Arkisto marraskuu, 2013

Tämän vuoden messut on nyt taputeltu

Piipahdan vielä Itse Tehty -myyntitapahtumaan Itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna täällä kotikentällä, Pohjankartanoon, siis 7. – 8.12. klo 10 – 16 molempina päivinä. Tapahtumassa saa myydä vain nimensä mukaisesti itsetehtyjä tuotteita ja se on hyvä se.

Tilkkutyökurssit päättyvät ensi viikolla ja joulukuun ensimmäisellä viikolla, jonka jälkeen koittaa joulutauko. Tammikuussa jatketaan Loppiaisen jälkeen. Monenmoista on ehditty, mutta monta kivaa tekniikka on vielä tiedossa.

Tampereen messut menivät, no jaa, uskaltaako sitä edes sanoa, mutta pakko on, huonoiten ikinä. Edes ensimmäisellä kerralla, vuonna 2007 ei ollut näin heikkoa. Hiekkona pidän olematonta myyntiä aiheutuviin kustannuksiin nähden. Varasin isomman ja paremman? paikan paremmalta? paikalta, edelleen A-hallista. Väkeä soljui tasaisena virtana ees sun taas, mutta liian harva pysähtyi ostoksille. Nyt on kyllä harkinnan paikka, osasto maksoi reippaat 1200 euroa, majoitus 300 ja diesselit sekä omat ”kiisselit” (nyt älkää ymmärtäkö väärin) tähän päälle, niin reissu ei kaiken kaikkiaan ollut kannattava. Omalle työpanokselle ja siipan talkoilulle ei voi laskea mitään hintaa, tulee vain enemmän ”takkiin”, jos niitä tähän vielä ynnäilen. Paljon puhutaan markkinoinnista, näkyvyydestä sun muusta potaskasta, mutta tällä satsauksella johonkin muuhun markkinointikanavaan olisin saanut paremman tuloksen aikaan vai olisinko?

Ainoa lohtu on, että jollakin meni vielä huonommin eikä tässä ole kyse mistään vahingonilosta vaan tilanteesta yleensä. Ja tietty tärkeää on se, että reissu on taas tältä vuodelta tehty, palattiin yhtenä kappaleena ja terveenä kotiin. Arvoja nämäkin.

…asiaan. Edelliseen postaukseen tuli paljon arvokkaita vastauksia ja kommentteja. Kaikkiin en ole vielä ehtinyt vastata, voittaja on kuitenkin arvottu. Viiden rullan Sulky Cotton 12 ja/tai 30 pakkaus menee Irmalle. Nyt ainakin tais mennä ihan oikeaan osoitteeseen ja käyttöä luulen puuvillalangoille löytyvän tilkkutöiden päälletikkauksissa.

Sunnuntai-iltaan asti (24.11.) kaikki normaalihintaiset kankaat 20% alessa koodilla MESSUT. Tervetuloa nettikauppaan ja puotiin.

Jätä kommentti 20/11/2013

Sulky Cotton 12 vai 30

siinäpä pulma? Kumpaa sinä mieluummin käytät ja ostat tai ostaisit? Kyseessähän on Gütermanin puuvillainen konekirjonta ja -tikkauslanka, joista toinen ohuempi ja toinen paksumpi. Tuohon ohuempaan on tullut mojova määrä lisää värejä vaihtuvavärisiin ja sitä tässä haahuilen, että pitäsikö olla molemmista vahvuuksista kaikki värit saatavilla vai riittäsikö jos olisi tarjolla vain ohuempaa kaikkine väreineen. Äänestä ja kommentoi tuohon alle, niin saat äänesi kuuluville. Molempiahan on jo pitkään ollut tarjolla nettikaupassani lankakaapissa, luki, luki.

Jos tästä asiasta ei ole mitään hajua, voit silti komentoida jotain… vaikkapa vaan, että mitä kummaa.. en tiedä mistä puhutaan??? Olen nimittäin itsekseni miettinyt, että ketkä kaikki täällä PeeKaan uutisissa oikein pyörivätkään, osa tuntuu lukevan säännöllisesti, osa satunnaisesti. Mihin ryhmään sinä kuulut?

Kommentoijien kesken arvotaan kuinkas muuten, 5 rullaa ylläolevaa lankaa. Osallistu 14.11. mennessä. En julkaise kommentteja, joten kirjoita vapaasti.

Syysterveisin ja Tamperetta odotellen ja valmistellen. paula

p.s. Uusi entstä ehompi paikka siis edelleen A-hallissa, mutta paikka 503. Ennakkotilauksia voit jo tehdä, niin saat halaumasi. Vanut sun muut apu- ja tukimateriaalit jätän kotiin, mutta ennakkoontilattuna tuon tilaamasi Tampereelle. Nettikaupassa toimitustavaksi nouto, tiedonantoihin Tampere ja voit maksaa paikanpäällä.

Eli nyt ennakkotilaamaan ja kommentoimaan 😉

Jätä kommentti 7/11/2013


Kalenteri

marraskuu 2013
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain