Arkisto helmikuu, 2008

Avoimet ovet PeeKaa Tuotteella

Heippatirallaa kaikille.

Nythän tuo jo pakkaa laulattamaan, kun on saanut kaikki kankaat verkkokauppaan ja tilauksia satelee. Viikonloppuna meinasi olla vitsit vähissä, kun kuvasin uutuudet, editoin kuvat suurin piirtein siedettävän näköisiksi ja sitten vielä tuuppasin kuvat ja tuotteet kauppaan.

Hauikset ovat olleet koetuksella kankaita pätkiessä ja tilauksia pakatessa, vaan saavatpa ”alli-paasikivet” kyytiä eikä tarvitse lähteä kuntosalille treenaamaan. Eipä silti ei sinne olisi ehtinytkään. Oon muuten käyny kuntosalilla viimeksi vuonna 1988, ei siis ole meikäläisen juttu, ollenskaan. Ne, jotka minut paremmin tuntevat, tietävät tämän tasan tarkkaan.

Yrittäjän ammattitutkinnon lähipäivistäkin lintsasin viime viikolla, ihan oikeesti työkiireisiin vedoten. Huomenna on taas opetuspäivä kansalaisopistolla ja monisteet vaiheessa, mutta tekniikka tiedossa, joten hoidetaan huomenna aamupäivällä monisteet kuntoon.

Perjantaina 22.2. meinasi tulla tylsä ja yksinäinen päivä, niinpä järkkäilen avoimet ovet klo 10.00 – 18.00. Tarjolla kahvia, teetä ja ihan ite paistettuja ”uusavuttomien pakastepullia”, ellen intoonnu muuta rättäileen. Tervetuloa tutut ja tuntemattomat.

Jätä kommentti 19/2/2008

Kaikki uudet kankaat ovat nyt verkkokaupassa

ja näillä mennään pidempään tai lyhyempään, riippuen miten hyvin kauppa käy. Uusia tuli lähes 130 erilaista ja valinnanvaraa on nyt jonkin verran ;-). 

Jotakin jäi puuttumaan, mutta tällä hetkellä kankaita on yli 550 erilaista, niin onhan tuo tyhjää parempi valikoima. Nyt vain nopsasti klikkailemaan parhaat päältä, sillä Helsingin käsityömessut häämöttävät ja uskon kaupan käyvän hyvin edellisen syksyn tavoin tai vähän paremmin, tietty. Paikkani on lasikäytävällä, melkein perällä käytävän oikealla puolella, numero E36. Sinne siis sankoin joukoin, teretulemas. Lisätietoja Vanhan Sataman Käsityömessuista löydät täältä.

Ensi viikkolla lisäilen vielä jotain pientä sälää, nauhoja, nappeja, uusia metallilankoja ja sen sellaista.

Jätä kommentti 17/2/2008

Hyvää ystävänpäivää

…tällaisen tervehdyksen aion eilen teille kaikille laittaa, mutta koko internetti lakkasi pelaamasta näillä kulmin aamulla ja palautui toimivaksi vasta yömyöhään.

Eilinen päivä meni muutoin kuin elokuvissa eli tullasin kankaat ja noudin ne lentokentältä, ajattelin kotiin ajellessani olevani maailman onnellisin ihminen. Teki mieli halata koko maailmaa, lentokentänvirkailijoita, tullinmiehiä tai tässä tapauksessa tullinaisia, jopa sitä keskimmäistä, jolle ei saattunut hyvä päivä eilen.

Tunsin olevani vähintään Roope Ankka keskellä kangaskasoja, kunnes totesin, että kolme tässä lähetyksessä saapuvaksi ilmoittamaani suosikkikangasta puuttui kokonaan ;-(. No, nyt olen ollut yhteydessä kangaskauppiaaseen ja selvittelemme miten puuttuvat kymmenet metrit saadaan tänne, sikäli mikäli niitä enää on saatavilla. Tällista elämä on, yhdessä hetkessä olet onnen kukkuloilla ja seuraavassa ryömit pohjamudissa. Toisaalta prosentuaalisesti kolmen kankaan puuttuminen on pisara meressä, mutta ainahan se jää harmittamaan, varsinkin, kun noista puuttuvista oli muutama tilauskin sisällä.

Osan tilauksista postitin eilen, tänään lähtee vielä osa ja maanantaille jäännevät ne, joiden maksusuoritusta ei vielä tänään näkynyt tiliotteella. Viikonlopuksi on tiedossa ihanaa ”äksöniä”, sillä lisään uutuuksien kaappiin sieltä vielä toistaiseksi puuttuvat noin 60 – 70 uutuutta. Mopo tosiaan karkasi käsistä reissussa ollessani, mutta sehän on vain teidän eduksi, sillä valinnavaraa on, tulossa lisää raitoja ja uuden värisiä palloja sekä kaivattuja ihonvärisiä yksivärisiä Tildahommiin… odottakaapas hetkonen.

Tosi kiva olla taas kotona!

Jätä kommentti 15/2/2008

”Lissee herkkuja”

Eihan tassa nain pitanyt kayda, ajattelin hankkia muutamia kymmenia uutuuksia, mutta nyt niita on jo useita kymmenia enka vielakaan saanut kaikkia kuvatuksi uutuuksien kaappiin. No, lisasin kuitenkin vajaa kolmekymmenta uutuutta ja loput laitan, kunhan kankaat ovat Suomessa.

Kerta kaikkiaan mopo taisi karata kankaiden keskella. Onpahan sitten mita myyda verkkokaupassa ja heti seuraavilla messuilla 1. – 2.3. Helsingissa Vanhassa Satamassa.

Jos kaikki menee suunnitellusti, saan lahetyksen Suomeen sopivasti Ystavanpaivana 14.2. ja sitten eikun pakkaamaan tilauksia. Lahetan heti torstaina ja perjantaina niin paljon kuin ehdin. Viikonlopun aikana pakkaan loput ja maanantaina nekin postiin. Tassapa suunnitelmaa kerrakseen… kukahan tulisi kaveriksi ”mahapalkalla”? Ilmoittaudu allaolevaan kommenttikenttaan 🙂 

 

1 kommentti 5/2/2008


Kalenteri

helmikuu 2008
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain