Arkisto toukokuu, 2014

Shokkihoitoa

jotenkin en meinaa päästä vauhtiin Jyväskylän jälkeen. En tiedä kuinka kauppa ylipäätään messuilla kävi, mutta edes ”urani” alkuaikoina kahdeksan vuotta sitten ei ollut noin heikkoa myyntiä, missään…ikinä. Liekö Jyväskylä kuuluisa siitä, ettei siellä saa myytyä mitään. En ole ollut kyseisillä messuilla kuin kerran aiemmin, silloin oletin vian olleen messuosaston sijainnissa, nyt ei kyllä ollut siitä kiinni. Onko ajankohta kevään korvalla liian myöhäinen kädentaitajille, joiden sormet syyhyävätkin jo puutarhahommeleihin sisäkäsitöiden sijaan? Ei tietoa, vain arvailuja.

Pieni Tilkkupuoti Torikadulla muuttaa jälleen kesäksi Tornioon maaseudun rauhaan muuttuen TilkkuVerstaaksi. Viime kesänä kunnostettu verstaanpääty kaipaa hieman siivousta ja pientä pintaremonttia, mutta muuten on puitteet about kunnossa. TilkkuVerstaan puutarha taas on… hmmm, villivadelmaviidakko. Jos löytyy joku ”pikkutraktorimies”, niin katsotaan voiko aluetta hieman tasoitella, alue on sen verran huonossa kunnossa, että sen hoitamiseen eivät omat voimat riitä. Vielä toukokuun ajan puoti on avoinna Oulussa, heti kesäkuussa siirrytään Tornioon, näillä näkymin kolmeksi kuukaudeksi eli elokuun loppuun asti.

Kesäkuun toisella viikolla 11. – 13.6. järjestän jälleen tilkkutyökurssin Torniossa, muutama paikka vapaana. Lisätiedot minulta. Kurssipaikalla voi myös yöpyä, joten pidemmältä tulevillekin järjestyy majoitus. Otahan yhteyttä, jos kiinnostuit.

Ensi viikolla värjäyskurssi ja seuraavalla tilkkutöitä Kempeleen kansalaisopistossa, mukavaa. Kuukauden tauko opetuksesta tuntuu iäisyydeltä. Kempeleen kansalaisopiston kevätnäyttely on vielä edessäpäin, se on tänä vuonna oikeasti keväällä eli 25. – 27.5. Tervetuloa.

Nyt puotiin pariksi tunnuksi ja lauantainviettoon. Voi kun ilmat lämpenisivät, ei kehtaa untuvatakissa lähteä pyöräileen.

1 kommentti 3/5/2014


Kalenteri

toukokuu 2014
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain