Arkisto lokakuu, 2013

Luova tauko

huijaa mikä rulijanssi syyskuun alusta viime viikonloppuun asti. Tänä viikonloppuna ei ole mitään reissua minnekäään, ainakaan työn merkeissä, joten ompelukone surraamaan ja ensi viikolla pari syyslomapäivää.

Oulun kädentaitomessut menneenä viikonloppuna yllättivät lauantaina ja aiheuttivat odotetun pettymyksen sunnuntaina. Lauantaina osastolla oli välillä jopa ruuhkaa, kun taas sunnuntaina oli aikaa katella kelloa (useampaan otteeseen) sekä kierrellä muiden osastoilla. En osaa arvioida väkimäärää enkä messujen tasoa sen kummemmin, koska yleensä en ole aluetta kierrellyt. Vaan nyt kiertelin, sunnuntai-iltapäivän loppurutistuksen aikana. Rauhalliselta näytti, toivottavasti kauppa kuitenkin kävi.

Kädentaitojen ystävänä toivoisin, että kyseiset messut profiloituisivat puhtaammin kädentaitoihin, jotka jo itsessään tuovat hyvinvointia monin tavoin. Vakuutusyhtiö ei oikein kädentaitoihin tai edes hyvinvointiin n istu, tai tietty siinä mielessä, että hyvinvointiyhteiskunnan alasajo tarkoittaa, että tulevaisuudessa vain vakuutusyhtiölle tms. itse maksetusta ”lisäeläkkeestä” on ainakin pieni turva terveyden pettäessä.

Vajaa kuukausi aikaa Tampereen kädentaitoihin… pe – su 15. – 17.11. Sain isomman paikan A-hallista, paikka 503, lähellä… en tiedä mitä, sillä en ole tuolla reunalla vieraillut. Ainakin uusi paikka on lähempänä näytteilleasettajien ”lepohuonetta” ja ravintolaa, niin ja vessoja 😉 Aika kätsä tuo näytteilleasettajien lepohuone, hei kamoon, yksinyrittäjä seisoo kuin tatti osastonsa vankina nuo kolme päivää + tietty pystyspäivä, jolloin saa voimistella osaston kuntoon… siinä tyrät rytkyy ja hiki virtaa. Oikeastaan siihen verrattuna varsinaiset messupäivät ovat lepoa ja hyviä yöunia hotellin puhtaissa lakanoissa vain maksupäätteen raporttirutinaa kuunnellen… heh.

Sunnuntai-iltaan asti (20.10.) nettikaupassa 15%:n ale normaalihintaisista kankaista sekä muutamia tarjouksia/poistoja. Ottakeepa omanne olekeepa hyvät. Ensilumi tuli Oulun keskustaan viime yönä, laitakaupungille se ehti jo aiemmin… jokohan Heinäpään hiihtolatu on jo avattu???

Jätä kommentti 19/10/2013

Häpnadilla lyöty

menipä ällistyksen sormi kummastuksen suuhun tässä männä lauantaina Seinäjoen messuilla pahimpaan ruuhka-aikaan. Mestarilaukkumaakari Lilian teki ostoksensa ja sen sijaan, että minä olisin lahjonut häntä kaupan päälle jollain kälysellä kankaanpalasella, Lilian antoi minulle puolukanpunaisen muovipussin, jonka sisällä oli tämä! Olin niin ällikällä lyöty, etten tiedä tajusinko edes kiittää. Tämä on niin minun värinen ja vielä PeeKaasta ostetuista kankaista ommeltu. Jos en äimistykseltäni tajunnut silloin kiittää, niin kiitänpä nyt, kiitos Lilian. Laukkua on jo tutkittu monissa naisin tilkkuryhmissäni eilen. Saattaapi olla, että tilataan Lilianilta kaavat tässä keväänkorvalla.

Tällä viikolla pinnistellään vielä messuille Oulu-halliin ja seuraavan kerran vasta kuukauden kuluttua Tampereelle. Oulu-hallissa olen entisellä paikallani sisäänkynnistä vasemmalle kahvilan edessä, mutta Tampereelle olen saanut tai ostanut isomman paikan. PeeKaa Tuote on edelleen A-hallissa, mutta tänä vuonna paikalla A 503. Suurempi osasto, jossa te asiakkaat voitte parveilla aamusta iltaan, tervetuloa messuille.

Galleriaan tökkäsin muutaman kuvan tilkkutöistä ja kahvipussikasseista. Olkaapa hyvät. Ihanaa syksyä älkääkä liukastuko märkiin lehtiin. Nyt puotiin sekasortoa oikomaan, puoti aukeaa vajaan parin tunnin kuluttua.

Jätä kommentti 9/10/2013


Kalenteri

lokakuu 2013
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain