Se on siinä… tai ne on nyt siellä

4 lokakuun, 2007

eli maanantaina saapuneet uudet kankaat ovat verkkokaupassa, kaikki. Pirjolle ei tullut purjelaivakangasta, nyyh, mutta muuta mukavaa ja ennennäkemätöntä ja -kokematonta tuli! Kerrassaan sensaatiomaisia uutuuksia 😉 .

Yksiväriset tökkäsin yksiväristen kansioon, siellä on nyt vajaa viisikymmentä erilaista ja kaikki uudet kuviolliset ovat uudet tilkkutyökankaat kansiossa. Lisäksi tuli täydennystä ”vanhoihin tuttuihin” tai kaupassa keväällä viuhahtaneihin ihanuuksiin, ukkosensinistä kullalla koristeltua perhoskangasta ja samanlaista roosanväristä löytyy itämäiset -kansiosta.

Tuli mieleeni, että pitäisikö puhua paremminkin kaapeista kuin kansioista, sillä kaapeissahan kankaita säilytetään. Kun kaapit ovat täynnä, täytetään sängynalusia ja sitten kun sinne ei enää mahdu, voit täyttää esimerkikisi tyhjää pakastearkkua… ainakin näistä on omakohtaisia kokemuksia. Mitä kätköjä sinulla on tai on ollut? Ja vieläkö niihin mahtuu, jos mahtuu, täytettä löytyy täältä. Niin ihania kankaita, ettet raski edes käyttää…

Näillä eväin mennään kankaiden osalta eteenpäin ainakin Jouluun asti, tarvikkeisiin sen sijaan tulee uutta ihan lähiaikoina.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

helmikuu 2024
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Uusimmat jutut