Onko täällä hiljaista teidän mielestänne?

syyskuu 7th, 2010

Aina ei oikein tiedä millaisia johtopäätöksiä harvakseltaan päivittyvästä blogi-/uutisosiosta pitäisi tehdä vai pitäisikö tehdä minkäälaisia ? Onko päivittäjä = lue yrittäjä väsähtänyt tai ehkä menettänyt toivonsa, sairastunut, kyllästynyt elämäänsä, yritykseensä, löytänyt mahdollisesti jotain muuta mielenkiintoisempaa maailmalta tai vain laiskistunut vääränlaisen ruokavalion tai huonon hemoglobiinin vuoksi. Kuluvatko päivät “ilimanaikuisia” Farmvillejä pelaillessa tai naamakirjan pyörteissä. Mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja on monia.

Arvailut sikseen, ruudun tällä puolella asioiden oikea laita on nyt niin, että avaan pikkuruisen tilkkupuodin kotininurkillani ensi viikolla, tarkemmin torstaina 16.9. Varsinaiset avajaiset perjantaina 17.9. klo 12. Torstaina treenataan ja perjantaina juhlitaan, toivottavasti ehdimme saada kaiken valmiiksi sekalaisen kaiken karvaisen apujoukkioni avustuksella.

Pikkuruinen tilkkupuoti sijaitsee Oulussa osoitteessa Torikatu 64, aivan Heinätorin erityiskoulua vastapäätä. Lyhyt matka kävellen kotoa puotiin ja sopivan kokoinen tila. Kauppa on niin pikkuruinen, että pienempää olette tuskin nähneet eli sitä ihmettä kannattaa tulla ällistelemään kauempaakin, ei kuitenkaan linja-autolasteittain ;-), sillä kaikki eivät mahdu kerralla sisään. Nyt aluksi kauppa on avoinna kolmena päivänä viikossa seuraavasti:

to klo 12.00 – 18.00
pe klo 12.00 – 18.00
la klo 12.00 – 15.00

syystä että, tiistait ja keskiviikot menevät kansalaisopistojen tilkkuryhmissä. Näin viikkooni ehkä rytmittyy kaksi vapaapäivää, sunnuntai ja maanantai, luksusta. Avaan aika myöhään, koska saatan olla aamuäreä ;-(, toisaalta päivätöissäkin käyvät ehtivät ostoksille työpäivän jälkeen. Torikatu on ihanassa kunnossa, leveät jalkakäytävät, puita, joukkoliikennettä molempiin suuntiin ja puotini edustalla on 2 tunnin kiekkopaikat, ainakin vielä parkkipaikka löytyy helposti. Lähimmät paikallisliikenteen pysäkit ovat Heinätorin pysäkit, Torikatu 62 -kohdalla.

Huomenna alkavat Oulun kansalaisopiston tilkkuryhmät ja ensi viikolla Kempele. Puotini valaistus tulee kuntoon ja laminaatti lattiaan, ehkä. Loppuviikosta muita valmisteluja, samoin ensi viikon alku, jolloin varmaan paniikin poikastakin havaittavissa. Yleensä en ole paha hermoilemaan, niin monessa liemessä keitetty, etten jaksa hermoilla, vaikka joskus voisi olla aihettakin.

Että näin hiljaista täällä nyt on. Uusi kangaslähetys on tulossa ja joulukankaat tulevat pian kauppaan.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

syyskuu 2018
ma ti ke to pe la su
« huhti    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Uusimmat jutut