskoodin nettikauppaan uutiskirjeen tilanneille. Aikamoinen paluuviestien tulva tuli toimimattomista sähköpostiosoitteista. Selkeyden vuoksi, postin asiaksreksiteristä asiakkaat, joiden sähköposti ei ole enää käytössä tai ”luukku” täysi tms. Jos jäit ilman uutiskirjettä, niin rekisteröidy uudestaan käytössä olevalla sähköpostiosoitteellasi, niin jatkossa kirje sinut tavoittaa.

Tänä viikonloppuna on Tampereella pohjoismaiden suurimmat ja ihan parhaat kädentaitomessut. Olen ollut mukana kymmenen vuotta, aloittaen 4 neliön paikasta, suurentaen ensin 6 ja sittemmin 9 neiiön paikkaan, mikä on jo aika suuri yksinyrittäjälle. Silloin kun osastoni oli 4 tai 6 neliötä, asiakkaat toivoivat, että osasto olisi suurempi. Toiveista totta ja kolmena vuonna peräkkäin osasto oli 9 neliötä, seuraus: myynti romahti. Oliko yhdeksän neliön paikka väärässä paikassa, mikä asia muuttui niin totaalisesti, että messureissut alkoivat tuottaa vain tappiota? Mikä muuttui, alkoiko valikoima toistaa itseään, oliko osasto huonosti rakenneltu, tuotteita liikaa vai liian vähän? Tuliko lisää kilpailijoita vai siirtyivätkö ostajat Suomenlahden eteläpuolelle tai pahimmassa tapauksessa Atlantin taakse? En oikein ole saanut tätä selville, siksi viime vuonna palasin juurilleni ja tilasin 4 neliön osaston Tampereen messuilta C-hallista, niin kuin ensimmäisellä kerralla vuonna 2007. Myynti jäi alle puoleen siitä, mitä aloittelevana yrittäjänä kymmenen vuotta aiemmin.

Tänä vuonna messut jäivät väliin ja laitoin senkin rahan uusiin tuotteisiin, olkaapas hyvät ja katsastakaa nettikaupasta uutuudet tästä linkistä

Bonnie Hunterin Mysteeriompelijat-ryhmä (suljettu) Facebookiin on perustettu. Jäseniä on tällä hetkellä vajaa 70 eri puolelta Suomea ja nähtäväksi jää kuinka moni todella alkaa mysteeriä ompelemaan. Vielä tänään voit liittyä ryhmään, mutta sitten laitamme ryhmän kiinni. Tilkkupuodissa alkaa kokoontua mysteeriompelijoiden liveryhmä keskiviikkoisin alkaen 29.11. klo 18-20, sinne vielä mahtuu- Mukaan voivat tulla myös sellaiset, jotka eivät itse ole Facebookissa, mutta osaavat jo monenlaista tilkkurintamalta.

Makoisaa marraskuuta, kuukauden kuluttua joulu jo kolkuttelee ovella.

Jätä kommentti 19/11/2017


Kalenteri

marraskuu 2017
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain