Arkisto elokuu, 2017

Syys häämöttää

Pian palataan arkeen, aluksi pehmeä lasku ja lisätään puodin aukioloaioja vähitellen. Kesätyöntekijä palasi koulunpenkille ja itsekin tahtoisin jo ompelukoneen kimppuun. Vielä pari viikkoa kevyemmin ja syyskuussa aloitetaan Tilkkupuodin syksy reippaasti tilkkulaineilla la 2.9. Tiedossa on omatoimiompelua muiden tilkkuilijoiden kera. Mukaan mahtuu max. 10 henkilöä. Ilmoittautudu millä vaan tyylillä, ainakin vielä mahtuu mukaan.

Kempeleen kansalaisopisto on kesän aikana muuttanut nimensä Kempele-opistostoksi. Tilkkukursseja on tarjolla ti aamu- ja päiväryhmä sekä nyt HOX! peruskurssi viikonloppuna 20. – 22.10. Peruskurssi sopii aloittelijoille, jotka tahtovat kokeilla tilkkuilua ja ehkä löytävät siitä uuden harrastuksen, perusasioita ja välineiden käytön opettelua siis tiedossa. Opiston kursseille ilmoittautuminen alkaa to 31.8. klo 9.00 netissä ja kansliassa. Keväällä on tulossa yksi kaksi viikonloppua kestävä lyhytkurssi ja kesäkuussa 2018 kesäkurssi. Nämä siis Kempeleen-opistossa.

Puodin kurssit ovat asia erikseen ja niistä ilmoitellaan enimmäkseen tuolla FB-sivullani tapahtumissa. Vaikket olisikaan itse FB:ssä, pääset selaamaan yritykseni sivuja ylätunnistessa olevasta F-kirjaimesta eli et tarvi tunnuksia eikä sinun tarvitse kirjautua FB-käyttäjäksi.

Kesä on ollut tosi hiljainen nettikaupassani, olen jo miettinyt mitä pitäsi tehdä toisin, ovatko nettikauppani tuotteet ihan vääriä, vääränvärisiä, -muotoisia, hintaisia tms. Onko kauppani jotenkin huono, ettei sieltä viitsi ostaa, huonot kuvat, sekava, vaikeaselkoinen vai mitä mättää? Sellaisen palautteen olen saanut, että tuotteita on liikaa, ei jaksa selata? Mistä se kertoo, onko ryhmittely jotenkin pielessä? Kommentoi tähän alle, niin kerään palautteet tutkittavaksi, katsotaan mitä on tehtävissä, jos mitään 😉 Kauppaan on laitettu rahaa eräskin tuhatlappunen, että se olisi mahdollismman hyvä ja käytettävä, tylsää, jos tonnit on mennyt hukkaan ja ostaminen liian hankalaa tai epämukavaa.

Mahtavia elokuun iltoja teille kaikille ja laittakaahan kommentteja tulemaan
terkuin paula

P.S. Pohjois-Suomen FinnQuilt aluetapahtuma järjestetään 23. – 24.9. Torniossa Peräpohjolanopistossa. Jos olet FinnQuiltin jäsen, tule mukaan. Aluetapahtuman järjestää Tornion kilta Meän Tilkkurinki

12 kommenttia 12/8/2017


Kalenteri

elokuu 2017
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain