Arkisto marraskuu, 2009

Onnenmarkka messuilta

Tampereen Kädentaito -messut ovat onnistuneesti takana ja kiitän kaikkia osaltollani vierailleita. Vieläkin enemmän toivoisin, että kertoisitte kuka olette ja mistä, sillä olisi kiva, jos tutuille nimille tulisivat myös kasvot. Edessä on vielä pari koitosta ennen kuin joululoma häämöttää. Tulevana viikonloppuna Vanhanajan Markkinat Torniossa ja Itsenäisyyspäivän tienoilla 5. – 6.12. Naisten Messut Oulussa.

Naisten Messujen osaston rakentamiseen varattu aika on liian lyhyt, joten sinne ei ehdi pystyttää oikeaa messuosastoa eikä näin ollen ole mahdollisuutta ottaa myyntiin muita kuin valmiita tuotteita. Voit toki tehdä ennakkotilauksen verkkokaupasta ja tuon tilaamasi tuotteet messuille ja säästät toimituskulun. Tilauksen tiedonantoja kohtaan voit merkitä: Naisten Messut.

Verkkokaupassa on nyt messutarjoukset näkyvillä eli 10 kappaleen vapaavalintaiset kangaspaketit hintaan 48 ta 65 euroa vielä tämän viikon loppuun asti. Otahan omasi pois kuleksimasta ;-). Sakset olen laittanut poistomyyntiin eli alennuksessa -20% niin kauan kuin saksia riittää. Olfan kukallisia pyöröleikkureita on vielä muutama jäljellä hintaan 12 euroa eli nekin poistuvat valikoimista ainakin näin edulliseen hintaan. Pienempää tilkkutyösettiä on taas saatavilla ja muutenkin Olfalta pari uutta tuotetta tulossa tuota pikaa kauppaan.

Joulun alla muistutan vielä PeeKaa Tuotteen lahjakortista, joka saattaa olla kiva ratkaisu joululahjapulmiin tekeville käsille. Käyhän katsastamassa.

Reilun viikon kuluttua on ensimmäinen adventti, ota varaslähtö ja virittäydy tunnelmaan lämpimän glögin kera vaikkapa jo tulevana viikonloppuna.

P.S. Niin se onnenmarkka… mikäli kadotit onnenmarkkasi Tampereen messuilla 13. – 15.11. saat lunastaa saa minulta tuntomerkkejä vastaan, sillä joku oli vahingossa maksanut onnenmarkallaan ja antanut sen epähuomiossa 20 senttisenä, näin arvelen.

Jätä kommentti 19/11/2009

Ensimmäinen erä uusia kankaita

on saapunut tänään ja laitoinpa näppäränä??? myös verkkokauppaan ihan omin käsin samantien. Yksivärisiin tuli runsaasti täydennystä ja muutamia uusiakin värejä. Hieno ihonvärinen uutuus YV164 ja kunnollinen jouluinen perusvihreä YV223 joka on tosi hyvä yhdessä joulunpunaisen YV154 kanssa ihanan-kirjavan-kukertavia-kullattuja joulukankaita rauhoittamaan.

Joulukankaisiin tuli uutta entisten rinnalle ja kaikki uutuudet yksivärisiä lukuunottamatta löytyvät kätevästi Uusimmat kankaat -kaapista. Tästä pääset katselemaan.

Muita uutuuksia ovat muun muassa pienet paisleyt, joissa viisi väriä ja minipilkkuja ja -ruutuja uusissa upeissa väreissä. Miniruudut ja -pilkut eivät ole parhaimmillaan verkkokaupassa, mutta klikkaamalla kuvaa suuremmaksi, saat niistä ehkä hieman paremmin selvää. Lähetyksessä tuli myös kuusi uutta miniminiraitaa, mutta niitä saatte sitten ihailla vasta messuilla. Miniminiraitojen kuvat toistuvat oudosti verkkokaupassa, joten en ole lisännyt niitä lainkaan. 

Vanhoja tuttuja tuli lisää;  ohut raitainen vaaleanpunainen/viininpunainen kestosuosikki, kuuskulmiokangasta nukkishommeleihin taas saatavilla punaisena ja sinisenä, jättipilkkuihin tuli vaaleanpunaista, josta on otettu uusi painos… muutamia mainitakseni.

Toinen kangaslähetys tulee vasta tämän kuun loppupuolella, joten näillä mennään sinne saakka, Tampereelle ja vähän pidemmällekin loppuvuotta kohden. Mikäli varastot hupenevat ennätysvauhtia, sitten tilataan lisää.

Hox, hox! Palautteita ja parannusehdotuksia verkkokaupasta otetaan edelleen vastaan ja arvonta on 16. marraskuuta. Katsoppas tuo edellinen postaukseni.

Muikeata marraskuuta!

Jätä kommentti 3/11/2009


Kalenteri

marraskuu 2009
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain