Takaisin Ouluun

19 syyskuun, 2016

kesälaitumilta eli palattu on. Värikkäiden vaiheiden jälkeen uusi liiketilakin löytyi ihan kotikadulta. Nyt on ”lääniä” vaikka muille jakaa, en tiedä onko tuo ilmaisu mistä peräsin, mutta ainakin Tornionjokilaakson asukit tietää mistä on kysymys. Mahtavan suuri liiketila antaa mahdollisuudet monenlaiseen, vapaamuotoiseen kokoontumiseen tai vaikkapa kurssinpitoon.

Ompeluhuone eli työhuonekin siirtyy kotoa uuteen liiketilaan, jossa on ihanan valoisaa ja avaraa. Toivottavasti matka ompelukoneelta silityslaudalle ei äidy liian pitkäksi entisen 50 sentin sijaan. Voi olla, että väsähtää matkalle tai unohtuu tekemään jotain muuta, kun ei muista, että oli menossa silittämään. Multitaskauksen ongelmia, niin kuin varsin hyvin tiedämme.

Uusi puoti sijaitsee siis Tarkka-ampujankatu 43:ssa, kerrostalon oikeanpuoleisella pitkällä sivulla, pyörätien suuntaisesti. Parkkeeraus talon päätyyn kadulle ja mikä parasta pyörällä pääsee suoraan oven eteen. Pyöräilijät voivat huristella Uusikatua pitkin yli Puistokadun ja puoti onkin siinä melkein heti pian raunioina olevaa entistä Suomi-Soffaa ja Wetteriä vastapäätä. Siihen on vissiin tulossa kerrostalo jollakin aikataululla. Tuo liikkeen edessä oleva pyörätie on varsin vikas koiranulkoiluttajien reitti, meidän elämään koira ei oikein sovi, mutta saanpa käydä rapsuttelemassa muiden koiria.

Puodissa on löytöpöytä, tervetuloa tutustumaan. Uusia kankaita on tulollaan, postimies on jo kahdesti palauttanut erät takaisin lähettäjälle, kun ei ole osannut toimittaa uuteen osoitteeseen. Kaikki muu onkin ihan kivasti reilassa, ehkäpä pian oppivat millä seinällä on Tilkkupuodin ovi. Asiakkaat ovat jo onneksi löytäneet.

Ihanaa syksynalkua kaikille! Oletko muuten muistanut tykätä PeeKaa Tuotteen facebook-sivusta, tiedän, tämä tykkäily ottaa joitakin päähän, mutta sitä kautta on tosi kätsää jakaa vidoita ja kivoja malleja tai jotain muuta mielenkiintoista suit sait. Facebook sivuilleni tupsahdat tuolta ylätunnisteen ”äffästä”, tietääkseni sisältöä pääsee selaamaan, vaikket FB:ssa olisikaan. Kokeile.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

heinäkuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Uusimmat jutut