Arkisto heinäkuu, 2007

Messuhumua ja kesän huumaa

Kesä kukkeimmillaan ja messut mielessä. Tämän syksyn messuttelut alkavat osaltani  1. – 2.9.2007 Helsingin kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa Katajanokalla. Osastoni on lasikäytävän oikealla puolella, paikka nro E36, melkein käytävän perällä. Tervetuloa.

Kaikilla meillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta lähteä messuille parhaaseen marjastusaikaan, joten ensi viikon tiistaina laitan tasapuolisuuden nimissä, messutarjouksen kaikille rekisteröityneille JA asiakaskirjeen tilanneille asiakkailleni. Eli luo asiakastili ja tilaa asiakaskirje tästä, ellet vielä ole sitä tehnyt. 

Uusia tarvikkeita on tulossa, sorvailen juuri uutta tilausta, samoin kankaita on tulossa lisää syyskuun aikana. Kankaisiin on tulossa lisää yksivärisiä ja tietenkin kuviollisia, uusia ihmeellisyyksiä ja vanhoja suosikkeja. Ne kullatut perhoset kun loppuivat ennen kuin ehdin edes ”myydä”.

Helsingin kädentaitomessuista vielä sen verran, että, jos ja kun, olet tulossa messuille ja tarkoituksenasi on ostaa tiettyjä kankaita PeeKaa Tuoteen valikoimista, laita ihmeessä vaikkapa sähköpostilla etukäteistilaus, jotta varmistat kankaiden saatavuuden. Näin voin pakata valmiiksi nimelläsi varustetun tilauksen, jonka voit sitten lunastaa messuilla käteisellä tai pankkikortilla. Ja jos käy niin, ettei joku ennakkon tilaamasi kangas vastaakkaan odotuksiasi, voit vaihtaa sen paikan päällä sopivampaan. Ennakkotilauksen voit tehdä myös verkkokaupassa, jolloin kirjoitat tiedonantoja kohtaan; Helsingin Käsityömessut. Messut ovat muuten avoinna la ja su klo 10.00 – 17.00.

 

 

Jätä kommentti 22/7/2007

Gallerian ”sielunelämä”

aina toisinaan on tullut kyselyjä siitä, kuinka ja kuka galleriaan saa kuviaan näkyviin. Olen kirjoittanut aiheesta aiemmin, mutta kirjotan taas, ettei kenenkään tarvitse selata vanhoja viestejä etsiäkseen tarvittavia tietoja. Galleriassa on omat osastot kankaille, asiakkaiden tilkkutöille ja omille tilkkutöilleni.

Asiakasgalleriaan laitan kuvia kaikilta asikkailtani, jotka vain viitsivät kuvia toimittaa, ainoa edellytys on, että tilkkutyössä on ainakin osittain käytetty PeeKaa Tuotteen kankaita ja kangas tai kankaat ovat kuvasta tunnistettavissa. Digitaaliset kuvat voit lähettää käsittelemättöminä eli muokkaan tai rajaan kuvat tarvittaessa galleriaan sopiviksi. En itsekään ole mikään alan erikoisasiantuntija, (pitäisi oikeastaan kirjoittaa, etten olen minkään alan erikoisasiantuntija, suomen kieli on sitten kivaa, heh), mutta kyllä asia jotenkin hoituu. Mikäli et omista digikameraa, nou hätä, voit lähettää paperikuvan, jonka skannaan ja siirrän galleriaan eli onnistuu sekin. Skannattu kuva ei välttämättä ole yhtä hyvä kuin digikuva, mutta pyritään parhaimpaan.

Kangasgalleria on jo kaikille tuttu eli siellä on hyvät kuvat kaikista PeeKaa Tuotteen valikoimiin kuuluneista ja kuuluvista kankaista. Galleriassa voi olla näkyvillä myös sellaisia kankaita, joita ei koko ajan ole saatavilla verkkokaupassa, mutta tarvittaessa tilataan lisää, mikäli valmistajalta löytyy. Sen sijaan verkkokaupassa näkyviä kankaita on varastossa vähintään verkkokaupan osoittamat määrät, aina, ellei jotain vahinkoa ole päässyt tapahtumaan.

Oma galleriani on taas luku sinänsä, sinne laittelen mitä sattuu huvittamaan, olipa tilkkutyöt tehty yli 40 v. vanhoista astiapyyhkeistä tai jostain ihan muusta. Laittelin galleriaani muutamia uusia kuvia, en ole saanut mitään järin ihmeellistä aikaiseksi, mutta tilkkutöitä kumminkin. Onneksi fiksut asiakkaani saavat ihmeellisäkin aikaiseksi, lisäsin juuri Natashan ompeleman tilkkulaukun ja Marian suloiset kesätyynyt asiakasgalleriaan. Käy katsomassa ja rohkaistu sinäkin lähettämään kuvia omista töistäsi. 

Kivaa kesän jatkoa, grillaa kohtuudella ja nauti vihanneksista, minä ainakin yritän. t: ”ainakin-parin-uimarenkaan-omistaja”

Jätä kommentti 1/7/2007


Kalenteri

heinäkuu 2007
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain