Arkisto toukokuu, 2011

Paneeleita kesämökin seinään

Ei vaiteskaan tai miksei sittenkin. Kaikille herkkusuudiivoille kahvia tai vaikkapa lasillinen viiniä juustojen kera, lapsenmielisille räätäliaiheinen pehmokirja tai ihan mitä vain PeeKaan nettikaupasta. Paneelit -kaapissa uutta ostettavaa, juuri äsken lisättyä, tsekkaa. Yksivärisissä Konekirjontalangoissakin (rayon) huikeasti uusia värejä, tilaa kymmenen, lisää tiedonantoihin kaksi väritoivetta, jotka pakkaan tykö ”iliman eestä”.

Kivaa viikonloppua teille toivottaa paula

p.s. Ja jääkiekkoteema jatkuu… kaikille sunnuntai-iltaan mennessä tilanneille pussillinen perhosnappeja kaupan päälle 😉 Kiitos kuuluu tiedätte kenelle ”pasille”. Konekirjontalankatarjous myös voimassa sunnuntai-iltaan asti, hopi, hopi, nopsaan kaupoille.

Jätä kommentti 27/5/2011

Ihanaa Leijonat Ihanaa!

Olen kuitenkin vähän kiinnostunut suomalaisesta jääkiekosta. Toivottavasti joku jääkiekosta piittaamaton ei nyt lakkaa lukemasta tätä kirjoitustani. Tämän viikon ajan kaikkiin nettitilauksiin yksi kultapainettu kangas ilmaiseksi (siis hintaryhmästä 5,50€/pala) ja pussillinen tuttinappeja vielä kaupan päälle. Tuttinapit voit vakka lähettää Ruotsiin jollekin tilkkuystävälle ;-).

Tarjous on voimassa koko viikon kultapainettujen kankaiden osalta ja tuttinappien osalta niin kauan kuin nappeja riittää. Tilauksen tiedonantoihin voit laittaa toiveen kultapainetusta kankaasta. Nyt huudetaan eikun osteleen. Mahtava homma.

Jätä kommentti 16/5/2011

Orastava kevät

Reissut on tehty ja lumet lähteny, kivaa. Kadut oli puhdistettu loman aikana ja kotikatu näyttää taas komealta puiden reunastamalta ”bulevardilta” ilman likaisia lumikinoksia. Talvikylmältä mereltä puhaltava tuuli riepottaa kulahtaneen kirpputoritrenssini helmoja puodille mennessäni ja sieltä tulleessani, vain se muistuttaa siitä, että elämme vasta toukokuun alkupäiviä. Niin ja ruskeat nurmikot. Kannattaa lukea kirjoja lomallaan, ihanhan tämä bloggaamiseni alkaa kuulostaa romaanilta, heh.

Blogin puolelle kirjoittelen matkakuulumisia, mutta tähän tulee nyt asiaa. Eli valtava kangaskuorma tuli puotiin torstaina ja kaikki on setvitty ja kankaat lisätty jo nettikauppaankin. Nyt Uusimmat kankaat -kaappiin katsastamaan. Puuvillan hinta on noussut, se koskee siis myös pikkuruista puuvillakankaita myyvää PeeKaa Tuotetta täällä pohjoisessa Suomessa. Uutuudet lisäsin vielä vanhalla hinnalla, katsotaan, kunhan saan lopullisen laskun, kuinka hinta muotoutuu, niin korotetaan sitten mikäli tarvetta on. Nyt voit siis vielä ostaa ”vanhoilla hinnoilla”. Nopsaan kaupoille nettikauppaan tai Pieneen Tilkkupuotiin, osoitteessa Torikatu 64.

Kuin varkain PeeKaa Tuotteen nettikauppa täytti viisi vuotta tämän viikon torstaina. Vaihtuvia tarjouksia puodissa ja netissä vielä 12.5. eli ensi viikon torstaihin asti.

Mukavaa Äitienpäivää kaikille naisille ja mahtavaa orastavaa kevättä!

Jätä kommentti 6/5/2011


Kalenteri

toukokuu 2011
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain