Arkisto syyskuu, 2008

Pahkeinen

nyt pitäisi suhteuttaa viikon takaiset tapahtumat omakohtaiseen härdelliin mikä on johtunut webbihotellin palvelimen kaatuiluista viime viikon lauantaista alkaen. Oikeastaan kyseessä ei ole ollut mikään pieni viaton kompurointi vaan totaalinen turvallaanolo sunnuntaista alkaen. Tämänhän selkokielellä tarkoittaa, että sähköpostit ovat taivaantuulissa lauantai – tiistai-iltapäivä väliseltä ajalta. Kotisivu toimii ja tänään iltapäivällä kauppaankin jo pääsee, mutta tilausvahvistuksia ja sähköposteja vielä puuttuu. Enkä myöskään pääse käsittelemään jo lähetettyjä tilauksia toimitetuiksi. Ja mitähän vielä?

Tämän kaiken keskellä harvinaista on se, että sain ihka elävän ihmisen vastaamaan maksullisesta palvelunumerosta kahdesti, yhden kerran eilen ja toisen kerran tänään. Niin, jos on paljon huonoa, niin ainakin yksi positiivinenkin asia. Nyt pitäisi kaiken jälleen??? olla kunnossa ja palvelimet PALJON paremmat ja tehokkaammat kuin ennen. Uskokoon ken tahtoo. Huomenna vielä palaan ihka elävän ihmisen puheille ja pyydän tökkimään sähköpostit tänne päin. Ritvalle ja Tuulalle minulla ainakin on ollut tärkeätä asiaa. 

Käsityömessut Ouluhallissa 11. -12.10. lähestyvät, osastoni A24/4 ei ole järin suuri, mutta oma hommansa siinäkin on. Oikeastaan taitaa olla niin, että mitä pienempi sitä paremman suunnitelman ja järjestyksen se vaatii. Onneksi on apuvoimia tulossa lauantaille ja sunnuntaille ainakin.

Jätä kommentti 30/9/2008

Voi surun päivää

…tätä aloin kirjoittaa jo viime viikon keksiviikkona Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Mikä kumma meihin ihmisiin on  mennyt?

Miksi henkilökohtaisesta tragediasta kärsivä henkilö haluaa viedä mukanaan kymmenen pahaa aavistamatonta ihmistä, joilla ei liene suurempaa syytä hänen omaan pahoinvointiinsa. Sitähän en toki tiedä, millainen tragedia hänen elämänsä taustoista löytyy, mutta kuitenkin tuntuu väärältä, ettei hän itse jäänyt henkiin kohtaamaan surevien omaisten ja ystävien pohjatonta surua. Järjetöntä ammuskelua ei voi mitenkään puolustella, vaikka yhteiskunta olisi kuinka syyllinen hänen mielenterveytensä järkkymiseen, sillä mielenterveyden järkkymisestähän tässä on kyse. 

Väkivallan ja hirmutekojen ihannointi on mennyt äärimmäisyyksiin tietyissä piireissä. Meillä taitaa nuorisossamme tikittää aikapommeja, joiden ajastimien eliminoimiseen ei löydy konsteja. Karua kieltään pinnan alla kytevästä tilanteesta kertovat uhkaukset, joita lintukotomme eri kolkissa on tullut ilmi Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Ketä tai mitä tästä on ”kiittäminen”? Murheellista.

Jätä kommentti 24/9/2008

Arvonta suoritettu

Syyskuun puoleen väliin mennessä asiakastyytyväisyys kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin eilen 100 euron tuotepaketti, jonka voittaja on Päivi Tiensuu Turusta. Päiville on jo ilmoitettu ja pakettia keräillään parhaillaan Päivin toivomusten mukaisesti.

Palautetta tuli paljon, etenkin heti tuoreeltaan kyselyn lähetettyäni. Ja niin uskomattoman hienoja ehdotuksia, kaupan ulkonäköön, valikoimiin, tiedottamiseen jne. Osa parannusehdotuksista oli tällä hetkellä ”liian valtavia” pienen yksityisyrittäjän toteutettavaksi, mutta eihän sitä koskaan tiedä, millaisiin mittasuhteisiin tästä vielä ponnistetaan. Suuret kiitokset vielä kaikille teille vastauksenne antaneille, ette usko kuinka paljon palautteenne antaakaan voimia kehittää verkkokauppaa toivomaanne suuntaan.

Mukavia syyspäiviä!

Jätä kommentti 16/9/2008

Avoimet ovet

PeeKaa Tuotteella tällä viikolla 11. – 13.9. Torstaina ja perjantaina klo 12.00 – 18.00 ja lauantaina klo 12.00 – 16.00. Laittelen jotain tarjottavaa ja järkkäilen työhuoneen kuntoon, niin sovitaan sekaan. Tervetuloa.

Jätä kommentti 10/9/2008

Näillä mennään

Uusin kangaslähetys saapui maanantaina ja ”tykitin” uutuudet saman tien Uudet tilkkutyökankaat -kaappiin. Kuoseja tuli 34, jälleen niin ennennäkemättömiä ja ihmeellisiä, mutta myös uusia värejä jo aiemmin kaupassa saatavilla olleissiin; mm. uusia värejä elefanttikankaaseen (MEL), palloihin ja raitoihin sekä ihka uutena kunnon ”ruusuretonkia” vanhanajan täkkikuosia jäljitellen. Etenkin punapohjaisesta ruusukankaasta tulee ihan Röyttän mummola ja hetekat mieleen.

Loppu vuodesta PeeKaa Tuote näkyy Oulun Kädentaidot messuilla 11. – 12.10. Ouluhallissa, osastoni on heti ovesta vasemmalle ja muutaman osaston päässä kulmassa, paikka A24/4. Seuraavan kerran Tampereella Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (Pirkkahalli) Suomen Kädentaidot -tapahtumassa 14. – 16.11. Uskaltauduin viime vuotisten hyvien kokemusten jälkeen taas sinne ”pahamaineiseen” C-halliin paikalle C616, lähes viime vuotisella näköalapaikalla. Tervetuloa messuille, lisätietoja messuista löytyy seuraavista linkeistä: www.kadentaidot.fi ja www.tampereenmessut.fi

Kansalaisopistojen ryhmät starttasivat tällä viikolla tai starttaavaat tulevalla viikolla hieman opinahjosta riippuen. Omat ryhmänikin tulivat sopivan täysiksi, että päästään aloittamaan, ihan tässä kädet jo syyhyävät. Itsekin tartun taas ompelukoneeseen, että saan uusia malleja aikaiseksi, kivaa ja antoisaa puuhaa teidossa.

Otsikko ”Näillä mennään” tarkoittaa, että kankaita ei ole tulossa lähiaikoina lisää, paitsi joulukankaita, jotka pyrin laittamaan syyskuun aikana kauppaan näkyviin. Muutoin tarvikepuolelle on tulossa jotain pientä, muttei mitään maata kaatavaa, ihan lähiaoikoina. Ei kun klikkaahan itsesi ostoksille tästä. Voiko se tämän helpompaa olla?

Jätä kommentti 5/9/2008


Kalenteri

syyskuu 2008
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain