Arkisto toukokuu, 2007

Synttärihumun jälkeen koittaa

ihana arki. Teerevänä (= tiitterä, terhakka) sain olla, että ehdin paketoida kaikki synttäritilaukset, jotka tupsahtivat sähköpostiini toukokuun ensimmäisen viikonlopun aikana. Tilausten määrä ylitti villeimmätkin kuvitelmani ja kaikkein positiivisinta oli, että monet tilauksen tehneistä olivat rekisteröityneet juuri huhtikuun viimeisellä viikolla eli hetkeä ennen asiakaskirjeen postitusta. Hieno homma.

Huhtikuussa tosiaankin tuli uusia kankaita valikoimiin ja uutuudet ovat kaupassa otsikon Uudet tilkkutyökankaat alla. Yksiväristen menekki on lyönyt minut ällikällä ja niinpä tilaan niitä lisää viimeistään loppukesällä syksyä varten, sain juuri värimallit ja yksivärisiä on valittavissa yli 70! En kuitenkaan tilaa ihan kaikkia värejä, mutta jos 50 – 60 erilaista riittäisi joksikin aikaa. Vai riittääkö?

Näillä eväin mennään kesää kohti, kesän aikan täydentänen kauppaan muutamia tuotteita. Olehan kuulolla, rekisteröidy ja tilaa asiakaskirje, sillä sillä tavoin pysyt parhaiten kärryillä uutuuksien ja tarjousten osalta.

Muistutan vielä, että asiakastilin luominen ei maksa mitään eikä velvoita tilaamaan, mutta asiakaskirjeen tilaaminen rekisteröitymisen yhteydessä pitää sinun tapahtumien tasalla. Se, joka pelkää PeeKaa Tuotteen roskapostia olkoon huoleti, sillä asikaskirjeitä lähetetään vain harvoin ja harkiten, silloin kun oikeaa tiedotettavaa on. Muutoin kerron kuulumisista kaikille tasapuolisesti tällä avoimella uutispalstalla.

Sataa, sataa ropisee, sadetta taisin taannoin toivoakin, sitä näköjään saa mitä tilaa…vaan kyllä se nyt jo riittäisi, sillä ei pääse pihatöihin.

Jätä kommentti 16/5/2007

Synttäritarjoukset on nyt postitettu…

rekisteröityneille JA asiakaskirjeen tilanneille asiakkaille. Jos omasta mielestäsi olet tilannut asiakaskirjeen, etkä ole sitä saanut, laitahan viestiä ja tarkistetaan tilanne. Laitan synttäritarjouksen sinulle erikseen.

Ne, jotka rekisteröityvät vasta nyt asiakaskirjeen lähettämisen jälkeen, saatte aikalisän tänään torstaina klo 21.00 asti, jonka jälkeen laitan vielä kertaalleen asiakaskirjeen tänään rekisteröityneille. Hopi, hopi.

Jätä kommentti 3/5/2007

Verkkokaupan 1-vuotissynttärit!!!

Tämän viikon perjantaina PeeKaa Tuoteen verkkokauppa täyttää kokonaisen vuoden. Komea kakku on  tilattu ja juhlia vietetään koko tulevan viikonlopun ajan synttäritarjousten merkeissä. Rekisteröityneille ja asiakaskirjeen tilanneille asiakkaille on tulossa oma tarjous perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille ”hullujen päivien” tyyliin. Asiakaskirje tulee sähköpostiisi torstaina, ellet vielä ole rekisteröitynyt, vielä ehtii. Luo asiakastili tästä.

Edellisenä sunnuntaina kiertelin opistojen kevätnäyttelyissä kuvaamassa tilkkutyöryhmien satoa, asiakasgalleriaan on lisätty toistakymmentä uutta kuvaa. Suurin osa on nimettömiä, niin tekijän kuin työn nimenkin osalta, jos tunnistat omasi ja haluat lisätä tietoja, laita viestiä tulemaan, niin lisään tekstejä kuviin.

Vapunaatto oli ja meni, toukokuu on korkattu, samoin kuohuviiniä pari pulloa. Kevät on lopuillaan ja kesä tuloillaan, sään perusteella sitä ei arvaisi, niin on koleaa, nytkin hädin tuskin plussan puolella. Toivottavasti pian tulee lämmin vesisade, joka herättää ja puhdistaa luonnon kesään.

Jätä kommentti 1/5/2007


Kalenteri

toukokuu 2007
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain