Arkisto 18/9/2010

PeeKaan Pieni Tilkkupuoti

on nyt ollut avoinna kokonaisena kolmena päivänä. Saimme kuin saimmekin kaiken valmiiksi määräpäivään mennessä. Uudistuksista ja remonteista johtuvia laskuja on kertynyt vino pino, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta, että laskuista selvitään. Voin vain kuvitella mitä isomman liiketilan kunnostaminen voikaan maksaa, kun omaan pikkuruiseen puotiin sain kulumaan aikasen kasan euroja. Toivottavasti nettikauppa vilkastuu entisestään ja messuilla käy runsaasti maksavia asiakkaita minunkin osastollani. Toki riskejäkin täytyy ottaa, muuten kuihtuu ja näivettyy olemattomiin, sanoi “konsultti”, jonka nimeä en nyt muista.

Kaikkein kenkuin “vastoinkäyminen” osui langattoman pankkikorttikoneeni kohdalle. Olen säilyttänyt, osamaksulla maksamaani, tuhansia euroja maksanutta laitetta kuin kukkaa kämmenellä pehmustetussa laatikossa kirjahyllyssäni. Mainio laite oli koko kesän levossa eikä suostunut toimimaan nyt kun sitä olisin kipeästi tarvinnut. Laite on lähetettävä huoltoon pääkaupunkiin asti. Toivottavasti sen voi vielä korjata, ei millään tekisi mieli ostaa uutta, kuten laitteen myyjä minulle ylimielisesti ehdotti. Ymmärrän kyllä, että heitäkään ei kiinnosta jo omaksi maksettu laite, mutta ei sitä ihan niin selvästi olisi kannattanut asiakaspalvelussa näyttää.

Iloisempiin asioihin… Kaikkien “live-kaupassa” käyneiden kesken arvottiin tänään 50 euron tuotepaketti. Onnetar vetäsi hatusta voittajaksi Mikkolan Hilkan. Onnea! Ensi viikolla kaupassa kävijöiden kesken arvotaan 40 euron arvoinen tuetepaketti eli ellet vielä tällä avajaisviikolla ehtinyt kauppaan, tule ensi viikolla. Kauppa siis sijaitsee osoitteessa Torikatu 64, Suomen Oulussa. Kauppa on avoinna torstaisin, perjantaiisn ja lauantaisin. Tarkemmat aukioloalat löytyvät edellisestä uutisesta ja yhteystiedoistakin.

Heti kärkeen varoitan, ettei kauppa ola auki ihan joka viikko tulevana syksynä/alkutalvesta. Ainakin parit messut pidemmän matkan takana aiheuttavat sen, että kauppa on kiinni. Seinäjoella ollaan 30. 9. – 3.10. ja Tampereella 18. – 21.11., hox, hox pitkämatkalaiset, ettette lähde tuohon aikaan Ouluun asti varta vasten tilkkupuotiin, joka onkin messuilla. Sen sijaan joulukuussa on odotettavissa varmaan pidempiäkin aukioloaikoja. Olehan kuulolla ja lue PeeKaan uutisia.

Jätä kommentti 18/9/2010


Kalenteri

syyskuu 2010
ma ti ke to pe la su
« elo   loka »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain