Uutuudet ”paikoilleen”

21 lokakuun, 2007

Viikonlopun aikana siirtelin alkukuusta saapuneet kankaat ja syyskuussa saapuneet tarvikkeet oikeille paikoilleen. Tarvikkeet ”tarvikekaappiin” ja kankaat ”kangaskaappiin”, joka on nyt pullollaan uutuuksia ja tietenkin vanhoja tuttuja. Kankaita näyttäisi nyt olevan nelisensataa erilaista ja tarvikkeita muutama kymmenen. Tarvikekaapin järjestely on vielä hieman kesken, sillä lisään sinne tuotteita ensi viikon aikana.

Suomen Kädentaidot -messut Tampereella lähestyvät. Ajankohta on 16. – 18.11.2007 ja oma osastoni on C-hallissa numero C620, tervetuloa! Auto pakataan torstaina, jolloin myös aiomme pystyttää osaston, toivottavasti ei tule kovin liukkaita kelejä, että pääsemme turvallisesti perille Tampereelle. Osastoa olen taas suunnitellut ruutupaperille, ahdasta taitaa tulla, sillä tavaraa on paljon ja niitä olisi kiva saada esille mahdollisimman paljon. Täytynee taas ajaa Ikeaan messuhyllyostoksille, että saan lisää hyllytilaa. 

Messutarjouksia on tiedossa kädentaitomessuilla, mutta myös entiseen tapaan kaikille verkkokauppaan rekisteröityneille asiakkaille ennen messuja. Torstaina 25.10. laitan messutarjouksen sähköpostitse kaikille keskiviikkoon mennessä rekisteröityneille asiakkaille. Rekisteröidy ihmeessä tästä, ellet sitä vielä ole tehnyt.

Kimistä tuli maailmanmestari ;-), olikohan se ihan reilu ja urheilullinen juttu vai järkkäiltiinkö juttuja ”kabineteissa”? 

 

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

helmikuu 2024
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Uusimmat jutut