Luovaa taukoa?

23 kesäkuun, 2016

Pian puoli vuotta siitä. kun viimeksi tänne kirjoittelin. Arvelin, että ellei ole mitään järkevää sanottavaa, parempi olla kirjoittamatta mitään. Alkuvuosi oli melkoisen kiireinen ja vaikka kuinka alunperin olin sitä mieltä, etten tätä sivustoa laiminlyö minkään Facebookin tai Instagramin vuoksi, niin, niin kuitenkin on kovaa vauhtia käymässä. Edellä manittujen käyttäminen ja päivittäminen ilman ”sen suurempaa keskittymistä” on vaan niin paljon helpompaa, yksi kuva kertoo enenmmän kuin tuhat sanaa ja yksi linkki videoon tai artikkeliin on paljon informatiivisempi kuin mitkään omat sepustukseni.

Nettikauppaa on päivitetty kahdeksan kuukautta ja lopputulos alkaa hahmottua, päivityksessä on ollut omat haasteet ja ”ups and downsit”. Tällä hetkellä mitään suurempaa katastroofia ei pitäisi olla meneillään. Kuvia on suurennettu ja väriä lisätty, lisää informaatiota ja läpinäkyvyyttä. Toivottavasti muutokset ovat mieleisiä ja nettikauppa tulee entistä vetovoimaisemmaksi, en alunperinkään ole kauppaa itseäni varten perustanut, vaan teitä asiakkaita varten 😉 Artikkeilta kaupassani on noin tuhat erilaista, siinä on ihan tarpeeksi tälläiselle pikkuyrittäjä ylläpidettävää, ainahan jotain puuttuu tai ei ole valikoimissani, mutta en mitenkään pysty kilpailemaan ”koko maailman” tarjontaa vastaan. Minustakin olisi ihanaa tarjota kaikkien kankaanvalmistajien kaikki kuosit omassa kaupassani, mutta se ei vain ole mahdollista monestakaan syystä. Mitä erikoisemmista kuoseista on kyse, sen todennäköisemmin ne jäävät ”kouraani” ja päätyvät loppujen lopuksi alennusmyyntiin tuottamalla vain pakkaamisen ilon. Ymmärrän, että hyvin herkällä korvalla pitää asiakasta kuunnella, mutta ”herkällä korvalla tilattua kangasta” saattaa onnistua myymään juurikin sen puoli metriä, jäljelle jää 9,5 – 14,5 metriä kangasta, jota kukaan muu asiakas ei halua ostaa. Varsinkaan Suomesta, koska täällä nettikaupoissa on niin kallista, lähettämisestä puhumattakaan.

Kesäkuun alussa tulimme taas kesälaitumille Tornioon ja TilkkuVerstas on avoinna parina päivänä viikossa, tarvittaessa useamminkin elokuun loppu puolelle asti. Toukokuun lopussa sanoin näkemiin Torikadin Pienelle Tilkkupuodille, siinä osoitteessa, sillä syyskuussa on tarkoitus avata uudessa osoitteessa. Tästä tarkempaa tietoa, sitten kun sen aika on. Kello on pian kaksitoista, nyt TilkkuVerstaalle ompelukoneen kimppuun. Kone on juuri tullut huollosta ja pelaa taas kuin enkeli.

Mahtavaa Juhannuksen aikaa kaikille, kolme lepopäivää tulossa!

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

kesäkuu 2024
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Uusimmat jutut