Mysteerin pauloissa…

14 huhtikuun, 2018

meni koko talvi ja pitkän matkaa alkuvuottakin. Bonnie Hunterin mysteeriä On Ringo lake alkoi tai ainakin aikoi alkaa ompelemaan kokonaiset 75 tilkkuilijaa ympäri Suomen. Lokakuussa-marraskuun vaihteessa perustettuun ensin avoimeen, myöhemmin suljettuun FB-ryhmäämme liittyi muistaakseni juuri tuo 75 henkilöä. Osalle asia oli entuudestaan tuttu ja osalle ”täysimysteeri”. Marraskuun viimeisenä perjantaina startattiin ja vuoden vaihteen kieppeillä oltiin maalissa vihjeiden osalta ja sittenpä on mysteereitä valmistunut tasaiseeen tahtiin ja vieläkin valmistuu, niin meillä kuin kaikkialla ympäri maailmaa. Osallistuin kolmatta kertaa ja tämä oli ehdottomasti töisevin. Siitä huolimatta tai juuri sen vuoksi olen aloittanut jo toisen retroväreillä ja se valmistuu aikanaan. Tähän asti valmistuneet, siis ryhmäläistemme valmistamina valmistuneet mysteerit löytyvät täältä

Talvi on kulunut opiston kurssilla ja puodissa, joululomalla pari viikkoa ja sitten ihan äsken pääsiäisenvietossa. Ensi viikolla Kempele-opiston viikoittain kokoontuvat ryhmät päättyvät, jäljellä on vielä yksi viikonloppukurssi ja kesäkuun alussa kesäkurssi. Koska oma Pieni Tilkkupuotini on aika ”laaja” pieneksi puodiksi, olen järjestänyt siellä päivän tai viikonlopun kestäviä kursseja milloin minkäkinlaisen aiheen tiimoilta. Tänään kokoonnuimme viimeksi, tällä kertaa tilkkulaneille omatoimisesti ommellen. Voisi sen lauantain pöllömminkin viettää, aiheena ei kutenkaan ollut pöllö, taitaa olla jo so-last-season koko pöllö.

Toukokuussa ”olgalaukkuillaan” la ja su 19. – 20.5. ja heinäkuussa kesäkurssi 5. – 7.7. Paikkoja on molemmissa. Heinäkuun kurssi on oikea tilkkuleiri extremetilkkuilijoille, kolmena päivänä on ainakin 1 aihe/päivä ja aikaa jää omille tilkkutöille myös. Molemmille kursseille lisätiedot viestillä tai tuolta Facebook sivultani. Ja sokerina pohjalla, Lilian Torkko tulee elokuun lopussa laukkukurssinpitoon tilkkupuotiin, tälläkin kurssilla on vielä vapaita paikkoja. Osallistukaa hyvät ihmiset, kun tällaisia mahdollisuuksia tarjotaan.

Onko sinulla joku erityinen taito/aihe, jota voisit opettaa? Tiesitkö, että tilkkupuodissa voi opettaa kuka vaan, vaikka joku virkkaus- tai neulojaexpertti, voit järjestää luennon pienelle porukalle, esitellä tuppereita tms. Tilat sopivat monenmoiseen, tule paikan päälle, niin neuvotellaan mahdollisuuksista. Kädentaidot ovat tietenkin itseäni lähellä, mutta kaikki kaikki käy, noin niinkuin periaatteessa, mutta painimolskia ei ole. Tai mistäs sen tietää ennen kuin käy katsomassa…

Voikaa hyvin ja koittakaa kestää paljastuvat koirankakkapökäleet… asiasta toiseen uutuuksiin nettikaupassa pääset tästä

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

toukokuu 2024
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Uusimmat jutut