Arkisto syyskuu, 2009

Jämälaari ja poistot -kaappi…

…sulkeutuu ja poistuu vaivihkaa takavasemmalle. Eli jämälaari ja poistot -kaappi sulkeutuu tämän kuun loppuun mennessä, mutta vielä on aikaa klikkailla edullisia ja vieläkin edullisempia kuoseja ostoskoriin, ennen kuin kaapin ovet menevät säppiin toistaiseksi. Ehkäpä ensi vuonna jossain vaiheessa kaappi palautuu verkkokauppaan.

Messuvalmistelut ovat jo alkaneet. Heti lokakuun alkuun tulee pikku ”ryysis”, sillä perättäisinä viikonloppuina on messuosaston pystytys ja purku. Ensin lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Seinäjoella ja heti seuraavana täällä Oulussa. Oulun messut ovat toki vaivattomammat, koska osasto ja osaston täydennys on helpompi roudata melkein kotikulmilta. Niin, eikä tarvitse nukkua hotellissa 😉 vaikka hyväuninen olenkin. Lisätietoja Seinäjoen messuista tästä ja Oulun messuista tästä. Olkaapa hyvät ja tervetulleet.

 

Jätä kommentti 22/9/2009

Pientä täydennystä, messukauden avaus ja avoimet ovet

Joulukankaat ovat nyt tupsahtaneet verkkokauppaan. Itsestäni ajankohta tuntuu hieman aikaiselta, mutta kun joulukäsityöt aloittaa ajoissa, tuleepa valmista täksi jouluksi eikä vasta seuraavaksi tai sitä seuraaviksi. Joulukuosien kaveriksi kannatta valita vaikkapa yksivärisiä tai lähes yksivärisiä kavereita, ettei tule liian äiteliä yhdistelimiä suomalaiseen makuun? Joulukuosit ovat enimmäkseen aika koristeellisia ja runsaita, toki joukossa on muutama rauhallisempikin. Suoraan joulukangaskaappiin pääset kurkistamaan tästä.

Tarvikepuolelle verkkokauppaan on tullut myös pieni erä ompelukoneenneuloja, neulasortimenttia laajennetaan tarvittaessa, laitahan palautetta, millaisia neuloja voisit tarvita ja vielä kaiken lisäksi ostaa ;-). Nauhaosastolle kuvionauhoihin on tullut kymmenkunta uuttuutta, ne näkyvätkin tällä hetkellä heti verkkokapuan etusivulla.

Loppuvuoden messuruljanssi PeeKaa Tuotteen osalta pyörähtää käyntiin Seinäjoelta lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Eli Käsityö Messut 2009 Seinäjoki Areenalla 2. – 4.10.2009 pe – su klo 10 -17. Oma osastoni on H7a, nukkekotinäyttelyn ja tapahtuma-alueen liepeillä. Seinäjoella olen ollut viimeksi PeeKaa Tuotteen alkuaikoina vuonna 2006, muistaakseni, ja nyt sitten katsotaan kannaattaako Seinäjoelle tulla vastakin. Tervetuloa osastolleni kaikki tutut ja toistaseksi tuntemattomatkin.

Messuille lähdetään hyvin varustatutuneena ja mukaan otetaan mahdollisimman paljon tavaraa, mutta aina joku jää ilman. Jos haluat varmistaa, että saat varmasti toivomasi tuotteet, tee ennakkotilaus verkkokaupassa normaalisti, lisää huomautuksiin teksti SEINÄJOKI ja pakkaan tuotteet sinulle valmiiksi. Tilauksen voit lunastaa messuilla ilman toimituskulua. Paikan päällä voit myös vaihtaa jonkun tuotteen toiseen, mikäli olet tullut toisiin aatoksiin ja toki ostaa vielä lisääkin. Tämä systeemi on jo hyväksi havaittu muilla messuilla. Rauhoittaa kummasti, kun ei tarvi pelätä, että perjantaikävijät ostavat juuri sen mitä tulet lauantaina tai sunnuntaina varta vasten matkojen takaa hakemaan. Ennakkotilauksen voit myös tehdä sähköpostilla, ellet jostain syystä halua rekisteröityä verkkokauppaan ja tilata kätevästi sieltä.

Ja sitten lähiseudulla asuville tai torstaina Oulussa vieraileville tiedoksi. PeeKaa Tuotteella avoimet ovet torstaina 17. 9. klo 11 – 18. Tervetuloa työhuoneelleni paikan päälle kivoille ostoksille.  

Jätä kommentti 14/9/2009

Päiväjärjestykseen – mars

Syyskuu on täällä ja kamppeet kärrätty kaupunkimaisemiin kesäkodista. Parisuhde koetuksella jumiutuneiden liinojen vuoksi, onneksi ei sentään satanut, se olisi ollut viimeinen pisara, heh, aika kätsästi osui nuo sanat 😉

Ensi viikolla starttaavat kaikki kolme tilkkutyökurssia, kaksi Oulussa ja yksi Kempeleessä. Ryhmät hieman pullistelevat, mutta toivottavasti kuitenkin mahdutaan sulavasti luokkiin kaikki vanhat ja uudet kurssilaiset. 

Verkkokaupassa on uusien tuotteiden osalta ollut hieman rauhallisempaa, edellinen suurempi täydennys tapahtui kesäkuun alkupäivinä ja heinäkuussa lisäsin jotain pientä erikoisempaa. Joulukankaiden aika on taas näin syyskuussa eli joulukuosit tulevat kauppaan piakkoin. 

Erilaisia kankaita alkaa olla valikoimissa niin turkasen paljon, että omatkin sukat meinaa varastosaldojen ylläpidossa seota. Arvelinkin, että sortimenttia pitää supistaa ainakin sadalla, sillä kuka nyt yksistään kuutta sataa erilaista kangasta jaksaa selata vai mitä ootte mieltä ruudun sillä puolen? 

Laittelen kivat tarjoukset tulemaan perjantaina 4.9. puoleen päivään mennessä kaikille rekisteröityneille asiakkailleni, joten olkaahan kuulolla mitä tuleman pitää. Vielä on melkein kaksi päivää aikaa luoda asiakastili, ellet ole sitä vielä tehnyt. Tästä näin, hupsista vaan.

Jos uutiskirjettä ei tule sähköpostiisi, tarkistetaan osoitteesi, sillä saattaapi olla, että olet aikoinaan luonut asiakastilin jo unholaan jääneellä sähköpostiosoitteella, jolloin tärkeät jutut eivät harmikseni saavuta sinua.

Nyt ompelukoneen kotihuolto käyntiin ja ompelukone surraamaan. Missähän se virtanappula olikaan? Entä pakki?

Jätä kommentti 2/9/2009


Kalenteri

syyskuu 2009
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain