Arkisto elokuu, 2013

Laskento ei ole koskaan

ollut vahvinpuoleni, siksi edellisessä postauksessa arvonlisäveronosuus prosenteissa meni väärin eli alvin osuus on lähes neljäsosa käsityöläisen tuotteesta eikä viidesosa. Ei hyvää päivää, kannattasiko tarkistella muutenkin hinnoittelua, jos tuolla tarkkuudella ja tuntumalla on tullut mentyä muutoinkin?

Ensi viikko vielä TilkuVerstaalla ja syyskuun ekalla viikolla taas pieneen Tilkkupuotiin Ouluun. Harkitsin jo muuttoa suurempiin tiloihin Oulussa, koska kesäpuodin runsaat neliöt ovat tuntuneet ruhtinaallisilta. Ahistaa jo valmiiksi. Miten kummassa mahdun takaisin pieneen puotiini, kääk.

Syyskuun ekalla viikolla starttaavat tilkkutyöryhmät Kempeleen kansalaisopistolla ja puoti Torikadulla avoinna on ke – la eli neljänä päivänä viikossa. Avajaisviikolla 4. – 7.9. pidennetyt aukioloajat eli ke – pe klo 10 – 17 ja la 10 – 14. Kaikki tilkkupuotia ikävöineet, tulkaahan ostoksille. Jos kävijöitä piisaa, harkitsen aukioloaikojen pidennystä myös jatkossa.

Tänä syksynä piipahdetaan taas Helsingissä eli Vanhan Sataman kädentaitomessuille syyskuun puolessa välissä 14. – 15.9., ISO paikka E26 lasikäytävällä oikella puolella. Ennakkotilauksia messuille saa jo tehdä. Tilaa normaalisti nettikaupassa, valitse maksutavaksi etukäteismaksu ja toimitustavaksi nouto, tiedonantoihin HELSINKI, niin varaan ja pakkaan tuotteet messuille sinua varten. Ei messupaniikkia ja saat varmasti tilaamasi, vaikka pääsisit messuille vasta la-ip tai su. Tervetuloa osastolleni.

Jätä kommentti 23/8/2013

Menovinkki loppukuulle

Laitanpa nyt jakoon tännekin, hyvän asian puolesta, vaikken itse pääsekään mukaan. Pistäydy tai vietä päiväsi käsityöläisten korttelissa keskellä Helsinkiä.

mainoskuva1

Toivottavasti ostajatkin löytävät tapahtumaan ja ovat valmiita maksamaan elinkeinostaan veroja maksavalle käsityöläiselle verollisen hinnan ostamastaan tuotteesta. Yksistään arvonlisävero on lähes viidennes tuotteen hinnasta, tätä ei moni käsitöitä ostava oikein tahdo uskoa, luullen käsitöiden myynnin olevan veroista vapaata myös käsityöyrittäjillä. Mikäli olet Y-tunnuksen omaava käsityöläinen ja tahdot myyjäksi mukaan tapahtumaan, kannattaa kysellä täältä. Samasta paikasta löytyy myös motiivi tapahtuman järjestämiseen.

Täällä pohjanperukoilla pidetään pystyssä TilkkuVerstasta ja valmistaudutaan tilkkukurssin pitoon seuraavalla viikolla. Vinks, vinks, pari vielä mahtuu mukaan. Liimaharsoa, ohutta liimallista vanua ja thermolamia tulee uudet erät alkuviikosta eli saapi tilailla jo nyt.

Koodilla ELO, saat 15% alennuksen normaalihintaisista puuvillakankaista keskiviikkoon 7.8. klo 23.59 asti. Otappa omasi jo jemmaan, syksy tulee vääjämättä.

Onkimisiin 😉 t paula

Jätä kommentti 3/8/2013


Kalenteri

elokuu 2013
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain