Arkisto tammikuu, 2010

”Melkein” avoimet ovet PeeKaa Tuotteella

torstaina 28. tammikuuta klo 12.00 – 18.00, melkein siksi, että turvallisuussyistä alaovemme ovat aina lukossa. Eli nyt kaikki ystävät, ystävän-kummin-kaimat, mummot ja äidit tyttärineen matkaan ja PeeKaalle tammiuutuuksia ihmettelemään. Yllä ilmoitettu aika noin suurin piirtein, etenkin illasta, jos et töiltäsi aiemmin ehdi.

Ouluun on pitkä matka Helsingistä, oikeastaan yhtä pitkä kuin Oulusta Helsinkiin, joten kaikki eivät avoimille oville pääse. Siksipä torstaina kaikkien asiakasrekisteriini kirjautuneiden ja uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiin pumpsahtaa viikonlopputarjous. Tarkkaile sähköpostiasi torstaina-aamupäivällä. Ellei viikonlopputarjousta ala ilmestymään puoleenpäivään mennessä, laita viestiä, niin katsotaan minne uutiskirje on jumiutunut.

Asiakasrekisteriä on siivottu aika rankalla kädellä, sieltä on mm. poistettu henkilöitä, joiden sähköpostiosoitteet eivät enää ole voimassa turhan härdellin ja perille menemättömien viestien vuoksi. Pidähän huoli, että olet rekisteröitynyt PeeKaa Tuotteen asiakasrekisteriin tällä hetkellä käytössä olevalla sähköpostilla. Jookosta? vain näin saadaan viestit kulkemaan oikein ja oikeille ihmisille.

Lumipyryä ja avoimia ovia ootellen. t paula

Jätä kommentti 26/1/2010

Nyt on tarjolla ”makiaa mahan täydeltä”

mielikuvituksellisia muffineita, makoisia kakkupaloja ja ”kaikensorttisia E-lisäaineita sisältäviä” donitseja ilman ensimmäistäkään kaloria ja takuulla terveellisessä muodossa eli kankaalle painettuina. Hyvää kannattaa odottaa?, joten täälläpä ne nyt ovat kuukausia sitten tilatut kuosit viimeinkin verkkoakupassani. Makian lisäksi uutuuksiin tuli vahvoja kuviota ja värejä perinteisesti hempeään joukkoon. Kankaita on nyt tilattu koe-erä ja jos kauppa alkaa käydä tilataan lisää ja erilaisia.

Messuille ollaan tulossa alamäkeä pitkin eli Helsinkiin Vanhaan Satamaan Kädentaito -messuille 6. – 7. maaliskuuta ja paluumatkalla 13. – 14.3.Tampereelle Finn Quiltin 20 -vuotissynttäreille Tamperetalolle. Lisätiedot Vanhan Sataman messuista, löytyy tästä (kliks) ja Finn Quiltin tapahtumasta tästä (kliks) Hox, hox! Finn Quiltin tapahtuma Tamperetalossa on avoinna kaikelle kansalle vain sunnuntaina 14.3.klo 13.00 – 17.00 ja pääsymaksu on 5€.

Vanhan Sataman -messuilta sain HUIPPUHYVÄN paikan, heti sisäänkäynnin jälkeen ekana vasemmalla. Olisi toivottavaa, että tekisit sinne ennakkotilauksen, jotta varmasti saat sitä mitä tulet hakemaan. Messuilla voit lunastaa tilauksesi käteisellä tai maksukorteilla, tilatessasi laita toimitustavaksi ”Nouto”, jolloin ei tule toimituskuluja ja tiedonantoihin teksti: Vanha Satama.

Jätä kommentti 24/1/2010

Eihän tässä näin pitänyt käydä

Luulin viettäväni rauhallista perjantai-iltaa ja hieman pettyneenä, sillä painokoneelle kuukausiksi juuttunut kangaslähetys ei sittenkään tullut tällä viikolla, vaikka piti. Vaan mitä vielä??? Vähän ennen ”Salkkareita” iltatöitä tekevä lähetti raahasi valtavaa pakettia meille. Sanoi olevan tämän perjantai-illan viimeinen keikka.

No niin, uusimmat kankaat -kaappi tyhjennetty ja kaapin sisältö siirretty väriensä ja kuosiensa mukaisesti oikeille paikoilleen ja heti huomenna taas uutta tilalle tyhjään kaappiin. Nyt sakset/puukko esiin ja pakettia aukomaan, mitähän sieltä nyt paljastuu.

Mukavaa perjantai-iltaa teillekin toivottaa paula

Jätä kommentti 22/1/2010

Huh, huijaa…

lähetys saapui tänään ja uutuudet ovat nyt kaupassa. Kaikki uudet kankaat ovat näkyvillä Uusimmat kankaat -kaapissa. En ole vielä kopioinut niitä väriensä tai kuosiensa mukaan vanhoihin kaappeihin, joten kaikki uutuuskankaat löytyvät vain Uusimmat kankaat- kaapista. Kurkistappas sinne.

Kangastäydennyksiä tuli vanhoihin tuttuihin eli ohuita raitoja lisää, kestosuosikkeja isoja pallokankaita vaikka kuinka paljon, raitoja samoihin sävyihin jne. Alunperin ajattelin tilata paljon vähemmän, mutta näihän tässä taas kävi, että varasto pullistelee liitoksistaan. Nyt on mahtava valikoima tarjolla, sillä nappeihin ja nauhoihin tuli uutta aiemmin tällä viikolla. Parit kassinsangat lisään vielä huomenna, nyt loppui paukut tältä päivältä.

Kuvagalleria on lievästi sanoen ikävän näköinen. Ennen omatoimisia korjaustoimenpiteitäni siellä oli lähes 500 kuvaa kaikista valikoimissa olevista ja olleista kankaista, omista töistäni ja enne kaikkea teidän tekemistänne ompeluksista. Galleriaan saatte mielellään lähettää uusia kuvia, edellytyksenä on, että olette käyttäneet PeeKaa Tuotteelta ostamianne kankaita ompeluksisanne. Perustan galleriaan uusia osastoja sitä mukaan, kun kuvia ilmaantuu; mielestäni sinne voisi laittaa oman albumin esim. vaateompeluksille, Tildailuille, nukkekotijutskille, nukenvaatteille jne.

Kuvia saa mielellään lähettää myös muista kuin tilkkutöistä ja saatte esiintyä nimettömänäkin mikäli ”ujostuttaa” tai ei muuten kehtaa. Kuvan mukana olisi kiva saada vaikkapa pari lausetta työstä, esim. koko, milloin valmistunut, oliko valmis malli lehdestä jne. mitä näkyviin tahdot. Kuvat voitte lähettää sähköpostitse liitteenä, muokkailen niitä sitten sopivaksi eli älä huoli, jos kuvassa näkyy taustalla naapurin autonromu tai Jaguaari, gimppaan sen näkymättömiin 😉

Tällä viikolla starttaavat kansalaisopistojen kurssit, aamulla aikainen herätys. Mukavaa.

Jätä kommentti 11/1/2010

Hyvää Loppiasta ja Uutta Vuotta 2010 kaikille!

Viime vuosi päättyi ampumatragediaan kauppakeskuksessa, joten vuoden alkpupäivät ovat kieltämättä olleet varsin mollivoittoiset. Lintukotomme maine ei kirkastunut maailmalta nähtynä, sillä yhden ihmisen hirmuteko ylitti kaikki uutiskynnykset ja tapahtumasta raportoitiin laajasti Suomen ulkopuolella. Samaan uutisointiin kaivettiin Jokela ja Kauhajoki. Muutaman päivän ajan teki mieli kertoa olevansa kotoisin Ruotsista, ettei taksikuski vaan karauttasi karkuun kyytiin pyrkiviä suomalaisia. Nolotti kertoa, että on suomalainen, asia, josta yleensä on ylpeä.

Suomi on kova maa niin meille itsellemme kuin tänne muuttaneelle. Omaan napaan tuijottelua ja itsekkyyttä ihannoidaan, työpaikoilla pelätään työpaikan menetystä ja puukotetaan työkavereita. Milloin hyvänsä sinut voidaan irtisanoa tai ”ulkoistaa” muuten vaan kilometritehtaalle tai muodikkaasti ulkoistaa uuden alihankkijan sanelemin ehdoin vanhana työntekijänä kehnompiin oloihin. Mikään ei ole pysyvää, elämä on turvatonta ja pätkittyä. Sille, jolla jo ennestään on kaikkea, annetaan lisää ja taistelemaan väsyneiltä vähempiosaisilta viedään loppukin ihmisarvo. Eihän elämän tarvitse olla helppoa eikä se aina sitä olekaan, mutta jatkuva taistelu väsyttää. Työsskäyvät venyttävät työpäiviään korvauksetta puolison ja lastensa kustannuksella eikä kukaan voi hyvin. Tätäkö me oikeasti haluamme? En usko.

Mitä minä tässä oikein saarnaan? Onhan noita iloisempiakin asioita, kuten PeeKaan sivujen meneillään oleva päivitys, gallerian palautuminen (lähes tyhjänä) ja muuta kivaa henkilökohtaisella tasolla. Mutta kun elämä ei ole omaan napaan tuijottelua eikä ympäröivää maailmaa ja sen tapahtumia voi sulkea pois. Lähes 60 asteen lämpötilaero kohmettaa kenet hyvänsä, vaan kyllä se tästä.

PeeKaan ilmettä on tosiaan päivitetty, toimitusehtoja viilattu ja maksutapoihin lisätty Luottokunnan korttimaksut entisen etukäteismaksun rinnalle. Uusia tuotteita ja kankaita on matkalla. Niitä odotellessa tyhjennetään varastoa yksittäisistä kappaleista, jotta saadaan tilaa uutuuksille; tulossa on kassinsankoja, nappeja ja uusia värejä mm. pallokankaisiin.

Paistaa se aurinko risukasaankin. Tästä ei ole kuin yksi suunta, ylöspäin.

Jätä kommentti 6/1/2010


Kalenteri

tammikuu 2010
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain